MERKUR PREHAJA V ZNAMENJE BIKA, PRIHAJA PRODUKTIVNOST

Merkur preide v znamenje bika, pričakujte povečano storilnost
Merkur preide v znamenje bika, pričakujte povečano storilnost

Merkur preide v znamenje bika, pričakujte povečano storilnost

Predviden čas branja: 4 minutes

Merkur se 11. aprila začne gibati v znamenju bika, kjer se bo nahajal do 29. aprila, ko preide v znamenje dvojčkov. Ko se Merkur, planet komunikacije poveže z energijo bika se lahko tok komunikacije upočasni. Merkur sicer uživa v hitrem tempu, a energija bika je prepočasna, da bi se prilagodila njegovim željam, zato pričakujte nekaj blokad, presenečenj in zamud. Vpliv je odličen čas za premislek in preoblikovanje svojih financ. Soočite se s svojim trenutnim finančnim stanjem, tako da boste pripravljeni v prihodnosti narediti spremembe.

Pričakujte bolj trden način razmišljanja in interakcije, zaradi katerih boste zelo praktični in zanesljivi.

Tokrat ne boste prehitro sklepali, ampak si boste vzeli čas in uredili vse svoje misli, preden jih boste delili z drugimi ali ukrepali. Naravnost boste v komunikaciji prešli na bistvo in svoje misli posredovali z namenom, da jih bodo zlahka razumeli. Jasni in produktivni pogovori bodo glavni ključ do rešitve. Držite se svojih prepričanj, ko je to potrebno, vendar občasno odprite svoj um tudi novi in ​​drugačni perspektivi. Čeprav boste delovali trmasto, boste v bistvu negovali svojega močnega duha, prepričani v svoje vrednote in perspektive.

Um in telo se bosta tesno povezala z naravo in svetom okoli vas, zelo boste uglašeni s svojimi čutili. Uprite se želji po pošiljanju nepremišljenega besedila ali hitre elektronske pošte, še posebej, če gre za nekaj pomembnega. Vzemite si čas za pisno in govorno komunikacijo in poskrbite, da bo pomen tega, kar poskušate povedati, resnično prišel do izraza.

Pričakujete lahko, da boste čutili navdih, da se upočasnite in se izrazite na bolj produktivne načine.

Če ste odlašali kakršne koli projekte ali odgovornosti, je zdaj pravi čas, da se lotite svojega nepopolnega seznama opravil. Vpliv bikove energije lahko povzroči tudi nekaj napetih interakcij. Merkur v biku bo povzročil da boste trmasti v svojih pogledih, ter da ne boste zaznavali zunanjih perspektiv. Pomembno bo, da ste bolj prilagodljivi v razmišljanju. Poskusite delovati s tokom, vaš temperament vam bo hvaležen. Pazite na presojo drugih, ki bodo morda ugotovili, da je vaš proces po nepotrebnem počasen.

Merkur preide v znamenje bika, pričakujte povečano storilnost

Dobro vam bo šlo z ljudmi, ki vam dovolijo čas, ki ga potrebujete, da v celoti uresničite svoje ideje.

Ne bodite presenečeni če se um upočasni, v smeri, da prevzame čutne zaznave. Učili se boste z delom in izbirali počasne, enakomerne korake k praktičnemu cilju. Ne glede na to, ali gre za trdno zgrajeno zadevo, delovno nalogo ali izobraževalni program, želeli boste oprijemljive rezultate.

Besede bodo polne, bogate in zakoreninjene v resničnem svetu. Prizadevali si boste ustvariti stvari, ki so trajne, oprijemljive in stabilne. Ne osredotočajte se na to, kaj si ljudje mislijo o vas, raje izboljšajte sebe in svoje življenje. Merkur vas poziva, da se osredotočite na ljudi, ki so pomembni v vašem življenju, in jim pomagate, da postanejo še boljši.

Pripravljeno za Sensa.si