Dnevni horoskop za torek 6. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 6. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 6. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 6. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, sveti Miklavž. Kdo je bil priden in kdo ne? Vse bo delovalo bolj mirno, kot ste predvidevali, kar pa nikakor ne pomeni, da vam bo dolgčas.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikogar ne ocenjujte le na podlagi prvega vtisa, raje se zazrite v situacijo in jo skušajte razumeti na pravi način.

Sv. Miklavž
Sv. Miklavž

Danes ob 21:48 Luna preide v znamenje Dvojčka

Skozi dan, ko se Luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Moj vrt je moja najlepša mojstrovina.

Claude Monet

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Fran Jaklič, slovenski pisatelj
  • Tone Ferenc, slovenski zgodovinar
  • Josip Globevnik, slovenski matematik
  • Jošihide Suga, japonski politik
  • Keke Rosberg, finski voznik formule 1

Na današnji dan v Celju ustanovijo Slovensko ljudsko gledališče. Izstreljen Apollo 17. Zavezniki začasno prepovedo izhajanje tržaškega Primorskega dnevnika. Francija in Nemčija podpišeta sporazum o nedotakljivosti meja. Združeno kraljestvo in Irska podpišeta mirovno pogodbo. Kitajci dobijo volilno pravico. Marija Terezija uvede splošno šolsko obveznost. V Sloveniji je bil na ljubljanski višji realki opravljen prvi poskus s telefonom. Rodil se je Dave Brubeck, ameriški jazzovski glasbenik in Agnes Moorehead, ameriška igralka. Umrl je Emil Adamič, slovenski skladatelj, dirigent, publicist, kritik in Claude Monet, francoski slikar.

Če bi vsak delil, kar ima, bi vsi imeli dovolj!

Kako bo vplivala na vas konjunkcija med Luno in Uranom?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihajajo močna intuicija, dober spomin in ustvarjalnost.

Katera znamenja zodiaka boste danes občutljiva?

Danes boste najbolj občutljivi rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 5. DO 11. DECEMBRA 2022 in Tedenski Lunin horoskop za obdobje 5.12.-11.12.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Manjši zapleti in nesporazumi vam bodo dali misliti, da se v zadnjem času prekomerno obremenjujete z zadevami, na katere žal nimate nobenega vpliva. Posvetite se raje zasebnemu življenju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Določena naloga bo sicer zahtevna, toda po tem ste hrepeneli. Samo od vas je odvisno, kako boste shajali z novimi odgovornostmi in z vplivom lune v vašem znamenju vam ne bo težko.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar se ne poslužujte tveganih korakov, bolj priporočljivo bo, da počakate na še nekaj novic. Uspeh boste dosegli počasi in po ovinkih, pomembno bo da nekoliko omejite stroške.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V kolikor ste pred kratkim doživeli nenadno prekinitev ali zamujeno priložnost, se boste močno obremenjevali in spraševali, ali je del krivde morda tudi na vaši strani.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vleklo vas bo med ljudi, kjer boste lahko mirno izražali svoje mnenje in delili svoje izkušnje. Občutek močne neodvisnosti pa lahko zelo zmoti ljubljeno osebo, ki vas ne bo razumela.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če se boste znali postaviti zase, lahko pričakujete še dodatno pohvalo, zato se nikar ne zadržujte. Pazite le, da ne boste za nastale težave krivili drugih, najprej vse skupaj analizirajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če vam bodo sodelavci metali polena pod noge, boste trmasto s pomočjo lune v biku usmerili svoj pogled in energijo drugam. Finančno stanje bo tisto, ki vas bo razveselilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi energije lune v biku bodite pazljivi, ko gre za denar, investicije in uradne zadeve. Izognite se vsem sumljivim poslovnim transakcijam in ponudbam, ki izgledajo preveč mamljive.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pred vami je dan presenečenj in nenadnih priložnosti. Bodite pa previdni, da v želji po svoji svobodi ne užalite nekoga, ki se lahko vedno zanese na vas in vašo pomoč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Družinski odnosi bodo zaradi lune v biku zahtevali več vaše pozornosti, zato se jim ne izogibajte. Prej ali slej boste morali sprejeti pomembno odločitev, vendar se bo najprej potrebno poglobiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prihajate do točke, ko boste pogledali nazaj čez to, kar ste dosegli v zadnjem obdobju. Poskusite oceniti in razumeti, kaj ste se naučili in kaj to pomeni za vas na vseh področjih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pri nakupih boste neustavljivi in enostavno vas marsikaj kar preveč mika. Zaustavite se in si z energijo lune v biku najprej razjasnite stanje na bančnem računu, potem nadaljujte.

Vas zanima: HOROSKOP: KAKO DOJEMATE PRAZNIKE? ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC DECEMBER 2022