HOROSKOP: MEDSEBOJNI ODNOSI V POLETNEM OBDOBJU

Kakšni bodo v poletju vaši medsebojni odnosi na področju prijateljstva, družine in ljubezni?
Kaj vas čaka v poletju?

Kakšni bodo v poletju vaši medsebojni odnosi na področju prijateljstva, družine in ljubezni?

Predviden čas branja: 9 minut

Odnosi so se v zadnjem obdobju nekoliko spremenili. Situacija, ki smo je bili deležni je še bolj poudarila vrednote in nas prisilila, da razmislimo o odnosih nekoliko globje. Na delovanje v medsebojnih odnosih vplivajo tudi energije planetov, ki se med sabo povezujejo. Kakšni bodo glede na vaše astrološko znamenje medsebojni odnosi v poletju na področju prijateljstva, družine in čustev?

OVEN

PRIJATELJI

V poletnem obdobju si boste ovni zaželeli več adrenalinskih dogodivščin, ki pa individualno niso tako zanimive. Poklicali boste tiste prijatelje, za katere ste prepričani, da se vam bodo pridružili. Iskali boste sproščene ljudi, ob katerih ste lahko takšni kot ste, brez da bi se morali pretvarjati ali spreminjati.

DRUŽINA

V družinskem okolju se boste ovni najlažje ujeli z zračnimi znamenji, ni pomembno ali so to starši, bratje, sestre ali ostali sorodniki. Oni bodo brali vaše misli, zato boste na vsakem koraku iskali njihovo bližino. S čustvenimi dramami se v domačem okolju ne boste želeli ukvarjati, zato se jim boste na iznajdljiv način izognili.

LJUBEZEN

V ljubezenskih odnosih boste ovni v poletnih dneh hrepeneli predvsem po pozornosti in nežnosti, kar sicer ni ravno v vaši naravi. Želeli si boste, da opazijo vaše notranje vrline, ki jih marsikdo zaradi vašega drznega nastopa ne opazi. Največ strasti lahko pričakujete z rojenimi v ognjenih znamenjih.

Kakšni bodo v poletju vaši medsebojni odnosi na področju prijateljstva, družine in ljubezni?

BIK

PRIJATELJI

Prijateljski odnosi so za vas bike ključnega pomena. V poletju, ko boste imeli več prostega časa, si ga boste zagotovo rezervirali za druženje s tistimi prijatelji, ki jih že nekaj časa niste videli. Skušali boste svetovati, prisluhniti, skratka v odnosih doseči globino. Uspelo vam bo rešiti nesoglasja, katerih ste bili deležni.

DRUŽINA

Pogrešate številna družinska druženja, na katerih ste resnično sproščeni, zato se boste trudili, da kakšno organizirate. Želeli boste presenetiti z dobro hrano in pokazati, kako ste v resnici medsebojno povezani. Nekaj zapletov lahko pričakujete z mlajšimi, ki bodo preveč razposajeni za vaš okus.

LJUBEZEN

V ljubezenskih razmerjih boste biki v poletnih dneh želeli doreči vse tiste stvari, ki vas po tihem že nekaj časa obremenjujejo. Približali se boste svojim željam in tkali poti, kako jih uresničiti skupaj z nekom, ki vam je močno pri srcu. Najbolj strasten za vas bo škorpijonov objem.

DVOJČKA

PRIJATELJI

Dvojčki, poletni dnevi so odlična priložnost, da se odtrgate od vaših priljubljenih omrežij in se podati s prijatelji na kakšen zabaven izlet. Iskali boste predvsem posameznike, ki so neobremenjeni, ki jih ni strah kdaj skočiti preko meja. Najbolj vam bodo šli na živce prijatelji, rojeni v vodnem znamenju, saj bodo za vaš okus preveč občutljivi.

DRUŽINA

Družinski odnosi bodo zahtevali razčiščevanja, zato se pripravite na številna soočenja. Težje se boste prilagodili raznim zahtevam, ko vas nekdo od domačih ne bo razumel, lahko postanete celo rahlo agresivni z besedami. Vendar se skušajte zadržati.

LJUBEZEN

Dovolite si v poletnih dneh vse kar vas obdaja čutiti bolj intenzivno. Nežni prijemi in dotiki vas vodijo do pravega občutka na področju čustev. Odgovori, ki ji boste slišali vas bodo morda presenetili, na začetku vam ne bodo všeč, nato jih boste sprejeli.

Kakšni bodo v poletju vaši medsebojni odnosi na področju prijateljstva, družine in ljubezni?

RAK

PRIJATELJI

Raki, prijateljski odnosi vas bodo hkrati navdihovali in osvobajali pred slabim počutjem. Želeli si boste klepetati, argumentirati in primerjati, samo da bi se čim več dogajalo. Napake, ki jih je nekdo od prijateljev storil, boste pripravljeni oprostiti.

DRUŽINA

Družina bo tista, ki vam bo stala ob strani in vas mirila v kočljivih situacijah. Svoje zavetje boste še posebej v juliju iskali pri starejših, ki vas bodo zelo dobro razumeli. Z mlajšimi boste tokrat težko našli skupno točko, saj bodo za vaš okus preveč razposajeni.

LJUBEZEN

V ljubezni boste v poletnih dneh hrepeneli predvsem po strasti. Nežnosti vas tokrat ne bodo povsem prepričale, saj boste odprti za vse. Nikar pa vihravo ne iščite priložnosti, saj vas bodo same poiskale.

LEV

PRIJATELJI

Levi boste v poletnih dneh za prijatelje pripravljeni narediti še več kot običajno. Če bo kdo od njih v stiski, boste brez razmišljanja priskočili na pomoč. Znali boste odlično potolažiti in prijateljem dvigniti njihovo samozavest ter pogum.

DRUŽINA

Na področju družinskih odnosov si boste device v poletnih dneh znale vzeti čas za najbližje. V kolikor imate otroke, bo poletje obarvano z njihovo razigrano družbo, če pa jih nimate, lahko na počitnice povabite kakšnega nečaka ali nečakinjo, prebudili se boste.

LJUBEZEN

Vezani levi boste skupaj z ljubljeno osebo želeli v tem poletju čim bolj uživati. Razumeli boste vse stvari, tudi tiste, ki jih še pred kratkim niste želeli niti slišati. Samski levi se boste prenehali pretirano truditi, da nekoga ujamete, raje se boste odločili, da drugi ujamejo vas, ko nastopi pravi čas.

Kakšni bodo v poletju vaši medsebojni odnosi na področju prijateljstva, družine in ljubezni?

DEVICA

PRIJATELJI

Device, prijatelji vas bodo ves čas iskali, saj boste prava zakladnica dobrih idej in znanja. Nikar se toliko ne zadržujte med štirimi stenami, raje se podajte s prijatelji večkrat na sonce, saj boste le tako pridobili prijetno in svežo energijo. Začnite zaupati, ne bo vam žal.

DRUŽINA

Družina bo še posebej v julijskih dneh vaš steber stabilnosti in dobrega počutja. Skupaj boste preživeli več časa kot običajno in z veseljem se boste tokrat dlje kot običajno ukvarjali tudi s starejšimi. Želeli boste slišati njihove zgodbe in njihovo mnenje.

LJUBEZEN

Področje ljubezni bo v juliju nekoliko zanemarjeno. Odnosi ne bodo najboljši, saj boste ves čas nekaj popravljali in argumentirali, kar lahko nasprotni spol spravi v zelo slabo voljo. Ne iščite težav tam kjer jih ni in počakajte na avgust, ko bodo medsebojni odnosi zasijali v lepši podobi.

Kakšni bodo v poletju vaši medsebojni odnosi na področju prijateljstva, družine in ljubezni?

TEHTNICA

PRIJATELJI

S prijatelji ste tehtnice močno povezane, sedaj v poletnih dneh pa si boste zaželele nekaj miru in časa zase. Ravno to bo razlog, da boste kakšno prijateljsko povabilo prijazno zavrnili. Trmo na stran in lažje vam bo, saj so prijateljski odnosi tisti, ki vas dopolnjujejo.

DRUŽINA

Odnosi v ožjem družinskem krogu lahko v julijskih dneh zaradi planetarnih vplivov dosežejo točko vrelišča, zato se nikar preveč ne borite za svoj prav. Raje se skušajte o vsem, kar povzroča napetost na iskren način pogovoriti in veliko lažje vam bo.

LJUBEZEN

Vaša vladarica Venera, ki se bo v julijskih dneh sprehajala v znamenju leva vam ponuja priložnost, da se na lažji način poglobite v ljubezenski odnos in izboljšate, kar se da izboljšati. Največ strastnega in vznemirljivega lahko pričakujete v odnosu z levi.

ŠKORPIJON

PRIJATELJI

Škorpijoni, to poletje ste si rezervirali zase in seveda za najboljše prijatelje. Ni pomembno, kje boste preživljali čas, pomembno vam bo le to da ste skupaj in to, da niste osamljeni. Najbolj vam bodo naklonjeni prijatelji rojeni v znamenju bika.

DRUŽINA

V kolikor vas v družinskem krogu čaka v poletnih dneh kakšna pomembna zadeva, o kateri bi se morali pogovoriti, boste vi tisti, ki boste vodili pogovor in poiskali rešitve, s katerimi se bodo strinjali tudi drugi. Skupaj se boste podali v poletno čiščenje in se zraven zabavali.

LJUBEZEN

Ljubezenski odnosi bodo prijetni, vznemirljivi in polni raznih novih prijemov, s katerimi boste zagotovo prepričali nasprotni spol. Samski škorpijoni boste še bolj drzni in pripravljeni storiti kakšen korak, da se vam uresničijo vaše srčne želje.

Kakšni bodo v poletju vaši medsebojni odnosi na področju prijateljstva, družine in ljubezni?

STRELEC

PRIJATELJI

Počasi se spuščate v selekcijo na področju prijateljskih odnosov. Veliko boste razmišljali o tem, kdo od njih vam je kdaj stal ob strani in kdo vas je samo izkoriščal. Resnica bo kruta, lahko vas šokira in obremeni, vendar vas dolgoročno vodi k notranjemu miru.

DRUŽINA

Na družinskem področju se pripravite na pravi simpatičen vrtiljak. Več bo pogovorov, prijetnega druženja in občutka, da si resnično pripadate in zaupate drug drugemu. Zmoti vas lahko le nekdo od mlajših, ki bo v avgustu preveč zahteval od vas.

LJUBEZEN

Želite si bolj prijetne vibracije, zato boste naredili vse, da bi bilo na področju odnosov v ljubezni vse tako kot mora biti. Izogibali se boste oviram in konfliktom, znali se boste prilagoditi in skupaj z ljubljeno osebo stkati pot, ki pelje do sreče in zadovoljstva.

KOZOROG

PRIJATELJI

Zavedate se, da so odnosi s prijatelji bolj krhki kot v preteklosti, zato boste iskali načine, kako vse skupaj popeljati na prijetno točko povezanosti. Ljubosumju, ki se lahko pojavi ob prijateljevem uspehu pa se skušajte spretno izogniti, da vas ne popelje v težave.

DRUŽINA

V družinskih odnosih bodo topli dnevi usmerjeni predvsem v popravljanje situacij, ki vplivajo na družinsko srečo ter na prilagoditve v domačem okolju, ki pa vam ne bodo najbolj všeč. Bodite iskreni in direktni in sreča bo na vaši strani.

LJUBEZEN

Ljubezenski odnosi bodo v poletnih dneh nihali iz hladnih v zelo vroče, na vas pa bo, katero priložnost boste znali ujeti in se ji sproščeno predati. Z veseljem boste tokrat svojo ljubezen delili tudi na omrežjih, kar sicer ni v vaši navadi.

VODNAR

PRIJATELJI

Čas za prijatelje si boste znali vzeti, znali se boste organizirati in jih vključiti v svoj vsakdanjik. Tudi če vam bodo prijatelji pomagali pri kakšnem težjem opravilu, se boste zraven vsekakor zabavali s polno paro, sproščeni in nasmejani, veseli, da se lahko družite.

DRUŽINA

Razveselili se boste skupnega preživljanja časa, saj vam bodo planetarne energije na področju družine naklonjene. Z veseljem boste priskočili na pomoč, ni važno kdo jo bo potreboval, vi boste tukaj za svoje najbližje.

LJUBEZEN

Vibracije, ki jih boste zaznavali vam bodo všeč, saj bodo vključevale simpatično energijo, ki vas bo spodbujala k temu, da naredite kakšen korak. Znali se boste vključiti v globino in se pogovoriti o vsem kar si želite.

Kakšni bodo v poletju vaši medsebojni odnosi na področju prijateljstva, družine in ljubezni?

RIBI

PRIJATELJI

Na področju prijateljskih odnosov se lahko v poletnih dneh sprostite in poiščete kakšno unikatno priložnost. Izberite tiste prijatelje, ki so odprti in vas znajo nasmejati. Skupaj lahko pridete do številnih pomembnih ugotovitev.

DRUŽINA

V družinskem okolju pričakujte v juliju skupne trenutke, po katerih boste vsi hrepeneli. Znali se boste odpreti drug drugemu in si povedati vse kar je potrebno. Zaupajte, da boste skupaj lažje poiskali kakšno ugodno rešitev.

LJUBEZEN

Ribice, ljubezenski odnosi se bodo razbistrili in vam podarili zaupanje v srečno razmerje. Zaljubljeni boste v vse kar vam bo všeč in vse kar vas bo navdihovalo. Samske ribice lahko računate na novo poznanstvo, ki vas bo prepričalo.

Katera astro znamenja čaka na področju odnosov najlepše poletje?

Najlepše poletje na področju odnosov lahko pričakujete rojeni v znamenju raka, leva in vodnarja.

Pripravljeno za Čvek v križankah