Dnevni horoskop za torek 8. novembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 8. novembra 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 8. novembra 2022

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za torek 8. novembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z odporom boste zaradi Luninega mrka opravljali posle, ki so kompleksni in od vas zahtevajo veliko koncentracije in potrpežljivosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: V vsakem trenutku bodo pozornost neprestano motile pomembne ter tudi nepomembne reči, ki se jim boste težko izognili.

horoskop
Luna v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes ob 12:02 uri nastopi Polna Luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi. Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti.

Danes nastopi ob 12.10 uri Lunin mrk

Danes nastopi tudi Lunin mrk, ki prebuja nezavedne procese in zaznave. Ne bodite presenečeni, če se boste težje zbrali in osredotočali, na misel vam bodo prišle številne zadeve, ki pa jih bo težko rešiti. Tudi notranje se boste težje umirili, zato s kakšno pomembno zadevo raje še nekoliko počakajte.

Vse, kar si lahko predstavljamo je resnično.

Pablo Picasso

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Mihael Bertalanitš slovenski pesnik
  • Felix Hausdorff, nemški matematik
  • Alain Delon, francoski filmski igralec
  • Blanka Vlašić, hrvaška skakalka v višino
  • Špela Rogelj, slovenska smučarska skakalka

Na današnji dan Ukrajina postane članica Sveta Evrope. Slovenija postane članica Organizacije Združenih narodov za prehrano in kmetijstvo. Egipt in Sudan podpišeta sporazum o gradnji Asuanskega jezu. New Deal, ameriški predsednik Roosevelt ustanovi Zavod za javna dela, organizacijo, ki naj bi priskrbela delo več kot 4 milijonom nezaposlenim. V Parizu revolucionarji odprejo Louvre javnosti kot muzej. Wilhelm Conrad Röntgen odkrije žarke X. Rodil se je Edmond Halley, angleški astronom, geofizik in Gottlob Frege, nemški matematik, logik, filozof. Umrl je Leon Štukelj, slovenski telovadec, olimpionik in Viljo Revell, finski arhitekt.

Telo, kot vse drugo v življenju, je odsev vaših notranjih prepričanj. Vsaka celica se odziva na vsako našo misel in izrečeno besedo.

Louise Hay
Kako lahko izkoristite Lunin mrk v pozitivni smeri?

Dnevni horoskop napoveduje, da se lahko s pomočjo mrka poglobite v najbolj skrite kotičke zaznav.

Na katera znamenja zodiaka bo Lunin mrk najbolj intenzivno vplival?

Najbolj intenzivno bo Lunin mrk vplival na bike, rake in device.

Preberite tudi: Tedenski Lunin horoskop za obdobje 7.11.-13.11.22 in Mesečni horoskop NOVEMBER 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sposobnosti bodo zaradi vpliva Luninega mrka zmanjšanje, kar vas naj preveč ne obremeni. Občutek, da za vaše želje ni posluha se bo umaknil takoj, ko boste izboljšali komunikacijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zelo boste zagreti za napredek, kar bo opazil tudi nekdo od prijateljev. Pravzaprav boste na vsak način razpoloženi za nove podvige, celo v nekoliko nenavadnih okoliščinah.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi vpliva Luninega mrka boste zaznavali materialno praznino. Pustite stvari, da se same odvijejo, saj bi lahko s kakšnim napačnim ter nestrpnim korakom vse skupaj še poslabšali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Glavna tema bo naklonjenost. Najbolj uspešni boste če ne boste oklevali pri svojih ambicijah in poslovnih namerah. Glasno boste izražali svoje ideje, ki bodo naletele na posluh.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan bo zaradi Luninega mrka naporen, toda pomagajo vam lahko določene izkušnje in prepričanje, da boste zadevam, ne glede na vse, kos, čeprav ste zmedeni in utrujeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne razlagajte vsem, kako se počutite. Nekaj vam nikakor ne gre in ne gre, čeprav ste si prisegli, da tokrat ne boste izgubljali glave zaradi malenkosti. Morda je kriv Mrk, zato se ne obremenjujte preveč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zakaj se ves čas vrtite okoli neznanih vprašanj, ko pa imate pred sabo še toliko nerešenih obstoječih zadev, v katere bi se bilo resnično vredno poglobiti. Izkoristite vztrajnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub energiji Mrka, ki vleče navzdol, lahko dobite odgovor, ki ga že nekaj časa pričakujete in vam prinaša še večjo finančno stabilnost. V ljubezni še vedno oklevate, kar ni najboljša izbira.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Brez samozaupanja in dela na sebi boste zaradi energije Luninega mrka težko našli srečo in zadovoljstvo. Naredite kakšen korak v smeri osebne rasti in poskrbite za svoje telo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z majhnimi koraki boste naredili veliko, posebej na čustvenem področju, kjer vam bo ustrezala topla in romantično obarvana energija. Znali se boste boriti, če vas bo kdo besedno napadel.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse, kar se bo dogajalo, bo odvisno od drobnih podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj kar so vam naložili zaključili. Če ne boste dovolj zbrani, se obeta tudi nekaj težavic.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odgovarjalo vam bo energično druženje z otroci, s čimer boste na odličen način premostili negativne energije. Nikar pa ne nasedajte lažnivim besedam samo zato, ker se dobro slišijo.

Vas zanima: TEDENSKI HOROSKOP OD 7. DO 13. NOVEMBRA 2022