Dnevni horoskop za torek 9. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 9. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 9. avgusta 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 9. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan domorodnih ljudstev. Čeprav boste diplomatski, ne boste želeli popustiti, dokler ne zmagate. Pripravljeni boste sprejeti vse vrste idej, samo da bi imeli zadnjo besedo. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Svoje meje boste znali na vseh področjih zelo dobro začrtati, tako da jih nihče ne bo mogel premakniti.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela.

Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Le en dotik narave, in ves svet je bolj prijazen.

William Shakespeare

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Bojan Adamič, slovenski skladatelj, dirigent
  • Stane Koritnik, slovenski operni pevec
  • Whitney Houston, ameriška pop pevka
  • Gillian Anderson, ameriška filmska igralka
  • Filippo Inzaghi, italijanski nogometaš

Na današnji dan leta 2016 Tina Trstenjak osvoji zlato olimpijsko medaljo v judu. Gerald Ford postane 38. predsednik ZDA. Albert II. postane belgijski kralj. Boris Jelcin odstavi premiera Sergeja Vadimoviča Stepašina in celotno vlado. Jugoslavija, Grčija in Turčija na Bledu podpišejo balkanski sporazum o političnem sodelovanju in medsebojni pomoči. Začetek srečanja Franklin Roosevelt-Winston Churchill v zalivu Placentia, kar privede do podpisa atlantske listine. V Ljutomeru poteka prvi slovenski tabor. Rodil se je Jean Piaget, švicarski psiholog in Rod Laver, avstralski tenisač. Umrl je Berto Camlek, slovenski motociklistični dirkač in Alojzija Štebi, slovenska političarka, novinarka.

Kaj vas lahko danes razjezi?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko razjezijo prehitre odločitve.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj marljiva?

Najbolj marljivi boste rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Marsikaj se bo zaradi lune v znamenju kozoroga vrtelo okoli dela in financ. Sposobni se boste pogumno zavihteti na sam vrh, uspešni, ambiciozni in prodorni, kar vam lahko marsikdo zavida.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dan vam podarja prave odločitve in umirjen pristop, zato se soočite z vsemi tistimi zadevami, s katerimi ste že nekaj časa odlašali. Ne bojte se novosti, saj vas bodo popeljale k uspešnemu delovanju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju dela boste zahtevali dodatne možnosti, ki pa ne bodo popolnoma realne. Raje najprej razčistite z vsem kar se vleče, da ne boste ves čas nervozni ter obremenjeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Po manjšem kaosu boste s potrpežljivostjo spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov. Znali se boste prilagoditi in prisluhniti vsem, ki govorijo o tistih stvareh, ki vas zanimajo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dovolili si boste več, še posebej tam, kjer se običajno ne izpostavljate. Pričakujte več vznemirljivih priložnosti za sproščen klepet, ki bo odprl novo tematiko in vas popeljal k zadovoljstvu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Skušajte biti bolj budni ter previdni, saj se določene zadeve ne razpletajo tako kot ste si zamislili. Če se ne boste soočili na pravi način, bo napetost iz trenutka v trenutek naraščala.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno se bodo z energijo lune v kozorogu mnoge stvari, ki so pripeljale do kočljive situacije obrnile v pravo smer. Znali se boste odločno ter pogumno odzvati in obrazložiti kar bo potrebno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo od prijateljev vas bo vznemiril s svojimi pripombami, kljub temu situacije ne jemljite preveč resno, saj se bo kmalu obrnila v pozitivno smer. Poiščite najboljše rešitve za težave.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obveznosti opravljate tiho in mirno ter se ne izpostavljate tam kjer ni potrebno. Uredite področje, ki zahteva sistematične rešitve in preobrazbe, nato pa se umaknite tja, kjer se dobro počutite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zagotovo obstaja kakšen poseben razlog za dobro voljo. Razmislite s pomočjo lune v vašem znamenju o morebitnih spremembah in svojih dejanjih, s katerimi lahko pustite pozitiven pečat.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pričakovali ste umirjeno situacijo, dobili pa boste vznemirljiv razplet. Z luno v znamenju kozoroga bodo vzpostavljeni bodo idealni pogoji za delo ter napredek, zato ne čakajte predolgo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odtrgajte se od napornih obveznosti, saj si zaslužite več počitka. Privoščite si obred po svojem okusu, ki vas pomiri, pri tem nikar ne imejte slabe vesti, saj bodo delo opravili drugi.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV