KAKO OSEBNOSTNO NAPREDOVATI S PSIHOLOŠKO ASTROLOGIJO?

Napredek in rast s pomočjo psihološke astrologije

Napredek in rast s pomočjo psihološke astrologije

Predviden čas branja: 3 minutes

Psihološka astrologija združuje psihologijo in astrologijo. Poudarja razumevanje naših potencialov in izzivov ter premikanje skozi samospoznanje in prakso, skozi ovire v bolj veselo in izpolnjeno življenje. Psihološka astrologija narekuje, da vsak človek pride na ta planet s posebnimi nagnjenji, močmi in obveznostmi. To je način razumevanja, ki pomaga da spoznamo, na katerem področju smo namenjeni raziskovanju in rasti ter kje smo po naravi najmočnejši.

Razumevanje lastnih vzgibov nas podpira, da živimo v popolni polnosti svojega edinstvenega jaza, ter da bolje razumemo in cenimo edinstvenost in potencial drugih.

Napredek in rast s pomočjo psihološke astrologije

Psihološki del obravnava, kako smo razvili določene vzorce, obrambe in moči ter kako se lotiti teh prilagoditev ali »kompleksov«, da postanemo bolj izpolnjeni in bolj funkcionalni. Astrološki del je vidik »narave«, ki razkriva tisto, kar razkriva božanski učni načrt. Psihološko astrološko branje združuje naravo in neguje vidike razvoja ter pomaga posamezniku, da se dvigne do najvišjega izraza obeh. Psihološka astrologija ne govori o napovedovanju usode, gre za uporabo naših neomejenih zmogljivosti za učenje in rast ter smer, da lahko kar najbolje izkoristimo lastna sredstva in izzive.

Razumevanje umeščanja planetov v vašo rojstno karto je lahko zelo koristno v vašem vsakdanjem življenju. Pomaga vam razumeti samega sebe. Z uporabo astrološke psihologije se boste naučili, kako se poglobiti v svojo karto in odkriti, kaj vas žene od znotraj.

Začeli boste razumeti svojo resnično motivacijo in raziskali boste, kam lahko svojo energijo najbolje usmerite. Z uporabo astrologije v povezavi s psihologijo boste razumeli, kaj vas resnično spodbuja in kaj vas žene z globoke, nezavedne ravni. Osrednje jedro v središču karte predstavlja bistveni duhovni jaz. Planeti predstavljajo psihološke nagone, znamenja pa kažejo na podedovane značilnosti.

Vzorci vedenja

Psihološka astrologija prikazuje veliko aspektov, ki se nanašajo na vzorce človeškega vedenja. Ko prepoznate in razumete tiste vzorce, ki so vam najbolj znani, se boste lahko odločili, ali jih boste spremenili ali izboljšali ali pa jih boste še naprej izražali takšne, kot so. Prav tako boste lahko prepoznali in se osredotočili na svoje fizične, čustvene, duševne in duhovne potrebe. Če se jih bolj zavedate, se lahko odločite, da jim boste v svojem življenju namenili večjo pozornost. Spoznate lahko starostni napredek in vašo življenjsko pot. Poleg tega, da se boste naučili, kako se bolj zavedati svojih prednosti in slabosti boste znali lažje vse skupaj  uporabiti v vsakdanjem življenju.

Napredek in rast s pomočjo psihološke astrologije

Zakaj izbrati psihološko astrologijo?

  • Pomaga vam razumeti in sočustvovati z drugimi.
  • Lahko vam pomaga odpustiti sebi.
  • Pomaga vam pri odločanju.
  • Pomaga vam, da se spomnite, da smo vsi del nečesa večjega od nas samih.

Postavitev planetov v danem trenutku se ponavadi odraža v dogodkih v svetu in v načinu, kako se ljudje počutijo in medsebojno delujejo. Ko se premikamo skozi svet, za katerega se včasih zdi, da nima smisla, se lahko obrnemo na psihološko astrologijo, da bi bolje razumeli kozmične energije, ki se prepletajo v trenutnih dogodkih.

Naročite svojo astrološko natalno analizo.

Preberite tudi RETROGRADNI PLANETI V NATALNI ASTROLOŠKI KARTI ali KAZALNIKI PSIHIČNE STABILNOSTI V NATALNI ASTROLOŠKI KARTI