KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V LEVU?

Kako boste glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni delovali v obdobju direktnega Merkurja v levu?

Kako boste glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni delovali v obdobju direktnega Merkurja v levu?

Estimated reading time: 6 minut

Merkur, planet komunikacije 2. julija ob 12.50 uri prehaja v znamenje leva. V pogumnem ognjenem znamenju se bo nahajal do 25. julija. Obdobje, ki ga je smiselno izkoristiti za pogumne korake v smeri napredka, bo marsikomu pisano na kožo. Razmišljanje postaja obdano s samozavestno in optimistično naravnanostjo. Poudarek bo na cilju in bolj zahteven bo cilj, bolj vas bo mikalo, da ga dosežete. Podrobnosti ne bodo več tako pomembne, bolj pomembno bo zaznati celotno sliko v smeri odkrivanja bistva. Osredotočeni na lastne zamisli se z drugimi ne boste želeli ukvarjati.

Z veseljem boste sodelovali, prevzeli vodstvo ter usmerjali. Želeli se boste povezati z informacijami, ter ustvarjati zgodbe, ki bodo popestrile dogajanje in nahranile um. Tišina in zaprtost vase se umikata, saj boste hrepeneli po čim bolj pogumnem in drznem izražanju. Komunikacija bo pozitivno naravnana in nobeden dvom ali občutek vas ne bo ustavil pred direktnim nastopom. Želeli boste biti prepoznavni, zato se boste trudili predstaviti sebe, svoja mnenja in svoj ego.

To je obdobje, v katerem bo javnost z novicami pritegnila veliko pozornosti, v dobrem ali slabem smislu. Dokazi in dejstva stopajo v ozadje, impresivne besede, vizualni elementi in teatralnost jih bodo nadomestili. Najboljši predlog bo, da v svoje življenje vnesete več zabave, smeha in energije. Ker je Merkur hiter, lev pa ekspresiven, vam lahko besede ob nepravem trenutku zbežijo iz ust. Všeč vam bo, da boste naleteli na veliko šal in smeha, seveda lahkotnih in simpatičnih.

Kako boste glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni delovali v obdobju direktnega Merkurja v levu?
 • Ovni, osredotočeni na strast, užitke in lepoto si boste znali vzeti čas, da se posvetite izključno sebi. Zapeljevanje prinaša ugodne rezultate in srečne trenutke, zato se znebite vseh nepotrebnih zadržkov.
 • Biki, to je obdobje realizacije vizionarskih umetniških idej, o katerih ste pred kratkim sanjali. Misli bodo osredotočene na dom in družinske zadeve, vendar boste želeli imeti pri vseh odločitvah glavno vlogo, saj boste prepričani, da so vaši predlogi najboljši.
 • Dvojčki, s pogumno ter odločno energijo boste načrtovali, kako bi lahko stali na bolj stabilnih tleh in kako bi radi izboljšali svoje življenje v prihodnje. Če se morate iskreno pogovoriti z nekom, bi boljši čas zelo težko našli. Marsikaj se bo rešilo.
 • Raki, zaželeli si boste potovanj, drugih kultur in drugačnosti. Stopite iz cone udobja in svojega sistema ter si dovolite nekaj česar si v preteklem obdobju niste upali niti pomisliti. Urejene finance bodo vaš največji adut.
 • Levi, vse poti se vam na široko odpirajo, zato razmislite in se podajte v realizacijo težko pričakovanjih zadev. Vse kar je povezano s pisanjem, govorjenjem ali komunikacijo vas bo navdihovalo v pozitivni smeri. Nujno boste potrebovali pohvalo ter komplimente.
 • Device, vpliv bo okrepil ustvarjalne in umetniške sposobnosti, prav tako boste vse počeli s kreativno noto, ki je pri vas običajno v ozadju. Čas je, da uravnotežite finance ter si privoščite nekaj za svojo dušo, brez da bi imeli ob tem slabo vest.
 • Tehtnice, vpliva vam prinaša natančnost in prepričljivo moč. Uporabite intelektualno energijo za načrtovanje strategij na vseh področjih svojega življenja. Pomembno bo, da se v ključnih trenutkih samozavestno vprašate kaj storiti.
Kako boste glede na astrološko znamenje, v katerem ste rojeni delovali v obdobju direktnega Merkurja v levu?
 • Škorpijoni, pomembno bo, da poslušate svoje občutke, slutnje in sanje. Ne osredotočajte se preveč na delo, saj vas lahko izčrpa. Vzemite si čas za zabavo, počitek, igro ter neobremenjeno druženje s prijatelji.
 • Strelci, stopate v obdobje vznemirljivih dogodivščin in dogodkov. Posvetli se boste ambicijam, zato boste razmišljali o dolgoročnih ciljih in pomembnih mejnikih. Predstavite svoje ideje pravim ljudem, saj si lahko obetate odlično sodelovanje, ki bo tudi finančno obrodilo sadove.
 • Kozorogi, v obdobju Merkurja v levu ocenite svoje naložbe, preverite finančna sredstva in poskrbite, da bo vse kar je za vas pomembno na pravem mestu. V kolikor želite zaprositi za izposojo denarja ali kredit, je sedaj več kot odličen čas, saj vam bo ugodeno.
 • Vodnarji, zelo spretni boste s komunikacijo iz oči v oči, z njo lahko marsikoga prepričate ali očarate, tudi če ne boste dovolj profesionalno pripravljeni. To je čas za kovanje dolgoročnih načrtov na vseh področjih, ter za sprejemanje pomembnih finančnih odločitev.
 • Ribice, samozavest narašča, zato se ne boste več neprestano prilagajali ter se zadrževali v ozadju. Tekmece boste premagali z iskrenim pristopom, za svoj trud pa boste nagrajeni s priznanjem ali celo napredovanjem. Pomembno bo, da ostanete mirni in potrpežljivi.

Ko se boste povezali z energijo, ki bo prodorna, boste zagotovo doprinesli k uravnoteženemu umu in skladni notranjosti. Realnost boste zaznavali iz nove perspektive, dodati boste želeli barvit, razkošen in dramatičen priokus. Nagnjeni k ustvarjalnemu razmišljanju in sprejemanju bolj izrazitega in samozavestnega pristopa se boste počutili bolj pomembne kot v preteklem obdobju. Dovolite si slišati svoj glas, izrazite se na načine, ki navdihujejo in si, v kolikor po tem hrepenite, povrnite mesto v središču pozornosti.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi 3. HIŠA V ASTROLOGIJI: KAKO KOMUNICIRATE? in IGORJA NJENI STARŠI NE SPREJEMAJO, KER NIMA DOVOLJ VISOKE IZOBRAZBE