Tedenski Lunin horoskop za obdobje 6.12.-12.12.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. decembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. decembra

Predviden čas branja 2 minutes

V ponedeljek vas bo spremljala luna v kozorogu. Čeprav vas bo ta vpliv ohladil, vaše ambicije ne bodo nič manjše, le bolj stvarne in oprijemljive, cilji pa bolj konkretni. Prihajata izjemna vztrajnost in disciplina, s katerima lahko opravite kar ste si zastavili. Zelo boste odprti za poslovne in finančne dražljaje iz okolice in težko boste prenašali kritiko. Skušnjavi se boste tokrat zlahka uprli in jo premagali. Prihaja sicer nekaj nasprotujočih se energij, vendar bo čas kljub temu namenjen sodelovanju, vendar samo s tistimi, ki jih resnično dobro poznate.

V torek ob 12.48 uri preide luna v znamenje vodnarja, zato se prebujajo radovednost, povečana bo želja po spremembi in napredku.

Težko boste sami, ta vpliv je zelo družaben, razen kadar izrecno potrebujete samoto ali se umaknete, ker vas nekdo ne razume. Samovolja vas lahko pripelje do težke trme, ki jo boste sposobni zakuhati, vendar vas bodo pravi argumenti pomirili. S kuhanjem in gospodinjskimi opravili se ne boste preveč ukvarjali, raje se boste posvetili tistim, ki so vam blizu. Sodelovanje bo veliko lažje, saj bodo vsi bolj dovzetni za napredek in veliko bolj prilagodljivi.

V četrtek ob 15.53 uri preide luna v ribi, zato nikar ne podpisujte pomembnih pogodb in ne začenjajte resnega razmerja.

Globoki pogovori v partnerstvu ne prinašajo rešitev in sreče, ampak napetosti in konflikte. Podali se boste v zaključevanje starih vzorcev, lažje se boste začeli pripravljati na nove podvige. Pomembno vlogo bo igralo tudi delo na sebi. Izbirajte tudi v petek lažje naloge, saj boste za resno delo preveč vznemirjeni. Tudi soočenja se ne bodo dobro zaključila, zato v času z luno z ribah razmišljajte raje pri sebi.

V soboto nastopi Prvi krajec, nato pozno zvečer luna preide v znamenje ovna. Lažje se boste bolj posvetili sebi, svojim občutkom ter seveda tudi negi svojega telesa, ki bo zelo učinkovita. Pričakujte v nedeljo sicer nekaj nasprotujočih se energij, vendar bo čas kljub temu namenjen sodelovanju, vendar samo s tistimi, ki jih resnično dobro poznate in ste ob njih lahko to kar v resnici ste. V kolikor ne boste dosegli želenega, se lahko pojavi nekaj muhavosti in agresivne komunikacije.

Pripravljeno za: Sensa.si