MERKUR PREHAJA V ZNAMENJE VODNARJA

Merkur se bo v nedeljo, 2. januarja začel gibati v znamenju vodnarja
Merkur se bo v nedeljo, 2. januarja začel gibati v znamenju vodnarja

Prihaja obdobje Merkurja v znamenju vodnarja

Predviden čas branja: 3 minutes

Merkur se bo v nedeljo, 2. januarja začel gibati v znamenju vodnarja, kjer se bo nahajal do 25. januarja, ko se pomakne v retrogradno gibanje v znamenju kozoroga. To je nekoliko neobičajen vpliv, ki lahko v pozitivnem smislu razburka okoliščine in ustaljene vzorce. Prihaja možnost pogledati na življenje z drugega zornega kota in pridobiti nove perspektive.

Ker je znamenje vodnarja zelo usmerjeno v prihodnost, boste intenzivno razmišljali o tem, kako narediti svojo prihodnost bolj svetlo ter prijazno.

Merkur v vodnarju želi ostati nevtralen in ne dovoli, da bi vaša čustva ovirala resnico. Zadeve, v katere ste čustveno vpleteni, boste sposobni zaznati skozi bolj racionalen objektiv. Vpliv vam lahko pomaga videti ljudi in situacije takšne, kot v resnici so. V negativnem smislu morate biti v tem obdobju pozorni na zanemarjanje čustev drugih ljudi. Lahko se vam zgodi, da boste izgubili stik s svojimi občutljivimi stranmi, zato se morate potruditi, da previdno izbirate besede. Vpliv je vaša priložnost, da ponovno ocenite svoje ideje, preden jih razkrijete svetu. Zavržete lahko tisto, za kar veste, da ne deluje več. Bolj vas bodo zanimala dejstva kot občutki, zaradi česar se lahko zdite v očeh drugih brezčutni.

Merkur se bo v nedeljo, 2. januarja začel gibati v znamenju vodnarja

Prav je, da se osredotočite na vse misli, ki se prepletajo v vaših možganih, prav tako pa je prav, da si občasno vzamete odmor, da se lahko znova povežete s svojo mehkejšo stranjo. S svobodnim razmišljanjem boste privlačen sogovornik, ki ima vedno pripravljeno kakšno zanimivo in nenavadno anekdoto.

Nikar se v tem obdobju ne izogibajte razpravi, vaša mnenja o različnih temah bodo obarvana z močno podprtimi dejstvi.

Merkur se bo v nedeljo, 2. januarja začel gibati v znamenju vodnarja

Uživali boste v pogovorih, ki spodbujajo k razmišljanje. Ker boste vrelec znanja, se boste znašli v vsaki situaciji, tudi tisti, ki bo od vas zahtevala prilagajanje. Merkur vam bo pomagal premisliti o kariernih načrtih, ki lahko dobijo čudovito obliko. Delovali boste zelo hitro in osredotočeno, vaša sposobnost opazovanja bo povečana, zato ne boste ničesar spregledali. Največ koristi od tega vpliva lahko imate zračna znamenja. Bolj prodorni in uspešni boste rojeni v znamenju bika, leva in škorpijona.

Opustili boste vse domneve o drugih, veliko lažje se boste povezovali s komer koli, tudi če je popolnoma drugačen od vas. Pravzaprav vas bodo privlačili nenavadni ljudje. Skušajte vodnarjevo napredno energijo skozi januar manifestirati v izboljšanje svojega statusa ter finančnega stanja. Ne obremenjujte se z drugimi, raje se osredotočite nase ter na svoje skrite želje ter neizražene potenciale.

Pripravljeno za Sensa.si