Dnevni horoskop za torek 7. decembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 7. decembra 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 7. decembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 7. decembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Upočasnite in se s konjunkcijo med Luno in Plutonom prepustite toku. V smislu prijateljstva in ljubezni bodite pripravljeni na vse.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prepričajte se, da bodo stvari urejene in ne pozabite napraviti še zadnje pike na i, zlasti na osebnem področju.

horoskop.si
Luna v znamenju

Danes ob 12:48 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Dopoldan s svojo upornostjo in vztrajnostjo boste lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni.

Popoldan, ko je Luna v znamenju Vodnarja pa boste duhovno zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo.

Med setvijo se uči, med žetvijo uči druge, pozimi uživaj.

William Blake

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Theodor Schwann, nemški fiziolog
  • Sergej Pahor, slovenski fizik
  • Larry Bird, ameriški košarkar
  • Hermann Maier, avstrijski alpski smučar
  • Dan Bilzerian, ameriški igralec

Na današnji dan v Čachovicah na Češkem se leta 1913 rodi režiser František Čap. V zavest slovenskih filmskih gledalcev se je zasidral kot režiser Vesne, enega najbolj gledanih slovenskih filmov. Na današnji dan tornado prizadane severozahodni del Londona. Vesoljsko plovilo Galileo po dobrih šestih letih potovanja pristane na Jupitru. V Sloveniji je začel veljati zakon o denacionalizaciji. Rodil se je Gian Lorenzo Bernini, italijanski kipar, arhitekt in Jovanka Broz, žena Josipa Broza Tita, predsednika Jugoslavije. Umrl je Robert Graves, angleški pesnik in Forest Ray Moulton, ameriški astronom.

Kakšno bo počutje v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam konjunkcija med Luno in Plutonom prinaša borbenost, intenzivne reakcije in strast.

Katera znamenja zodiaka se boste lahko pohvalila z odprtim umom?

Danes boste imeli odprt um rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite več: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Urejali boste zasebne zadeve, zato boste popoldne, ko luna preide v znamenje vodnarja zanihali med navali strasti, v katerih boste za ljubljeno osebo pripravljeni narediti vse.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z veseljem boste dopoldne, ko bo luna še v kozorogu v določeni zadevi prevzeli glavno vlogo in se končno zopet prebili na prvo mesto, po katerem ste že nekaj časa hrepeneli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vsi bodo nad vami navdušeni, saj jih boste vodili po pravi poti in znali svetovati na pravi način. Poznanstvo vam pospešuje utrip, zato je čas, da naredite kakšen korak v tej smeri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Med seboj boste znali odlično združevati osebni šarm in odločno razmišljanje, priložnosti se bodo v popoldanskih urah, ko bo luna v vodnarju vrstile ena za drugo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Določeno dejstvo vas zavira in priznati si morate, da ne veste natančno, kako delovati naprej. Več pozornosti posvetite skrbi za podrobnosti, saj je že skrajni čas, da spremenite odločitve.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če boste želeli, boste nekoga lahko končno pridobili na svojo stran. Kmalu vam bo postalo jasno, da bi morali ubrati drugačno pot, posebno na ljubezenskem področju, kjer se vrtite v krogu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ob pravem trenutku boste izrekli prave besede, ki vas bodo postavile na želeno pozicijo. Z novim elanom boste popoldne, ko luna preide v vodnarja načrtovali bolj igrivo prihodnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bega vas situacija, ki je ne morete rešiti, kot bi si želeli. Poleg tega imate občutek, da se nekaj dogaja v ozadju, skrito pred vašimi očmi, kar vas bo ves čas v notranjosti begalo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne boste sposobni pridobiti vseh informacij, zato se boste znašli v zagati. V ljubezni bo izid nejasen, saj pričakujete, da bo ljubljena oseba kar brala med vrsticami, kar se žal ne bo zgodilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zjutraj, ko bo luna še v vašem znamenju vas bo nekdo spravil v dobro voljo. Na pomoč pa vam bo priskočil nekdo, ki vam je všeč, zgodilo se bo nekaj, kar vas navdušuje in riše nasmeh na vaše ustnice.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Radi bi počeli veliko stvari hkrati, vendar se zamislite, saj bi se lahko pojavilo preveč napak. Ne ustavljate se pri besedah, saj se boste na takšen način le vrteli v navideznem labirintu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bodite pozorni na vse pomembne namige, tudi tiste ki v določenem trenutku ne bodo najbolj intenzivni. Imate opravka z nekom, ki očitno ve kako se stvarem streže, zato ga prenehajte prepričevati.

Vas zanima: TEDENSKA LUNINA NAPOVED