Dnevni horoskop za torek 14. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 14. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 14. junija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za torek 14. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z brezglavim ravnanjem, ki ga prinaša Polna luna lahko izgubite še več časa in energije. Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo še bolj intenzivna.

Horoskop nasvet za današnji dan: V negativnem smislu boste kritični, zato ne boste sposobni sprejeti težav drugih. Pri pomembnem pogovoru bodite čim bolj jasni in brez dlake na jeziku.

horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Danes ob 13:52 uri nastopi Polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Danes praznuje Miha Guštin: Astro profil

Miha zaradi Sonca v znamenju dvojčkov obožuje svobodo in občutek, da nikomur popolnoma ne pripada, saj je prepričan, da ga tam nekje modra čaka, kakšna boljša priložnost. Racionalno in logično pristopa k težavam. Čeprav ima večkrat težave z zbranostjo in površnostjo, se vedno nekako znajde na svoj najboljši način. Zagotovo lahko pričakuje uspešno kariero, ki se v pravi obliki običajno izrazi v kasnejših letih.

Spremljajo ga uporniška narava, borbenost duha in žetev uspeha, s katero vztrajno in motivirano dosega cilje.

Konjunkcija med Soncem in Merkurjem nakazuje, da s svojim inteligentnim pristopom točno ve, kaj si želi. Z Luno v ribah Miha živi v svojem svetu. Pomembno je, da občuti realnost in okrepi povezavo med intuitivnimi vizijami in resničnim življenjem. Je rojen umetnik, ki tudi živi na svoboden način in se skriva pred vsemi resnimi omejitvami. Delovati želi produktivno, zadovoljno in skladno, zato je v primeru neuspeha ves čas na lovu za novimi poslovnimi priložnostmi. Vztrajnost je njegova vrlina.

Bodimo realisti, zahtevajmo nemogoče!

Che Guevara

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Anton Sever, slovenski kipar
  • Che Guevara, argentinski zdravnik, revolucionar
  • Donald Trump, ameriški poslovnež
  • Stefi Graf, nemška tenisačica
  • Uroš Ravbar, slovenski popotnik in fotograf

Na današnji dan je bil sklenjen sporazum o ustanovitvi Evropske vesoljske agencije ESA. V Riu de Janeiru se konča Vrh Zemlje, konferenca OZN o okolju in razvoju. Izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 5 proti Veneri. V Londonu se odpre prvi Hard Rock Cafe. Rodil se je Kevin Roche, irski arhitekt in Harriet Beecher Stowe, ameriška pisateljica. Umrl je Giacomo Leopardi, italijanski pesnik in Maksim Gorki, ruski pisatelj. Umrl je tudi Anton Koželj, slovenski slikar.

Čemu se je danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti vsakemu prerekanju in dokazovanju.

Katera znamenja zodiaka lahko pričakujete težak dan?

Težje energije se bodo dotikale rojenih v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar se ne skrivajte v ozadju, saj s tem ne boste naredili dobrega vtisa. Posvetili se boste tistim stvarem, ki vključujejo zunanji videz in so za vas v zadnjem obdobju še kako pomembne.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na svoj način boste naredili stvari in tokrat vas bodo razumeli. Glede na to, da prihaja nekaj dobrih iztočnic in navdiha se boste lahko odpravili optimistično po svoji poti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub temu, da vas bo zaradi lune v strelcu mikalo vse kar je nenavadno, se posvetite vsemu, na čemer delate že nekaj časa. Na ljubezenskem področju bo vse potekalo tako, kot ste si zamislili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Za opravke, ki zahtevajo od vas zbranost, si boste morali vzeti več časa. Slutite, da boste nekaj opravili zares dobro le, če se boste popolnoma poglobili. Storite čim prej pomemben korak.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razmišljali boste o tistih opcijah, ki jih doslej še niste uporabili, in o ljudeh, ki vam morda nekaj dolgujejo. Ne bodite presenečeni, če boste zaradi Polne lune obtičali na teoretični ravni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno v strelcu prihaja veliko novih domislic in prijetnih idej. Končno boste kreativni, vendar nikar ne ostanite skriti v ozadju. Ne bojte se izraziti se, saj boste poželi številne komplimente.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Razporedite svojo energijo tako, da bo dovolj časa za najbolj bistveno. Okrevajte na osebnem področju hitreje, saj vas v prihodnosti čakajo veliki zalogaji, kjer boste potrebovali predvsem moč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi lune v strelcu in hitrega dogajanja vam bo primanjkovalo potrpljenja, še posebej, če boste delovali z neizkušenimi posamezniki. Brez pravega navdušenja boste sprejeli nove zadolžitve.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na osebnem področju se boste z vplivom Polne lune odločili za obnavljanje in grajenje strukture. Ne začenjajte z novimi podvigi ampak se raje usmerite v to, da končate kar ste pričeli.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skozi izkušnje boste z lahkoto napredovali in sprejeli več modrih odločitev. Tokrat ne boste hiteli, ampak se boste zavedali, da se počasi daleč pride. Večer prinaša stik s samim sabo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub temu da vas bodo zasipali s pripombami, kritike nikar ne dojemajte preveč osebno, saj ste pod vplivom lune v strelcu. Nadaljujte z vsem, kar ste si zastavili pred kratkim.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na kariernem področju se vam bo odprla možnost za spremembo ali finančni napredek. Določeni ljudje, s katerimi ste dnevno v stiku, bodo začeli končno bolj upoštevati vaše želje.

Vas zanima: Mesečni horoskop JUNIJ 2022