Pasji horoskop za leto 2020 za vsa astro znamenja

Pasji horoskop za leto 2020. V letu 2020 prihaja zanimiva energija, ki bo vaše pasje ljubljenčke popeljala k novim prijetnim dogodivščinam naproti. Leto Podgane bo ugodno vplivalo na to, da bodo še bolj iznajdljivi. Preverite pasji horoskop za leto 2020 za svojega kosmatinca.

PES IN PSIČKA ROJENA V ZNAMENJU OVNA

Psa, rojena v ognjenem znamenju, bosta v letu 2020 potrebovala veliko akcije in še več pozornosti. Uživala bosta v igri z mlajšimi in bolj malo časa bosta preživela sama s sabo. Psičke bodo želele biti čim lepše in urejene, zato jim v pomladnih dneh privoščite obisk pasjega salona.

Nekaj težav se nakazuje v jesenskem obdobju na področju vzgoje. Nikar ne pretiravajte z razvajanjem, saj bi vašemu psu lahko to pustilo posledice. Hrana bo njihova razvada, zato se lahko  pojavijo težave s prekomerno težo, vendar bo gibanje doprineslo svoje.

Pasji horoskop za leto 2020 za vsa astro znamenja

PES IN PSIČKA ROJENA V ZNAMENJU BIKA

Psiček rojen v znamenju bika bo v 2020 deloval, kot da je rojen pod srečno zvezdo. Razigrana in nagajiva psa rojena v zemeljskem znamenju vam bosta v pomladnih dneh z veseljem delala družbo. Njuni najboljši prijatelji bodo otroci, ki ju bodo animirali in jima posvečali ogromno pozornosti.

Psiček bik bo tudi v poletnih dneh razposajen, vendar le v vaši družbi. Z drugimi živalmi ne bo ravno prijatelj, razen s tistimi, ki si jih bo izbral po svoji želji. Če je že nekaj časa v vašem domu in boste kupili še kakšno drugo žival, jo bo s težavo spustil v svoj svet.

PES IN PSIČKA ROJENA V ZNAMENJU DVOJČKOV

Ne bodite presenečeni, če bo vaš pes, rojen v zračnem znamenju v letu 2020 bolj razposajen in v določenih situacijah celo nevzdržen. Zunanjost mu tokrat ne bo pomembna, pomembno mu bo le to, da se on zabava in da ima na razpolago dovolj svobode. Njegova drža bo tekom leta ponosna, žel bo tudi številne pohvale.

Ko bosta psa dvojček in dvojčica utrujena, bosta znala v jesenskem obdobju sama poskrbeti, da se igra konča. Na kožo jima bo pisano tudi potepanje, kjer bosta neizmerno uživala in glasno lajala od veselja.

Pasji horoskop za leto 2020 za vsa astro znamenja

PES IN PSIČKA ROJENA V ZNAMENJU RAKA

Urejenost v letu 2020 ne bo ravno vrlina vašega psa, rojenega v vodnem znamenju, zato ne bodite presenečeni, če ga boste zalotili, da se valja po blatu in brska tam kjer ne bi smel. Bolj bo stanovanje razmetano, boljše se bo počutil. Nagnjen bo k skrivanju čevljev in ostalih predmetov. Dobro bi ga bilo zaposliti z raznimi igrami in igračami.

Če vam bo vaš psiček rak v jesenskem obdobju preveč nagajal, bo to posledica nemira, ki se bo zaradi nemirnih energij naselil v njemu. Povzdignjen glas nikakor ne bo najboljše zdravilo, saj bi se mu lahko s tem celo zamerili.

PES IN PSIČKA ROJENA V ZNAMENJU LEVA

Pes in psička, rojena v znamenju leva lahko pričakujta zelo prodorno leto. Večkrat se bosta šla skrivalnice, še posebej v naravi, kjer ju bodo bolj zanimale luknje in drevesa, kot tudi vse ostale živali. V jesenskih dneh bo pes lev samosvoj in nekoliko umaknjen od njih.

Samozavest, ki jo premore vaš psiček se bo tokrat še okrepila. Obnašal se bo, kot da je najboljši in najlepši, zato bo dobra konkurenca za ostale pse. V zimskih dneh mu bodo všeč predvsem vaši copati in čevlji, zato jih varujte. Večkrat ga bo mučila v hladnih dneh nespečnost.

Pasji horoskop za leto 2020

PES IN PSIČKA ROJENA V ZNAMENJU DEVICE

Vašemu psičku rojenemu v zemeljskem znamenju device v prvi polovici leta 2020 ne bo dolgčas, še najbolj zaradi tega, ker bo njihov um neprestano odprt za nove dogodivščine.  V pasji družbi bosta še posebej v poletnih dneh zelo zaželena in ne bosta silila v nobene konflikte.

Imela bosta pa tudi zelo visok, skoraj najvišji prag tolerance. Če je pes devica mlad, bo v jesenskih dneh veliko bolj fleksibilen in energičen, včasih ga boste celo težko nadzirali. To je psiček, ki bo v 2020 potreboval ogromno svobode.

PES IN PSIČKA ROJENA V ZNAMENJU TEHTNICE

Psom, rojenim v zračnem znamenju tehtnice bo v prvih mesecih leta 2020 za strogo šolanje primanjkovalo motivacije in težko boste vzdrževali red, zato ne bodite presenečeni, če se ne bo znašel med najboljšimi. Vaši psički, rojeni v znamenju tehtnice se bodo v poletnih dneh odlično počutili.

Takrat bodo pokazali najboljšo plat svojega karakterja in vas skoraj na vsakem koraku pozitivno presenetili s svojo simpatičnostjo. Nekaj težavic se lahko pojavi pri tistih psičkah, ki pričakujejo mladičke, saj bodo še bolj občutljive.

Pasji horoskop za leto 2020

PES IN PSIČKA ROJENA V ZNAMENJU ŠKORPIJONA

Hrana za aktivne pse rojene v znamenju škorpijona v prvih mesecih leta 2020 ne bo na prvem mestu, zato ga boste z njo hitro zadovoljili, pa tudi če bodo na njegovem jedilniku samo briketi.

Z veseljem bo v tem obdobju dolgo spal in poležaval v jutranjih urah, ko se pa zvečeri, bo njegova energija naraščala, zato bo ljubitelj večernih, daljših sprehodov, ki pa naj bodo obogateni s počasnim tekom. Ves čas vas bodo v poletnih dneh izzivali in želeli, da se ukvarjate z njimi. Samoto bodo težko prenašali, zato se pripravite na glasno lajanje.

PES IN PSIČKA ROJENA V ZNAMENJU STRELCA

Psi, rojeni v ognjenem znamenju strelca se bodo v prvih mesecih leta 2020 malce polenili. Družba ostalih živali jim ne bo najbolj pisana na kožo, bolj bodo uživali sami s sabo. V dobro voljo jih boste spravili, če jim boste ob večerih dovolili da se stisnejo k vam.

Če živite v bloku, bodite pripravljeni na številne sprehode, ki bodo trajali več kot par minut. Strelčeva najljubša hrana bodo v drugi polovici leta briketi, po vaši hrani ne bo posegal, razen če mu jo boste vi ponudili. O umirjenosti tokrat ne bo sledu.

Pasji horoskop za leto 2020

PES IN PSIČKA ROJENA V ZNAMENJU KOZOROGA

Temperament psa rojenega v zemeljskem kozorogu bo v prvih mesecih 2020 koleričen in ves čas bo želel biti v središču pozornosti, tudi med ostalimi živalmi. Z veseljem bo, kjerkoli se bo pojavil prevzel vlogo voditelja. Vaš pasji prijatelj kozorog bo v jesenskih dneh odločen in siguren vase, ter zaverovan v svoja dejanja.

Glasnega lajanja brez razloga bo manj, saj se bo znal zamotiti z malenkostmi in si pričarati zanimivo vzdušje. Ustrezala mu bo vaša bližina, v veliki gruči se ne bo dobro počutil.

PES IN PSIČKA ROJENA V ZNAMENJU VODNARJA

Pes, rojen v zračnem znamenju vodnarja bo v leto 2020 igriv in izredno pustolovski. Zelo rad bo raziskoval, zato se vam lahko med sprehodom zgodi, da ga izgubite iz oči, saj bo v stalni pripravljenosti, da odkrije kaj novega. Oboževal bo igro z drugimi živalmi in se večkrat spravil tudi nad večje pse, ki jih lahko očara s svojo prikupnostjo.

Vaš vodnar bo v drugi polovici leta rad čist in urejen, ne bo pa ravno ljubitelj pasjih salonov, saj ne mara natrpanih prostorov s tujimi ljudmi. Tudi med obiski, ki pridejo v vašo hišo ga ne boste vedno videli, takrat se bo najraje umaknil v svoj kotiček.

Pasji horoskop za leto 2020

PES IN PSIČKA ROJENA V ZNAMENJU RIB

V ospredju bo v letu 2020 radovednost, ki se bo pri vašem psu, rojenem v vodnem znamenju ribi pokazala še posebej na dolgih sprehodih, zato ga imejte nekoliko bolj na očeh. Večkrat boste zasledili, da je celo nesramen do ostalih živali, ter preveč samosvoj. Ves čas bo želel biti v gibanju, prijale mu bodo tudi igre.

Pazite, da ne boste v jesenskem obdobju, ko bo veliko bolj občutljiv preveč povzdigovali svojega glasu, saj ga lahko s tem prestrašite ali vznemirite. Več boste pri njem dosegli z umirjeno besedo in s kakšno manjšo nagrado.

VAS ZANIMAJO KARAKTERISTIKE VAŠEGA PSA?