PRIHAJA PRODUKTIVNO OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU DEVICE

Kaj vam prinaša obdobje Sonca v devici?
Kaj vam prinaša obdobje Sonca v devici?

Kaj vam prinaša obdobje Sonca v devici?

Predviden čas branja: 5 minutes

Sonce se danes, 23. avgusta ob 3.16 uri zavihti v znamenje device, kjer se bo nahajalo do 22. septembra. To je obdobje, ki vas spodbuja da se osredotočite na delo in postanete bolj dosledni ter učinkoviti. Navdušeni se boste podali v iskanje boljših načinov, pa tudi v iskanje tehtnih rešitev, ki lahko pričarajo bolj realno sliko. Devica je kot zemeljsko znamenje tesno povezana s telesom, ter usmerjena k zdravju. V tem obdobju pričakujte bolj spoštljivo ravnanje s telesom. Previdni boste tudi pri uživanju hrane, zaradi katere se boste boljše počutili. Veliko lažje se boste večkrat podali v vadbo, ki bo odlično sredstvo za uravnavanje uma.

Vpliv združuje naravno afiniteto do fizičnega in praktičnega z ostrim intelektualnim razumom.

S svojo stabilnostjo in potrpežljivostjo boste lažje čakali, razumeli in dokončali kar vas bremeni. Če vam gre kdo na živce, boste sedaj to znali povedati na glas. Zaznali boste večjo pozornost do detajlov, saj energiji tega tranzita nič ne uide. Opazili boste, da je vaša splošna občutljivost povečana, in počutili se boste dovolj ozaveščeni o svoji okolici.

Kariera bo stopila v ospredje, zato se boste želeli osredotočiti na to, kar morate storiti, da boste uspeli z delom in si morda pridobili napredovanje.

Kaj vam prinaša obdobje Sonca v devici?

Prav tako boste razmišljali o tem, ali ste na pravi poti, da dosežete svoje sanje. Z veseljem se boste udeležili kakšnega tečaja, da zagotovite svojemu umu novo znanje ter, da ste na tekočem z najnovejšimi novicami. Seveda delo ni vse. Čeprav boste v tem času osredotočeni na uspeh, bo še vedno veliko priložnosti za zabavo s prijatelji ter za gradnjo trdnih čustvenih temeljev. Energija device vas bo spodbudila, da se umirite in se osredotočite na dogajanje v svojem življenju.

S Soncem v devici postajate bolj urejeni, organizirani in osredotočeni na podrobnosti. Vzemite si čas za čiščenje celotne hiše ali stanovanja, saj boste veliko bolj produktivni kot v preteklem obdobju. Poglejte si svoj urnik in prilagodite svojo dnevno rutino v smeri, da boste storili čim več koristnega. Razumljivo je, da boste v tem obdobju bolj pozorni na zdravje, vendar se skušajte izogniti pretiravanju, ki vas lahko hitro objame.

Devica je znana po svoji praktični, celo ostri naravi, zato se boste težje čustveno povezali z drugimi.

Lahko bi izpadli naravnost hladni, ko gre za vaše odnose, zato poskušajte pokazati sočutje in naklonjenost, ko imate možnost. V negativnem smislu v tem obdobju tvegate, če se boste preveč osredotočali na vse drobne majhne težave, namesto da bi pogledali širšo sliko. Popolnost je velik cilj, vendar je sovražnik tistega, kar je dovolj dobro. Naj vas ne bo strah narediti korak nazaj in se osredotočiti na vse, kar se odvija v pravi smeri.

Kaj vam prinaša obdobje Sonca v devici?

Zdaj je pravi čas, da si povrnete navade, zlasti tiste, ki koristijo zdravju, mentalnemu, fizičnemu in duhovnemu.

Zaobljubite si, da boste enkrat na dan meditirali ali enkrat na teden pojdite na dolg sprehod, kar koli se vam zdi najbolj primerno, ne glede na to, kako majhno je, je lahko pozitiven korak naprej. Slaba stran vpliva je lahko želja po popolnosti, zaradi katere ljudje včasih verjamejo, da je energija device namenjena iskanju napak in pretirani kritičnosti.

Devica preprosto želi narediti stvari pravilno in včasih se to lahko kaže v preveč kritičnih ali perfekcionističnih težnjah. Ne glede na to, kako dobronamerni so vaši nameni, lahko te vibracije zadenejo ljudi, zato bodite pozorni na svoje komunikacijske sposobnosti. Življenje ni popolno in ne bi smelo biti, zato je bistveno, da sprejmete nepopolnosti in napake v sebi, svojem delu in tistih, ki jih imate radi. Dobra novica je, da je to obdobje čas za razmislek in razumevanje, če boste odprti za poslušanje in vpogled vase.

Kaj bo najbolj pomembno v obdobju Sonca v devici?

Najbolj pomembno v obdobju Sonca v devici bo da ostanete prizemljeni ter da sledite produktivnemu delovanju.

Čemu se je smiselno v obdobju Sonca v devici izogniti?

V obdobju Sonca v devici se je smotrno izogniti raznim osebnim razčiščevanjem.