KAKO BO SONCE V RAKU VPLIVALO NA VAŠE ZNAMENJE?

Preverite vpliv Sonca v znamenju RAKA na vaše astrološko znamenje
Preverite vpliv Sonca v znamenju RAKA na vaše astrološko znamenje

Preverite vpliv Sonca v znamenju RAKA na vaše astrološko znamenje

Predviden čas branja: 5 minutes

V obdobju Sonca v znamenju raka vas bo motivirala želja, da vzpostavite čustveno povezanost z drugimi, nato pa ukrepate, v smeri da jih nahranite s čustvi, podprete in zaščitite. Domače okolje bo delovalo kot rakova lupina, ki ščiti tisto, kar je v notranjosti mehko in ranljivo, pred surovostjo zunanjega sveta. Za čustveno ravnovesje se bo potrebno potruditi, vendar bo vredno. V negativnem smislu se boste pogosto nagibali k nihanju in iskali bližnjice. Tudi kritiko boste sedaj težje sprejemali.

OVEN

Ovni, prišel je čas, da se notranje umirite. Obdobje je namenjeno sprostitvi, veliko časa boste preživeli sami s sabo, za večjo družbo tokrat ne boste najbolj zainteresirani. Ostanite doma, sprejmite svojo introvertirano stran in se sprostite, saj si zaslužite počitek. Prebudili boste globino odnosa in pričakovali več spoštovanja.

BIK

Biki, dobili boste priložnost, da se naučite izražati svoja čustva. Običajno težko obvladujete čustva, sedaj pa boste to počeli spontano. Povejte svojim prijateljem, koliko vam pomenijo, prišepnite ljubljeni osebi da jo ljubite, zahvalite se prijazni sodelavki in poskrbite, da se odprete tudi za sprejemanje čustev drugih.

DVOJČKA

Dvojčki, dovolj je bilo razpršenosti, čas je da se ustavite in da se držite obljub brez izgovorov. Ne zavezujte se osebi ali razmerju, temveč svojim vrednotam. Vprašajte se, kdo ali kaj vam pomeni največ? Kakšna so vaša prepričanja? Osredotočite se na globino, ki vam bo ponudila prave odgovore na vaša vprašanja. Bodite bolj resni!

RAK

Raki, to je vaše najboljše obdobje, v katerem lahko napredujete tako osebno kot tudi karierno ter se izvlečete iz slabega položaja na enostaven način. Osredotočite se na odnose, projekte ali situacije, ki se vam zdijo najpomembnejši, saj se bodo ovire tokrat umaknile iz obzorja. Vse, kar boste storili, bo imelo dolgoročen predznak.

Preverite vpliv Sonca v znamenju RAKA na vaše astrološko znamenje

LEV

Zaradi čustvene in občutljive energije se boste na trenutke počutili razdraženo, takrat se preprosto umaknite v svojo lupino. Potrebovali boste čas zase, zato se ukvarjate s sanjami in spomini iz preteklosti, tako dobrimi kot slabimi. Naj vam ne bo odveč vzeti si nekaj časa, da se pomirite s svojimi občutki in vse uredite tako kot je potrebno.

DEVICA

Vpliv Sonca v znamenju raka vas spodbuja, da natančno analizirate področje odnosov. Poglobite odnose, ki vam dobro služijo in vas izpopolnjujejo ter črtajte tiste, ki vam ne prinašajo nobenega zadovoljstva. Spoznali boste, da se za svoja dejanja ni potrebno nikomur opravičevati. Prijatelji bodo tisti, ki vas bodo najbolj navdihnili.

TEHTNICA

Tehtnice, vpliv Sonca v raku se bo dotaknil področja kariere in denarja. Opazili boste vsako malenkost, prihaja tudi občutljivost, zato se raje kot na odnose v pisarni osredotočite na svoje delo in finance. Dobro delo bo nagrajeno, morda celo z napredovanjem, slabo in površno opravljeno delo pa vas tokrat vodi do resnih posledic.

ŠKORPIJON

Kljub introvertiranim vibracijam se boste znali odpreti, vendar le tam, kjer vas dobro poznajo. Energija raka vas spodbuja, da razširite svoja obzorja in pogled na življenje. Naučite se poslušati, povežite se z ljudmi z različnimi prepričanji. Na ljubezenskem področju vas bo zanimalo predvsem to, kako se ob vas počuti ljubljena oseba.

Preverite vpliv Sonca v znamenju RAKA na vaše astrološko znamenje

STRELEC

Obdobje raka bo namenjeno oblikovanju globokih, smiselnih odnosov. Sprejeli boste  bolj intenzivne vibracije in svoje najpomembnejše odnose dvignili na višjo raven. To je zelo čustveno obdobje, prihaja tudi povečan potencial za izkušnjo resnične intimnosti. Vse kar se bo dogajalo brez prisile vam bo všeč, notranje se boste končno znali umiriti.

KOZOROG

Obdobje Sonca v raku bo namenjeno predvsem sodelovanju z drugimi. Poznali boste, da imajo tudi drugi določene prednosti, ter da vas povezovanje na globlji ravni vodi v še boljše rezultate. Pomembno področje bo tudi denar, kovali boste skrbne in premišljene načrte za lepšo prihodnost. Vir navdiha bodo prav tako najmlajši.

VODNAR

Sonce v znamenju raka vas bo usmerilo, da se poglobite v tiste stvari, ki ste jih v zadnjem obdobju nekoliko zanemarjali. V kolikor v je vaše domače življenje popolna zmešnjava ali pa ste v strupenem razmerju se boste sedaj znali iztrgati iz primeža negativne energije. Bodite predvsem praktični, osredotočite se na to, da se znebite korenine težave in poskusite pospraviti in vzpostaviti bolj zdrave navade.

RIBI

Sonce v raku bo aktiviralo območje romantike, seksa in zabave, tako da boste deležni veliko akcije. Soočali se boste s številnimi priložnostmi, da izrazite ljubezen, sprejmete ljubezen in živite polno življenje. Prevzem odgovornosti za tisto, kar ni v vaši lasti, lahko ustvari močan nemir in privede celo do kakšnega konflikta.