MARS PREHAJA V ZNAMENJE STRELCA, PRINAŠA SPONTANOST

Mars preide v znamenje strelca, zato bo vse skupaj bolj spontano
Mars preide v znamenje strelca, zato bo vse skupaj bolj spontano

Mars preide v znamenje strelca, zato bo vse skupaj bolj spontano

Predviden čas branja: 3 minutes

Mars se 13. decembra začne gibati v znamenju strelca, kjer se bo nahajal do 24. januarja 2022. Zagnan in samozavesten Mars je zelo zadovoljen, ko se nahaja v energičnem, ognjenem znamenju strelec. Mars predstavlja našo pobudo in načine, kako napredujemo, zato bo v ognjenem strelcu nebo edina meja, ki vas lahko ustavi. To je vpliv, ki nima samo vizije, ampak vsebuje tudi zagon, da vizijo spremeni v nekaj resničnega in oprijemljivega. Oviram boste lahko pristopali z optimizmom in lažje kot v preteklem obdobju boste gradili zaupanje. Počutili se boste manj osredotočeni na sedanji trenutek, ker boste bolj pozorni na to, kar sledi v prihodnosti.

To je igriv in zabaven vpliv, ki pa se izogiba resnosti ter obveznostim na taktičen način.

Mars preide v znamenje strelca, zato bo vse skupaj bolj spontano

Med svojimi strastnimi razpravami se boste zaganjali v čustvena stanja drugih. Vaš neposreden, odkrit pristop bo najbolj prišel do izraza v intimnih odnosih. Tokrat boste delovali kot strastni ljubimci, navduševali boste z odprtostjo in dobro voljo. Ko postane odnos preveč zapleten ali resen, ne boste več tako zelo potrpežljivi, saj ne boste imeli želje, da bi se spuščali v globine. Motilo vas bo vse, kar vas ograjuje in omejuje. Želeli boste čutiti širino in imeti prostor zase.

Mars v Strelcu je tisti, ki vas lahko prepriča, da sledite in verjamete v to, kar si želite in kar vam je všeč.

Osebno boste užaljeni, če se drugi ne bodo strinjali z vašo filozofijo. Med tem tranzitom želimo več. Želimo doseči, razširiti in raziskati. Želimo iti dlje kot kdaj koli prej. Če v trenutnem tempu ne najdete tistega, kar potrebujete, vam bo vpliv pomagal zazreti se onstran vaših sedanjih omejitev in spoznati ogromne možnosti, ki so vam na voljo. Obstaja tudi nevarnost pretiravanja, saj boste zelo impulzivni in bolj nagnjeni k tveganju. Zaradi teh lastnosti lahko greste predaleč v besedah in dejanjih, zmernost je tista prava rešitev. Tokrat gre za iskanje nečesa, kar je zunaj nas. Gre za izkušnje, ki razširijo vaš um in srce, in spoznanje, da je na tem svetu veliko več, kot se zavedamo.

V vas se bo naselil naravni nemir, ki ga lahko zadovoljite le z raziskovanjem.

Mars preide v znamenje strelca, zato bo vse skupaj bolj spontano

Želeli se boste učiti, napredovati in zmagati tudi tam, kjer ste bili prej nesigurni vase. Smisel za humor ne bo poznal nobenih meja. Če nekdo ni vreden zaupanja, ga boste z lahkoto črtali iz seznama, resnica in poštenost bosta prevladali, zato raznih izgovorov ne boste upoštevali. Mars v Strelcu je motiviran za pokrivanje velikih razdalj in vedno išče tisto, kar je na robu obzorja.

Zaupajte vase, ter se učite iz vsega, tudi iz napak in obdobje bo čudovito. Sedaj imate tudi odlično priložnost, da se izkopljete iz utesnjenosti in strahu pred prihodnostjo. Ker bo samozavest prisotna v ravno zadostni meri, se ne boste umikali, ampak se boste želeli dotakniti uspeha in se izpostaviti. Najbolj bo vpliv naklonjen ognjenim in zračnim znamenjem. Razpršena energija pa lahko spravi v slabo voljo zemeljska in vodna znamenja, ki se težje prepustite spontanosti.

Pripravljeno za Sensa.si