KAKO OSVOJITI MOŠKEGA OVNA IN SHAJATI Z NJIM?

Kako osvojiti moškega ovna?
Kako osvojiti moškega ovna?

Ste se zaljubili v moškega OVNA? Kako ga osvojiti in kako ravnati z njim?

Predviden čas branja 5 minut

Moški ovni so neodvisni, spontani in vedno predani iskanju novih izkušenj. Če mu boste dali kompliment, boste pritegnili njegovo pozornost, saj uživajo v središču pozornosti. Delujejo z veliko mero samozavesti, kljub temu potrebujejo pohvale, ki pa morajo biti iskrene. To je moški, ki si želi intelektualnega ujemanja, zelo rad ima teme, kot so aktualni dogodki, filozofija in politika. Ovni si sramežljivost razlagajo kot pomanjkanje samozavesti. Po naravi jih privlačijo ljudje, ki so navdušeni, živahni, samozavestni in morda nekoliko sarkastični, na dražljiv način.

Prav tako ga boste začeli zanimati, če boste odprto in brez zadržkov predstavili svoje zamisli. To je moški, ki je že po naravi ambiciozen in zagnan zato pričakuje, da bo tudi njegova sopotnica delovna in prodorna. Prepričali ga boste tudi, če ste zelo aktivni, saj oven ne mara ležernosti in nedejavnosti, veliko časa rad preživi zunaj, seveda v akciji.

Kako osvojiti moškega ovna?

Bodite odločni, saj moški oven ne mara omahljivosti in labilnih ljudi. Bodite divji, glasno se smejte, razmišljajte izven okvirjev in imejte neobičajen smisel za humor, le tako se bo moški oven skoraj zagotovo ogrel za vas. Ne pozabite pa, da ko gre za ljubezen, uživa v lovljenju. Ko ga vidite, ga poglejte v oči in se mu iskreno nasmehnite. Ne bojte se mu dovoliti, da prevzame vodstvo na zmenkih, saj je oven rad vodja.

Ker ovnu ogromno pomenijo prijateljstva, ima odobravanje prijateljev pomembno vlogo v njegovem življenju. Če naredite vtis na njegove prijatelje mu boste zagotovo bližje. On rad spoznava nove ljudi, zato mu pokažite, da vam ustreza njegov družabni življenjski slog. Poskusite biti razumevajoči, ko kuje načrte za druženje s prijatelji. Odleglo mu bo, ko bo videl, da vas njegova družabna narava ne ogroža.

Kako osvojiti moškega ovna?

Ključnega pomena je, da mu pokažete svojo vrednost in pomen ter to, da ne potrebujete moškega, ker sami ne morete živeti. Čakanje na njegova sporočila ali klice je izguba časa in energije, saj on želi, da ga povabite in delujete direktno. To je moški, ki se ne bo šel igric in čakal dolgoročno, on želi v akcijo takoj. Odkrito povejte, kaj si želite, in ga vprašajte, kaj mu je všeč.

Torej, če ga želite, sprejmite spontanost in bodite nekoliko nepredvidljivi. Zanj sta pri ženski pomembni tako notranjost, ki mora biti čim bolj bogata kot tudi zunanjost, ki naj vsebuje vsaj kanček elegance. Oblecite se ženstveno in bodite zadovoljni v svoji koži, kajti oven ne mara žensk ki neprestano nergajo in si niso všeč. On potrebuje ob sebi močno osebnost, da se zoperstavi njegovemu brezmejnemu navdušenju in zagnanosti.

Kako osvojiti moškega ovna?

Vendar bodite previdni, saj je on rad na vrhu, najboljši. V negativnem smislu je lahko sebičen, ljubosumen, temperamenten, otročji in muhast. Ko njegova slaba stran izbruhne, je pomembno, da ostanete mirni in ga ne jemljete preveč osebno. Če izkazuje čustva, pomeni, da mu je mar.

Uspešna in samozavestna ženska, ki ve, kaj hoče, zlahka očara moškega ovna, saj ceni karierno usmerjeno žensko, ki trdo dela za dosego svojih življenjskih ciljev. Če ne odgovarja na vaša sporočila, ga zaradi tega ne nadlegujte, ampak razumite, da je očitno zaseden ali pa potrebuje nekaj časa zase. Ne bojte se, če ste ovnu zanimivi, vas bo zagotovo poklical.

Pripravljeno za Čvek v križankah

Preberite tudi OVNI, POZNATE SVOJ ASCENDENT? in OVNI, V KATERO DEKADO SPADATE?