Dnevni horoskop za torek 7. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 7. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 7. junija 2022

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za torek 7. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prisluhnite z energijo Prvega krajca glasu srca! Odličen čas, da nekomu odpustite, morda celo sebi.

Horoskop nasvet za današnji dan: V domačem okolju preveč zahtevajo od vas. Ne bodo razumeli, da lahko s tem dosežejo le nasproten učinek od pričakovanega, kar jim boste tudi povedali brez dlake na jeziku. 

horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Danes ob 16:48 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo.

Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Danes praznuje Anna Kurnikova: Astro profil

Uspeh, simpatičnost in borbenost, vse to ji je bilo položeno že v zibelko. Čeprav ljudje s Soncem v znamenju Dvojčkov običajno niso zelo vztrajni, je njena kombinacija izjema. Omahljivosti ne pozna, prav tako se je sposobna za konkretne cilje odrekati. Luna v znamenju Leva ji daje moč in odlično fizično pripravljenost. Izžareva energično žensko, s katero se ni dobro preveč igrati.

Merkur in Venera v znamenju Raka ji dodajata nekaj nežnosti in občutljivosti, ki je vezana predvsem na ljubezensko področje, kjer njena moč, ko resnično ljubi nekako izplahti z obzorja. Mars v Dvojčkih pa ji občasno povzroča dvome, še posebej ob pomembnih dogodkih in prelomnicah.

Danes praznuje Sara Kobold: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 12. hiši dvojčkov, zato je odštekane narave, privlačna in temperamentna oseba, ki vse počne z zagnanostjo in veseljem. Prijetne energije, ki jih oddaja jo vodijo k uspehu in napredku. Venera in Luna se nahajata v znamenju raka, zato je v ljubezenskih odnosih občutljiva, labilna in premalo odločna. Ima odlično razvit materinski čut in sočutje za prijatelje in družino, zato zelo rada priskoči na pomoč.

Merkurjem v znamenju bika ji uspeva, saj je vztrajna in odlično motivirana. Pomembno ji je predvsem, da je pri delu zadovoljna in sproščena, v partnerstvu pa iskreno ljubljena. Varanja, intrig in neiskrenosti ne prenaša.

Če nekdo točno in pazljivo gleda okrog sebe bo našel srečo, kajti čeprav je slepa, ni nevidna.

Francis Bacon

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Jessica Tandy, ameriška filmska igralka
  • Malcolm Morley, britansko-ameriški slikar
  • Jessica Tandy, ameriška igralka
  • Wolfgang Schüssel, avstrijski predsednik vlade
  • Jan Theuninck, belgijski slikar in pesnik

Na današnji dan Vatikan postane suverena država. Združeno kraljestvo in ZDA skleneta sporazum o prizadevanju za odpravo suženjstva po vsem svetu. Atentat na slovenskega dobrotnika in politika Ivana Krambergerja. Rodil se je Paul Gauguin, francoski slikar in Boris Nikolajevič Čičerin, ruski zgodovinar, filozof. Rodil se je tudi igralec in pevec Prince Rogers Nelson, bolj znan kot Prince. Umrl je Jurij Gustinčič, slovenski novinar in slovenski pisatelj Josip Ribičič. Umrl je tudi Dražen Petrović, hrvaški košarkaš.

Ali je dan naklonjen za reševanje čustvenih zapletov?

Dnevni horoskop napoveduje, da dan ni najbolj naklonjen čustvenim zapletom.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč komplicirala?

Danes boste preveč komplicirali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: Tedenski horoskop ali Tedenski Lunin horoskop

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na čustvenem področju boste zaradi energije Prvega krajca razmišljali o raznih dopolnitvah. Povsod kjer se bo kaj dogajalo boste prisotni z nasmeškom na obrazu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dan bo obarvan z mislijo o materialnem področju. Določene zadeve boste morali na vsak način izpeljati. Sodelavci vam bodo z veseljem prisluhnili in skupaj boste našli rešitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zlahka boste navezovali stike, ter se pogovarjali o različnih temah, tudi o tistih malce težjih. Samski dvojčki lahko čisto naključno srečate zelo zanimivo osebo in naletite na osvajanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na zdravstvenem področju se vam lahko zaradi stresa in obveznosti pojavijo manjše težavice povezane z zobmi in glavo. Vprašajte se, kaj je tisto, kar vas v notranjosti obremenjuje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi ugodne lune v devici je lahko dan na poslovnem področju zelo uspešen. Zagotovo boste zopet polni iniciativ, novih planov in želje po uspešnih aktivnostih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nove delovne zamisli lahko sicer predstavljajo uspeh. Kljub temu, pa bo vaše delo konkretno poplačano šele kasneje. Ne obremenjujte se s trenutno situacijo, saj se bo kmalu spremenila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z veliko bojevitostjo se boste podali v reševanje večjega zalogaja. Ne obupajte tudi če se vse skupaj zakomplicira, vseeno se bo splačalo. Odrekli se boste prednosti, kljub temu boste zvečer v miru zaspali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Položaj danes ne bo najbolj ugoden, a pomembno bo, da se bo dogajanje pomikalo v pravo smer. Ugotovili boste, da določene težave niso niti polovico tako resne, kot je kazalo še pred kratkim.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Previdni bodite, saj vas bo luna v znamenju device večkrat prisilila v nepremišljeno akcijo. Vse sile boste napeli, da bi poiskali možnost dodatnega dela in zaslužka.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dogajanje glede finančnega stanja se bo pomikalo v pozitivno smer, zato bodo skrbi odveč. Sodelavec vam bo z veseljem v miru razložil, kako bi se on lotil vaše situacije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju ljubezni se boste končno odločili, kaj si v resnici sploh želite. Naredite nekaj več za svoje zdravje, saj ste utrujeni od neprestanih obveznosti ter nemirnega hitenja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihajajo nežne in občutljive energije, tudi um bo precej nemiren. Verjetno boste le sanjarili kaj vse bi želeli narediti. Morda pa celo naredite določene korake v smeri skritih želja.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2022