Pes strelec je iskren, zvest in vesel.

Pes strelec – Strelec je tretji ognjeni znak, ki mu vlada planet Jupiter. Pes strelec ljubi sprehode na prostem in ostale živali, z katerimi se odlično razume. So zelo radovedne živali, ki se najboljše počutijo v pasji družbi. Do muc in ostalih živali imajo distanco, saj v njih začutijo tekmeca za pozornost svojega gospodarja.

PES STRELEC – PSIČEK ROJEN V ZNAMENJU STRELCA

Psi, rojeni v znamenju strelca, so vedrega značaja. V vaše življenje bodo prinesli dobro voljo, saj znajo biti tako priljubljeni, da se njihovim čarom enostavno ne boste mogli upreti.

V družbi s tem psom vam ne more biti dolgčas, saj je izredno iznajdljiv in vedno pripravljen na igro. S svojo dobrodušnostjo pozitivno vplivajo na vse prisotne in večkrat držijo pokonci celo družino. Žalostni so, če se prepirate, saj ne prenesejo povzdignjenega glasu. Takrat postanejo napeti in razdražljivi.

Strelec je v svojem bistvu odkrit in pošten psiček, ki ne trpi zahrbtnosti, zato ga bo zelo težko pretentati. Poleg tega pa je tudi izjemno bister. Mladički strelci so nemirnega duha in težko jih je prepričati, da bi bili na miru.

Strelci se namreč hitro naveličajo ponavljajočih situacij in odvihrajo po svoje. Pozorni bodite, ker si večkrat zaželijo kakšnega izleta čisto po svoje, zato jih je v tujem okolju dobro imeti na očeh ali na povodcu.

Pes strelec – Psiček rojen v znamenju Strelca je igriv in pustolovski.

Zelo rad raziskuje, zato se vam lahko med sprehodom zgodi, da ga izgubite iz oči, saj je vedno v pripravljenosti, da odkrije kaj novega. Obožuje igro z drugimi živalmi in se večkrat spravi tudi nad večje pse, ki jih očara s svojo prikupnostjo.

Nikoli mu ni dolgčas, še najbolj zaradi tega, ker je njihov um neprestano odprt za nove dimenzije razmišljanja. Ko sreča psičko, ki mu je simpatična, se prelevi v pravega osvajalca.

V pasji družbi je zelo zaželen in ne sili v pretepe.

Otroci ga imajo radi, saj ni muhast, ampak je venomer pripravljen na akcijo z njimi. Ima pa tudi zelo visok, skoraj najvišji prag tolerance. Hrana zanj ni na prvem mestu, zato ga boste z njo hitro zadovoljili, pa tudi če bodo na njegovem jedilniku samo briketi.

Rad dolgo spi in poležava v jutranjih urah, ko se pa zvečeri, njegova energija narašča, zato je ljubitelj večernih, daljših sprehodov, ki pa naj bodo obogateni s počasnim tekom.

Čeprav je pameten in radoveden, pa mu za strogo šolanje primanjkuje motivacije in težko vzdržuje red, zato ne bodite presenečeni, če se ne bo znašel med najboljšimi, ga bodo pa zagotovo vsi opazili, saj zna očarati tako živali, kot ljudi, katerim zleze pod kožo.

Vas zanimajo lastnosti in značilnosti psa rojenega v znamenju strelca. Horoskop na vrvici.
Pes strelec. Preverite pasji horoskop ki ga pripravlja horoskop.si.

PES STRELEC – PSIČKA ROJENA V ZNAMENJU STRELCA

Psičke, rojene v znamenju strelca, so izjemno optimistična in zvedava bitja. V vsaki živalski in človeški družbi so dobrodošle, saj s sabo prinašajo veliko humorja in dobre volje. Kot značilno dvojno znamenje zodiaka se ne morejo dolgo časa zadržati na enem mestu, zato jih začne monotona situacija kmalu dolgočasiti.

Njihova največja napaka je izreden notranji nemir, ki lahko preraste v velik problem takrat, ko ne dosežejo svojega. To je psička, ki bo občasno hotela manipulirati z vami, zato morate biti takrat do nje nekoliko bolj strogi, vendar na diplomatski način, v nasprotnem primeru se ji lahko zamerite.

Ko je jezna, zna biti celo nesramna in muhasta. Pri osvajanju psičkov nasprotnega spola strelke niso ravno najbolj spretne. Takoj, ko zavohajo primernega kandidata, izgubijo stik z realnostjo, ter nehajo ubogati gospodarja.

Za hrano se pusti podkupiti, tudi če ni lačna.

Čistoča ni ravno njihova vrlina, zato jo boste večkrat zalotili, da v dežju skače po lužah in blatu in se pri tem odlično počuti. Njeno lajanje ni nikoli preglasno, zato ni najboljša čuvajka. Pri njej se lahko pojavijo prehranjevalne težave, saj včasih nima meje.

Otroci so njeni najljubši člani družine, pusti jim, da delajo z njo karkoli si želijo, vendar samo če njej to odgovarja. Že v mladosti je razigrana in nagajiva. Hitro se naveže na nekoga v družini, ki mu dovoli popolnoma vse, do ostalih članov ima neke vrste distanco.

Trma ni njena sopotnica, je pa vztrajna, ter ima svoje principe. Energija ognja, ki vlada njenemu znamenju ji daje optimizem in moč, da je sposobna premagati različne ovire. Ves čas je v gibanju, obožuje igre, ko mora zraven tudi razmišljati in je pripravljena na zelo dolge treninge, kjer je uspešna takrat, ko se dobro počuti.

Bolj je stanovanje razmetano, boljše se počuti. Nagnjena je k skrivanju čevljev, copat in ostalih predmetov, ki jih ponavadi še zgrize. Dobro bi jo bilo zaposliti z raznimi igrami, saj se začne, če se ne ukvarjamo dovolj z njo hitro dolgočasiti.

Vode ne mara, zato se ob kopanju pripravite na pravo tekmovanje, kjer se bo želela izmuzniti za vsako ceno.

blank