Tedenski Lunin horoskop za obdobje 13.6.-19.6.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. junija 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. junija 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. junija 22

Predviden čas branja: 3 minutes

Teden se bo pričel s svetlo energijo lune v znamenju strelca, ki ne dovoli slabe volje in negativnih misli. Odprtost in iskrenost bosta lastnosti, ki bosta močno izstopali. Razpoloženje bo neverjetno, zamisli, ki vam bodo rojile po glavi pa bodo marsikoga presenetile. Sposobni boste početi več stvari hkrati in vse, česar se boste lotili, vas bo popeljalo v zadovoljstvo. S prijatelji si boste imeli veliko za povedati, vendar pogovori ne bodo usmerjeni v globino. V negativnem smislu se lahko pojavita nepotrpežljivost in vzkipljivost.

V torek nastopi Polna luna.

Njena energija ne bo enostavna, prinaša pa možnost, da osvojite kakšno lekcijo, ki vam lahko koristi v prihodnosti. Občutek, da morate nekaj narediti zase ali spremeniti bo močan. Ne obremenjujte se, če se skozi dan morda ne boste najboljše počutili. Prihaja nekaj obremenjenosti, ki bo posebej izrazita v zasebnih odnosih.

V sredo in četrtek se bo luna nahajala v znamenju kozoroga, zato pričakujte več motivacije, zagrizenosti in moči, da končate s pomembnimi zadevami.

Morda se boste v ljubezenskih odnosih počutili utesnjeni, obremenjeni in nesproščeni. Prva misel bo uspeh na področju kariere in denarja, ki ga boste želeli še dodatno okrepiti. Znali se boste organizirati in poiskati načine, s katerimi se boste lažje prebili do samega vrha zastavljenih ciljev. Bolj se boste ukvarjali s konkretnimi dejstvi, iskali boste tudi resnico. Več časa kot običajno boste preživeli na računalniku. Miselne naloge bodo dobro opravljene, prav tako tudi kakšno težje delo, ki zahteva več moči in vztrajnosti.

V petek boste čutili prodoren vpliv lune v vodnarju, zato se boste neobremenjeno odzivali na vse kar se bo dogajalo.

Znali se boste nasmejati, se postaviti zase in uživati ob tistih, ki vas navdihujejo z novimi idejami. Besede bodo imele zaradi posebne iznajdljivosti večjo moč, lažje se boste tudi dogovarjali o pomembnih zadevah. Sedaj bodo na vrsti tudi odnosi in reševanje napetih situacij. Sanjarili boste o izletih in potovanjih. Če se boste slučajno znašli v težavah, se ne boste pritoževali, ampak se boste znali sami potruditi, da svoj um zapolnite z optimizmom.

V soboto in nedeljo se bo luna nahajala v ribah. Dotaknili se boste najbolj globokih misli in si priznali to, kar je pomembno za vaš napredek. Zanimalo vas bo vse, kar je povezano s podzavestjo, zato bo delo na osebnem področju nekaj pomembnega. Ozračje bo postalo bolj občutljivo, imeli boste številne pripombe. Oboroženi boste z veliko koncentracije, vendar vam bo za realizacijo primanjkovalo poguma. Bolj kot delo vas bo zanimala duhovna plat, zato se podajte v kakšno sproščanje, modra meditacijo.

Pripravljeno za Sensa.si