Kako bodo planeti v 2021 vplivali na vaše hišne ljubljenčke in njihovo energijo?

Vas zanima, kako bodo planeti v 2021 vplivali na vaše hišne ljubljenčke. Bodo razumeli, da ste sedaj več doma? Se vam bodo še bolj približali? Preverite!

OVEN

Živalce rojene v znamenju ovna se bodo najboljše počutile v pomladnem obdobju, ko jim boste lahko privoščili več razigranih trenutkov na soncu. Psički in muce bodo v poletnih dneh malce notranje vznemirjeni, vendar jih boste s prijaznimi besedami z lahkoto razvedrili. Ostale živalce, papagaji, želve, kameleoni in ostali hišni prijatelji bodo najbolj razposajeni in nagajivi v jesenskih dneh.

BIK

Hišni ljubljenčki bikci so zaradi trenutne situacije v bistvu čisto zadovoljni, če ste vi več časa doma. Z vami bodo spali, kuhali, pospravljali in opazovali kaj počnete. Najboljši mesec zanje bo avgust, ko se bodo z veseljem predajali toplemu vremenu in si nabirali energijo. Za pse bo najboljši čas za šolanje jesen, takrat bodo neverjetno odprti za nove trike. Presenetili vas bodo tudi s svojo spontanostjo.

Kako bodo planeti v 2021 vplivali na vaše hišne ljubljenčke in njihovo energijo?

DVOJČKA

Male živali, ki jih imate dvojčki tako zelo radi, bodo v letu 2021 pri vas zasedle še bolj pomembno mesto, seveda v vašem srcu. Psi in mačke bodo z veseljem posegli tudi po kakšni vaši dobroti. Prav je, da jim še naprej postavljate pravila, da si ne bodo preveč dovolili in šli čez mejo. Všeč jim bodo vaši čevlji, zato ne bodite presenečeni, če bodo kdaj, ko jih boste želeli obuti uničeni.

RAK

Hišni ljubljenčki rojeni v znamenju raka, v letu 2021 ne bodo več tako zelo nežni in občutljivi, ampak bodo vedno bolj odločni in samozavestni. Če je vaš ljubljenček papiga, lahko pričakujete več govorjenja in tudi petja. Muca rakica bo še vedno hrepenela po božanju, vendar bodo vedno bolj pomembni trenutki, ko bo želela biti sama s sabo. Pes rak bo najbolj poslušen in zvest v jesenskih mesecih.

LEV

Male živali, rojene v znamenju leva bodo v 2021 postale bolj razigrane in manj zahtevne kot običajno. Če imate muco ali psa, boste z njima stkali v poletnih dneh še bolj globoko vez, kar jima bo še kako godilo. Če boste v svoj dom dodali v tem letu še kakšno žival, se lahko pri levih pojavita posesivnost in ljubosumje, vendar se bo vse skupaj hitro poleglo, kakor se bo začelo.

DEVICA

Hišni ljubljenčki rojeni v znamenju device v letu 2021 ne bodo niti zahtevni, niti občutljivi, ampak samozadostni. Če imate psa ali muco, boste presenečeni, kako bosta samostojna in odločna. Morda celo preveč, tako da se vašim muham v jesenskem obdobju ne bosta želela prilagajati. Ostale živalce čaka prijetno leto, polno zanimivih trenutkov in raznih majhnih presenečenj.

Kako bodo planeti v 2021 vplivali na vaše hišne ljubljenčke in njihovo energijo?

TEHTNICA

Male živalce tehtnice so se zelo navadile, da ste zadnje čase več doma. Seveda bodo po tihem navijale, da bi ta tempo trajal tudi v letu 2021. Stremele bodo k bližini, prijaznim besedam in temu, dan jim ustrežete, takrat ko si nekaj zaželijo. V zadnjih mesecih leta bo najbolj pomembno področje prehranjevanja, imeli boste občutek, da bi jim morali privoščiti še kakšno dobroto.

ŠKORPIJON

Živalce, rojene v znamenju škorpijona so običajno najbolj pogumne. V 2021 se pripravite z njimi na divje dogodivščine, saj bodo želele preskusiti zadnje meje dobrega okusa. Če si zaslužijo jih skregajte, saj jih boste, če jim boste dovolili vse preveč razvadili. Najbolj prikupni bodo v poletnih dneh, ko bodo z veseljem raziskovali dovoljeno in nedovoljeno, ter vas hudomušno opazovali.

STRELEC

Psi, muce, papagaji, hrčki in ostali strelci bodo v 2021 želeli biti čim več časa v vaši bližini. Opazili boste, da se želijo z vami povezati tudi na globlji ravni in če jim tega ne boste omogočili, lahko postanejo užaljeni ter zaprti vase. V jesenskih dneh prihaja nekaj težav s prehranjevanjem, njihov apetit bo močno povečan, zato jih boste morali nekoliko bolj nadzorovati.

Kako bodo planeti v 2021 vplivali na vaše hišne ljubljenčke in njihovo energijo?

KOZOROG

Živalce rojene v znamenju kozoroga bodo v letu pred nami bolj stabilne in manj zakomplicirane. Igra bo na vrhu seznama, če pa imate v akvariju ribe, boste opažali, da so veliko bolj živahne. Pes bo hrepenel po tem, da se čim bolj približate njegovim željam, muca kozoroginja pa bo raje sama s sabo kot v družbi. Samostojnost, ki jo bodo izžarevali vas bo večkrat spravila v manjši navidezen dvom.

VODNAR

Živalce v znamenju vodnarja imajo pred sabo najboljše leto, v katerem bodo kljub splošnim omejitvam še kako uživale. To, da ste več doma bo njihova poslastica, vendar lahko nastane problem, če boste sredi leta spremenili tempo, saj si vas bodo malce lastili. Najbolj posesivne bodo muce vodnarke, ki bodo še posebej v drugi polovici leta zelo zasanjane in samosvoje. Tudi običajna hrana jim ne bo najbolj odgovarjala.

RIBI

Hišni ljubljenčki, rojeni v znamenju rib bodo v 2021 občutljivi, nestabilni in občasno nervozni brez razloga. Njihovo počutje bo še posebej sredi leta tesno povezano z vašim. Če boste slabe volje, vas bodo znali pes, muca ali papagaj rojeni v vodnem znamenju potolažiti s svojo prijetno energijo. Če izvajate meditacije, se vam bodo z veseljem večkrat pridružili in se z vami poglobili.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HIŠNI LJUBLJENČEK ZA VAŠE ASTRO ZNAMENJE