TEDENSKI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNIJA 2022

Tedenski horoskop od 13. do 19. junija napoveduje prehod Merkurja v znamenje dvojčkov
Tedenski horoskop od 13. do 19. junija napoveduje prehod Merkurja v znamenje dvojčkov

Tedenski horoskop od 13. do 19. junija napoveduje prehod Merkurja v znamenje dvojčkov

Predviden čas branja: 2 minutes

S pomočjo Sonca v znamenju dvojčkov se boste v tem tednu zabavali in iskali poti do novih poznanstev. V ospredju bo sproščena komunikacija, s katero si boste priboriti vse o čemer sanjate in razmišljate. V odnose boste stopali razigrano, vendar tudi malce naivno, zato bodite kar se da previdni, da vas prijazen besede novega znanca ali znanke ne zavedejo. Veliko boste z Merkurjem, ki prehaja v znamenje dvojčkov premlevali in razmišljali, kaj bi morali v poslovnem svetu spremeniti, vendar še ne boste popolnoma prepričani vase, zato s konkretnimi podvigi še malce počakajte.

Zmoti vas lahko le nekaj površnosti in nedoslednosti, ki pa jo lahko rešita skupinsko delo in složno sodelovanje.

Tedenski horoskop od 13. do 19. junija napoveduje prehod Merkurja v znamenje dvojčkov

Prelomnice, ki ne bodo enostavne, bodo v negativnem smislu od vas zahtevale popolno osredotočenost in prilagajanje, ki ne bo najbolj prijetno. Tokrat se boste lažje odločali in soočali tudi s svojim notranjim svetom. Neumnosti, obrekovanje in nesmiselne informacije bodo sicer na vrhu vašega seznama, vendar imate še vedno možnost ločiti pomembno od nepomembnega ter se sami odločiti, kaj je tisto, v kar verjamete.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, device in vodnarja.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da Merkur v ponedeljek prehaja v znamenje dvojčkov.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvih dneh tedna boste delovali trezno, hladnokrvno in premišljeno, v poslovnem pogledu pa zelo odločno. Zdelo se vam bo, da ste z vročo željo priklicali novo priložnost, ki vam bo ponujena in vam lahko zagotovi lepšo prihodnost. Zdravje vam bo dobro služilo, priporočljivo je le malce več gibanja na prostem. Lahko ste zadovoljni, saj bo vaša pot proti koncu tedna predvsem zanesljiva in mirna. Sigurni boste vase, zato sledite svojemu občutku, tudi v domačem okolju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z nasmeškom na obrazu lahko rešite marsikatero težavo in pridete do zaključka, da ste na pravi poti. Zelo boste sentimentalni, a ne boste se znali odločiti, v katero smer bi se odpravili. Sredi tedna boste dobili idealno priložnost, da se izpostavite, zopet boste pustili velik pečat. Poskusite čim bolj izkoristiti vse kar se odvija in nikar preveč ne zahajajte v iluzije. Konec tedna se boste z lahkoto prilagodili in uživali v vsakem trenutku življenja. Srečanje vam bo ogrelo srce, čeprav se vam bodo zadeve v mislih ves čas kopičile.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Stopite stopničko naprej proti svoji lepši prihodnosti. Začetek tedna vam prinaša obilo dogajanja na čustvenem področju. Z veseljem se boste odzivali na številne klice in uživali boste v družbi izbranih oseb. Vse samske čaka čarobno srečanje in morda tudi nova romanca. Naredite vse kar je potrebno za zadovoljstvo in srečo. Konec tedna prihajajo težke energije, zato si bo potrebno določiti pravila igre, saj boste v nasprotnem primeru razočarani. Dogodkov ne boste smeli ne prehitevati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Počasi se vendarle pripravite na pomemben korak, ki bo konkretnega značaja in kmalu boste zopet objeti v ritem zadovoljstva. Odločno boste zastopali svoje mnenje in bili odgovorni pri pomembnih izzivih, ki se vam bodo nizali eden za drugim. V sredini tedna boste osredotočeni na področje financ. Nato sledi v soboto in nedeljo ljubezenska situacija, ki bo navdihnila tudi tiste najbolj hladne in nekoliko ravnodušne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar v začetku tedna, ko Merkur preide v dvojčka preveč ne zapravljajte, saj se vam lahko celotna situacija hitro obrne v negativno smer. Zaljubljeni levi boste odštevali dneve do zmenka in se prisrčno veselili novih dogodivščin. Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil. Vseeno pa zaupajte svoji intuiciji in se ne dajte tako zlahka, naj se določena oseba še malo bolj potrudi. Nedelja bo namenjena sanjarjenju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Preveč ste zaupljivi in morda celo naivni, kar bo potrebno počasi spremeniti. Nekdo vas s svojim načinom obremenjuje, toda ni še čas, da bi se konkretno postavili zase. Ne vztrajate glede naloge, ki ji niste kos toliko, raje vrzite skrbi čez ramo in si mislite svoje, saj bo vse skupaj kmalu mimo. Ohranite pozitivno usmerjenost in lepe misli za osebo, ki vam je blizu. Pomembno bo občutiti čustveno toplino. Obojestranski interes za skupen korak bo v nedeljo več kot dovolj za ljubezensko srečo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z veseljem boste pomagali drugim ljudem, zato lahko pričakujete prijetne energije, ki vas bodo povezale v harmoniji. Manj se ozirajte na mnenja drugih in raje poslušajte svoj razum. Držali se boste zastavljenega cilja, ki vas bo motiviral k še večjemu napredku. Ne bodite neodločni, če slutite težave v določeni družbi. Pomembno je, da ste zadovoljni s sabo ter da počasi tudi osebnostno nekoliko napredujete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ponedeljek vas bo razveselilo povabilo, ki bo drugačno od običajnega. Sprejmite ga, ne bo vam žal. Pustite sodelavcem, da ohranijo svoja stališča in se ne vmešajte v njihove zgodbe. Vzemite si čas zase, naredite raje nekaj, kar vas bo razvedrilo in vam povrnilo izgubljeno motivacijo in voljo. V ljubezenskih odnosih se bodo konec tedna pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možni način. Predvsem pomembno bo, da ostanete zvesti sebi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Energijo vam bo v začetku tedna kljub luni v vašem znamenju jemalo dogajanje na zasebnem področju. Po drugi strani pa je prav, da si vzamete več časa za ljubezen, da razčistite določen odnos. Čeprav boste dobro razpoloženi, bo celotna forma zelo spremenljiva. V petek, ko bo luna v vodnarju boste stopili stopničko višje na zasebnem področju, kar vas bo popeljalo v še boljše počutje. Končno se vam nakazuje možnost izboljšanja, ki bo povezana s financami, zato ostanite budni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čustvena plat se bo izboljšala v ponedeljek, ko vas bo s prehodom Merkurja v dvojčka optimizem vzpodbujal na vsakem koraku, tudi na finančnem področju. S svojim taktnim tempom boste nadaljevali tudi tekom tedna, ko se lahko pripravite na več samozavesti in drznih podvigov, s katerimi boste očarali nasprotni spol. Tokrat boste na vrsto prišli tudi tisti kozorogi, ki ste že nekaj časa samski. Dobra volja in pozitivno razmišljanje vas bosta v nedeljo  ves čas držala pokonci.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V teden stopate dobre volje, saj boste deležni prijetnih komplimentov in razigranih podvigov, s katerimi se boste počutili še bolj zaželeni. Na očitke boste gluhi, a slišali jih boste vseeno. Dolgočasili se ne boste, saj bo vaša notranjost precej razburkana. Zelo dobre volje, družabni in optimistični boste tudi v soboto in nedeljo. Vaša dobrodušnost bo navdihnila nekoga, da bo za spremembo pripravljen prisluhniti. Posledično bo tudi napetost nekoliko popustila, lažje se boste zbrali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar se v ponedeljek, ko bo luna v strelcu ne obremenjujte preveč z razpoloženjem drugih, saj bo prisotne nekaj nervoze in napetosti. Boljše razumevanje se vam nakazuje v sredini tedna, ko prihaja bolj spontana energija. Samskim ribam se nekaj sreče nakazuje v soboto, vendar boste morali tokrat vi narediti prvi korak, kar pa seveda ne bo najbolj enostavno. Odkrili boste, kako se lahko najbolje sprostite. Rezultati bodo presenetljivi.