Dnevni horoskop za torek 3. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 3. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 3. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 3. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ples planetarnih energij bo namenjen predvsem tistim, ki ste sproščeni, saj boste znali ujeti ritem. Približali se boste pravim priložnostim in zaznali resnico.

Horoskop nasvet za današnji dan: Mešane energije vas lahko zmedejo, tistim, ki jim boste znali slediti pa podarjajo zanimivo popotnico za lepši jutri. Zberite se in osredotočeno začnite delovati tam, kjer vas potrebujejo.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna je v znamenju Dvojčkov

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Danes prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Ne moremo vsi delati velikih stvari. Lahko pa delamo majhne stvari z veliko ljubeznijo.

Marija Terezija

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Alfred Kastler, francosko-nemški fizik
  • Bing Crosby, ameriški pevec
  • James Brown, ameriški pevec
  • Steven Weinberg, ameriški fizik
  • Věra Čáslavská, češka gimnastičarka

Na današnji dan je Margaret Thatcher postane prva predsednica vlade Združenega kraljestva. Krištof Kolumb odkrije Jamajko.
Narodni odbor za Slovenijo je imenoval narodno vlado. Začne se prvo svetovno prvenstvo v judu. Rodil se je Karl XV. Švedski in Alexis Claude Clairaut, francoski matematik, astronom. Umrl je France Veber, slovenski filozof in Josip Jurčič, slovenski pisatelj. Umrl je tudi slovenski planinec, skladatelj in duhovnik Jakob Aljaž.

Kaj vas lahko danes najbolj preseneti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko preseneti kakšna nepričakovana novica.

Katera astro znamenja boste najbolj raztresena?

Najbolj raztreseni boste rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali VENERIN MAJSKI PLES V ZNAMENJU OVNA BO SPROŠČEN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Postajate vedno bolj muhasti, saj preprosto nočete prepustiti pomembne vloge, ne glede na utrujenost in stres. V ljubezni se počasi podajte naprej, še posebej zvečer, ko boste polni pričakovanj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne boste najbolj optimistično razpoloženi, čeprav vam je jasno, da se določene težave počasi končujejo. Premislite o tistem koraku, ki bi ga bilo počasi potrebno spremeniti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z luno v vašem znamenju boste prišli do zaključka, da imate nekaj skupnih točk s tistimi, ki vam lahko pomagajo k boljšemu počutju. Določena oseba upravičeno zahteva, da ji prisluhnete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Še nekaj časa imate na razpolago do nove spremembe pogojev, zato jih izkoristite v pravi smeri, posebno če ste zapostavili nekaj ključnih poslovnih ciljev ali pa ste vsega že naveličani.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izredno samozavestni boste zato se lahko z energijo lune v dvojčkih podate v dobro družbo, ki vas vodi v razigranost. Predlagajte kaj novega, saj lahko svoje zamisli udejanjite brez ovir.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V naročje prihaja priložnosti za tople in srčne odnose. Marsikomu, ki bo šel preko večjih zapletov, bo vaša sočutna narava prinesla več zadovoljstva ter notranje stabilnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preveč ste navezani na določene zadeve in tako pravzaprav izgubljate svoj dragoceni čas tam kjer se vam ne obrestuje. Pazite, če sodelujete s prijateljem, ki razmišlja drugače.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spoznali boste, da ste še vedno dovolj zagnani, posebno pri ustvarjalnem delu in kreativnih podvigih. Poskusite z luno v znamenju dvojčkov tudi kaj novega, kar vas bo razvedrilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spoznali boste, da ste še vedno dovolj zagnani, posebno pri ustvarjalnem delu in kreativnih podvigih. Poskusite z luno v znamenju dvojčkov tudi kaj novega, kar vas bo razvedrilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dolgočasna in počasna energija vas bo zmotila. Vi bi želeli čim prej naprej, v prihodnost ne pa da vas čustva, spomini in ljudje okrog vas vlečejo v preteklost. Prodrite v neznano!
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imate dovolj dobrih argumentov, zato se boste na poslovnem področju z luno v dvojčkih na enostaven način prebili v ospredje. Pričakujte pozitivne novice, posebno od tistih, ki jih spoštujete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo, ki ga že nekaj časa budno opazujete, vas bo popolnoma prevzel. Vodila vas bo predvsem prebujena radovednost, ki jo prinaša luna v znamenju dvojčkov in vas drži pokonci.

Vas zanima: Mesečni horoskop MAJ 2022 ali SEDAJ JE PRAVI ČAS ZA PRINCESO VRTOV KAPUCINKO