Dnevni horoskop za torek 23. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 23. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 23. januarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za torek 23. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ukvarjali se boste predvsem sami s sabo, še posebej tisti, ki se že nekaj časa nahajate v težjih zgodbah.

Horoskop nasvet za današnji dan: Začnite postopoma, da boste lahko sledili ter da ne boste ob zapletih izgubljali živcev.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Danes bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti.

Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Danes praznuje princesa Caroline: Astro profil

Sonce se je v trenutku njenega rojstva nahajalo v prvi dekadi Vodnarja v X. hiši kar jo označuje kot originalno in neodvisno oseba. Individualistične, precej ekscentrične in vsaj malce odštekane narave. Privlačijo jo vse novosti in vse, kar diši po drugačnosti. Je lepega videza, znana po kakšni posebnosti ali svojem stilu. Njen značaj je velikokrat radikalen in uporniški, uživa v uvajanju in prinašanju novosti, je ustvarjalne in samostojne narave.

Privlačijo jo znanost, tehnologija, analiza in računalništvo.

Zaradi lune v znamenju Škorpijona v VI. hiši ima precej raztresen in nepredvidljiv značaj, zato drugi pri njej nikoli ne vedo, kaj lahko od nje pričakujejo. V družbi ima velikokrat občutek nesproščenosti, deluje odsotno, takrat se izolira in le redko komu se uspe prebiti v njeno čustveno osamo.

Arhitektura se prične in konča s kamnom.

Jože Plečnik

Kaj pravi horoskop za torek 23. januarja 2024?

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Jože Plečnik, slovenski arhitekt
  • Oton Župančič, slovenski pesnik
  • Blažena Marija Antonija Fabjan, slovenska redovnica
  • Sergej Mihajlovič Eisenstein, ruski filmski režiser
  • sir Michael James Lighthill, angleški matematik

Na današnji dan je Slovenska akademija znanosti in umetnosti sprejeta v italijanski Narodni svet akademij. Rodil se je Édouard Manet, francoski slikar in Ernst Karl Abbe, nemški fizik. Rodila se je tudi ameriška igralka Tiffani Thiessen, ki je najbolj znana po vlogi v nanizanki Beverly Hills. Umrl je Gregor Strniša, slovenski pesnik, dramatik in Edvard Munch, norveški slikar.

Če spremeniš način, kako gledaš na stvari, se stvari, na katere gledaš, spremenijo.

W. Dyer
Katera astro znamenja boste danes težko prenašala preveč glasne in samozavestne ljudi?

Danes boste najtežje prenašali preveč glasne in samozavestne posameznike rojeni v vodnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj nepotrpežljiva?

Danes boste najbolj nepotrpežljivi rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čustvena umirjenost, ki jo prebuja luna v znamenju raka vas bo spodbujala k zaupanju in lepim trenutkom. Združili boste prijetno s koristnim in čas preživeli tako kot ste si že dolgo želeli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo bi vam rad pomagal, čeprav tega morda niti ne opazite. Niste pripravljeni popustiti, vendar s tem sami otežujete stvari. Počasi se boste zbrali in ugotovili, da je vse skupaj bolj enostavno kot ste mislili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prenehajte iskati krivca za vsako zadevo ki vam spodleti, prav tako obdelajte občutljivost, ki jo prebuja luna v raku. Kaj če bi tudi vi kdaj priznali, da ste nekaj narobe naredili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj se komplicira, vendar, ne skrbite, večino stvari se da vedno popraviti. Želeli boste biti pohvaljeni in opaženi, kar vam bo s simpatičnim pogledom in nasmeškom na obrazu tudi uspelo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Iznajdljivost vas bo rešila iz zoprne zagate, prav tako boste prišli do zaključka, da pot do dobrih rezultatov sploh ni tako zelo naporna, kot se vam je pred kratkim dozdevala.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Lažje se boste s pomočjo lune v znamenju raka soočali s čustvenimi zadevami. Spoznajte dobre plati nekoga, ki se že dlje časa trudi za vašo pozornost. Bodite predvsem iskreni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Svoboda, po kateri hrepenite bo okrnjena, saj bodo tisti, ki vas obkrožajo ves čas nekaj želeli in pričakovali od vas. Vse skupaj vas lahko z vplivom lune v raku zavihti v napačne odločitve.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dovolite si z energijo raka čutiti tisto, kar se dogaja v vaših mislih in se nikar ne oklepajte preveč splošnih okvirjev. Mešana energija, ki jo boste čutili, prinaša številna nihanja razpoloženja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ujemite sijaj, saj vam lahko koristi na zasebnem področju, kjer bežite pred raznimi soočenji. Trdne in z dejstvi podkrepljene misli vam ne bodo najbolj pisane na kožo, želeli boste filozofirati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Naredili si boste zanimiv načrt, vendar bo zaradi lune v raku v zraku preveč neodločnosti, da bi se lahko odločili in končno upoštevali vsa tista dejstva, ki jih do sedaj še niste.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Počakate, saj trenutek, da bi ukrepali in razkrili kaj planirate v prihodnje še ni prišel. Ne verjemite vsemu kar slišite, saj vam bo nekdo želel povedati svojo, drugačno različico.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar ne padajte na področju kariere sladke obljube, ampak preverite kaj zadeve v ozadju resnično obljubljajo. Ignorirajte tiste, ki neprestano drezajo v vas in vas skušajo prepričati v nekaj.

Vas zanima: ZAKAJ IZBRATI HOJO IN TEK? ali NIVES SE MORA NEPRESTANO BORITI S PARTNERJEVO HČERKO