Dnevni horoskop za torek 26. oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 26. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 26. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 26. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Tokrat vam bodo dodelili nehvaležno nalogo, ki jo boste opravili z občutkom in natančnostjo, zato boste poželi hvalo in občudovanje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nekdo vam bo pomagal, ko bo spoznal vašo resnost. To vas lahko reši v trenutku, ko ne boste točno vedli, kakšne argumente uporabiti.

Horoskop.si
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Niti lepota pomladi, niti lepota poletja, nima te gracioznosti, kot sem jo videl neke jeseni.

John Donne

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • François Mitterrand, francoski predsednik
  • France Slana, slovenski slikar
  • Dane Zajc, slovenski književnik, pesnik, dramatik, esejist
  • Bob Hoskins, angleški filmski igralec
  • Hillary Rodham Clinton, ameriška političarka

Na današnji dan v Hiši cvetja na Dedinjah, Beograd, z vojaškimi častmi pokopljejo Jovanko Broz. Moskva, drama s talci v gledališču Dubrovka. Javno objavljeno, da je Andrew Wiles dokazal Fermatov veliki izrek. Jordanija in Izrael podpišeta mirovno pogodbo. Winston Churchill drugič postane britanski predsednik vlade. Trst dodeljen Italiji. Avstrijski parlament izglasuje nevtralnost. Norveška postane neodvisna država. Kitajska postane republika. ustanovljen Rdeči križ. Rodil se je Vuk Stefanović Karadžić, srbski filolog, etnograf in Janez Šubic, slovenski slikar. Umrl je Charles J. Pedersen, ameriški kemik, nobelovec in Tony Hillerman, ameriški pisatelj.

Bolj kot delo, ki smo ga opravili, nas utruja delo, ki ga še nismo.

Doroty Thompson
Katera znamenja zodiaka boste danes vse, kar se bo dogajalo dojemala zelo osebno?

V današnjem dnevu boste vodna znamenja vse kar se bo dogajalo dojemala zelo osebno.

Kako se boste danes počutili na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste čustveno zelo dojemljivi, vendar tudi bolj občutljivi.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi lune v raku boste čutili, kako utrujeni ste v resnici, prav tako pa si boste želeli preživeti več časa z ljubljeno osebo. Privoščite si počitek brez slabe vesti in namenite več časa sprostitvi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub občutljivi luni v raku je pred vami precej zanimiv dan, v katerem se bodo prepletale tako dobre, kot tudi nekoliko slabše energije. Ne bi bilo dobro, če bi skušali delovati na silo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne bodite tako kritični, kljub vplivu lune v raku, ki povečuje vašo občutljivost. Skušajte ohraniti pravo mero razumnosti in dojemljivosti za osebe okoli vas, izplačalo se vam bo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite bolj tolerantni, spomnite se, da so dejanja močnejša od besed. V službi bo vse potekalo brez težav, toda vseeno poskrbite za to, da zavarujete svoje zamisli in tudi prihranke.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan z luno v raku bo idealen za ustvarjanje ljubečega in romantičnega okolja. Nekdo bo pozitivno presenečen nad vami. Če ste samski, pa poskrbite za to, da bo trenutek nekaj posebnega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če načrtujete druženje z nekom posebnim, potem poskrbite, da bo kljub luni v znamenju raka vse tako kot mora biti. Vse bo lahko dobro, če boste optimistično pogledali na vse skupaj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi dobre novice boste zelo prizemljeni in zelo velikodušni. Drugim boste pomagali in za to vam ne bo nič žal. Nekaj se bo dogajalo tudi v zvezi s financami in izgleda, da ste sedaj vi na vrsti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Svojo ljubezen pokažite preko dejanj, ne le z besedami. Več, kot boste dali, več se vam bo povrnilo, v ljubezni seveda. Na ostalih področjih bo tišina, vendar vas naj to ne zmede ali prestraši preveč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezenski odnosi bodo zaradi lune v raku občutljivi, zato pazite, če ste v razmerju. Zaplet v odnosih na splošno pa lahko pričakujete tudi samski. Zadovoljstva tokrat ne bo od nikoder.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pazite, da se v svojem pogumnem naletu ne izčrpate preveč, saj je pred vami naporen dan. Namenite svoj čas tudi prijateljem, saj vas zaradi dobrih lastnosti, ki jih imate že nestrpno pričakujejo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če ste samski, se odpirajo nove priložnosti in možnosti za ljubezen. Odprite pot novi ljubezni, saj vam ta lahko pričara nepozabne trenutke. Vezani se boste težko zadržali, da se ne bi postavili zase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Začutili boste moč in energijo, ki jo spretno uporabite na področju kariere. Vztrajnost in motivacija bosta zelo pomembna faktorja. Uspevalo vam bo vse tisto, kar ste si že nekaj časa želeli.

Vas zanima: KAKO SONCE V ŠKORPIJONU VPLIVA NA VAS? ali KAKO ZGRADITI IN VZDRŽEVATI ZAUPANJE V ODNOSU?