Tedenski Lunin horoskop od 22. do 28. januarja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. januarja
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. januarja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. januarja

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek skozi dan se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov, ob 22.51 uri prehaja v raka. Zelo boste radovedni, nagajivi, razigrani in predvsem zgovorni. Stvari, ki ste jih v zadnjem obdobju izpustili, prihajajo na plano, kar vas ne bo motilo, saj boste veseli da se čim več dogaja. Preveč močno hrepenenje po pozornosti lahko povzroči, da vas bo nekdo postrani gledal. Vpliv bo pomešal občutke in dvignil energijo v medsebojnih odnosih. Večer bo nežen in romantičen.

Posvečati se boste želeli zasebnim odločitvam ter negovati ljubezenske odnose v umirjeni smeri. Počasi in temeljito boste reševali zadeve, ter se na trenutke vračali nazaj v preteklost. V negativnem smislu pričakujte nihajoče razpoloženje obarvano z veliko mero občutljivosti.

Preprosto ne boste vedeli kaj narediti in kam se obrniti, kljub temu da bodo občutki intenzivni. V ljubezni se boste želeli poglabljati. V medsebojnih odnosih boste pričakovali več podpore in sočutja, še posebej tisti, ki se sami ne znajdete. Skoraj vsaka misel, ki ji ne bo sledilo dejstvo,  bo podkrepljena s sumničenjem, ter številnimi dvomi. Ukvarjali se boste s sabo in s svojimi mislimi ter notranjimi občutki.

V četrtek ob 8.36 uri prehaja luna v leva, nastopi tudi Polna luna, zato bo dan nenavaden, obdan z močno energijo, ki bo iskala potešitev. Uživali boste v vrednotenju svojega telesa, duha in lepote življenja na splošno, kar vam bo omogočilo, da boste bolj nežni in radodarni do sebe in drugih. Ne prepuščajte se negativni vibraciji, ki bo ves čas silila na plano. Pazite tudi na finančno plat, saj določene stvari ne bodo najbolj jasne.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. januarja

Družabno življenje vas bo zanimalo, boljše se boste počutili v družbi, zato je to čas, ko se lahko podate v skupna raziskovanja. Soočite se s strahovi in se odločite, da jih premagate z odločnostjo in samozavestjo. Bodite iniciator nečesa pozitivnega, ne skrbite, vsi vam bodo z veseljem sledili.

Smeh in dobra volja bosta vaša stalna popotnika. Ob 20.11 uri prehaja luna v znamenje device, zato boste zvečer bolj resni, vendar zelo organizirani. Čista energija je tista, ki vas lahko s pomočjo samodiscipline popelje do odličnih rezultatov.

V nedeljo, ko se bo luna nahajala v devici pričakujte več resnosti, čut za dolžnost in odgovornost vas ne bosta zapustila niti za trenutek. To je čas, ko lahko iz telesa odstranite nepotrebne škodljive snovi, tudi zanimanje bo povezano s področjem zdravja. Lahko se pojavi tudi občutek krivde, ki pa ga skušajte razvozlati. Ne spreminjajte tega, kar imate, ampak iz tega poskusite potegniti najbolje.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NIVES SE MORA NEPRESTANO BORITI S PARTNERJEVO HČERKO in NA KATERE ŽENSKE BO PLUTON V VODNARJU NAJBOLJ VPLIVAL?