Dnevni horoskop za torek 19. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 19. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 19. decembra 2023

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za torek 19. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prepletale se bodo misli in želje, poleg tega bodo stabilna tudi čustva. Povečana bo želja po ustvarjanju in doživljanju prijetnih vibracij v ožjem družinskem krogu.

Horoskop nasvet za današnji dan: Svoji domišljiji ne postavljajte ozkih meja ampak se ji spontano prepustite.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ovna

Danes ob 23:46 uri Luna preide v znamenje Ovna

Skozi dan in večer še z Luno v znamenju Rib, ki simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato.

Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Danes ob 19:39 uri nastopi Lunin Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni.

Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Božo Šprajc, slovenski filmski režiser
  • Édith Piaf, francoska pevka
  • Miran Hladnik, literarni zgodovinar
  • Alberto Tomba, italijanski alpski smučar
  • Jake Gyllenhaal, ameriški filmski, televizijski igralec

Na današnji dan Anton Rop postane četrti predsednik vlade samostojne Slovenije. Rodil se je Leonid Iljič Brežnjev, sovjetski voditelj in Vasja Pirc, slovenski šahovski velemojster. Umrl je Franc Košir, slovenski glasbenik in Simona Weiss, slovenska pevka.

Katera znamenja zodiaka boste danes znala ujeti ugodno energijo Prvega krajca?

V današnjem dnevu boste znali ujeti ugodno energijo, ki jo prinaša Prvi krajec rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Kako bo danes na vas vplival Prvi krajec?

Dnevni horoskop napoveduje, da je danes ugoden čas za investicije, izpeljavo načrtov in izražanje jasnega namena.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Misli bodo usmerjene v novosti, saj že komaj čakate na možnost da se vam zgodi nekaj drugačnega, nekaj s čimer se boste lahko pohvalili. Znašli se boste pred izzivom, zato se pripravite!
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pozabili boste na skrbi, ki se nizajo ena za drugo in vam ne dovolijo mirnega spanca. Smotrno bi bilo, da se sprostite s fizično aktivnostjo ali pa zabavno prireditvijo, na katero boste vabljeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dvomi, ki vas zasledujejo, so le navidezni in dobro bi bilo, da se nanje čim manj ozirate. Izkoristite čas predvsem za razne dogovore, ki utegnejo obroditi bogate sadove, če jih boste dobro zastavili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z denarjem ravnajte zaradi naivnosti, ki jo bo prebujala luna v ribah bolj previdno. Pomembno bo, da dobro razmislite, preden se po nepotrebnem zaletite v nekaj, česar sploh ne potrebujete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi neprijetnosti, ki se bodo vrstile, se boste potrudili, da boste bolj pozorni na drobne malenkosti. Natančno boste pretehtali vse okoliščine in šele nato sprejeli pomembno odločitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Občutek nemoči bo z energijo Prvega krajca nenavadno hitro popustil. Točno boste vedeli, kaj si želite in kako to dobiti, spretno boste znali delovati na vseh področjih, ter se dogovarjati zelo uspešno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Mimogrede boste kljub temu, da se bo luna skozi dan nahajala v znamenju rib kos izzivom. Nič ne bo narobe, če tokrat zavijete na stransko pot, z namenom, da raziščete nekaj novega in lepega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prihaja več možnosti, zato se lahko po tehtnem razmisleku odločite za bolj kompleksno različico. Prevzele vas bodo besede nekoga izmed prijateljev, ki vas je zmožen razvedriti in vam vliti več upanja.Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nekom, ki je vedno poln pripomb bosta tokrat usklajena. Preko določene situacije boste spoznali, da najboljše poti vodijo po vijugasti poti. Pozorno prisluhnite vsem, ki bodo imeli razigrane predloge.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ni razlogov, da se sprašujete, kako vas bodo v določenem krogu sprejeli, saj boste vse kar načrtujete izpeljali odlično, brez napake. Prav tako vas bodo pohvalili za vztrajnost ter izvirnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odpuščanje ne more spremeniti dogodka, ki ste ga bili deležni v preteklosti, lahko pa nekomu podarite še eno priložnost, da se dokaže. Na čustvenem področju se boste znašli v dvomljivi situaciji.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne bo dovolj, da imate glede nečesa, kar ste pred kratkim obljubili dober namen, pomembno bo, da storite konkretne korake, ter da čim prej prenehate z odlašanjem, ki se vam čisto nič ne poda.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali ŽENSKE, ROJENE V TEH ZNAMENJIH, LJUBIJO HITROST