Dnevni horoskop za torek 13. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 13. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 13. junija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 13. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vsi jadramo ustvarjalno, ko stvari potekajo, kakor je treba. Šele, ko komu teče voda v grlo, se nam začnejo kolesa ustvarjalnega razmišljanja obračati. Danes prinašajo srečo majhni dosežki.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če niste zadovoljni s svojimi življenjskimi pogoji, potem si ustvarite drugačne.

horoskop
Luna preide v znamenje Bika

Danes ob 20:31 uri Luna preide v znamenje Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

ZAKLAD JE POT PO KATERI HODIŠ IN NE KRAJ KAMOR SI NAMENJEN.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Étienne Gilson, francoski filozof
  • Anton Slodnjak, slovenski književni zgodovinar
  • Klaus W. Iohannis, romunski predsednik
  • Kenenisa Bekele, etiopski atlet
  • Mary-Kate in Ashley Olsen, ameriški filmski igralki

Na današnji dan Slovenija prvič sodeluje na volitvah v Evropski parlament. Združeno kraljestvo se umakne s Sueškega prekopa in ga prepusti Egiptu. Slovenska nogometna reprezentanca na Svetovnem prvenstvu v Južni Afriki z 1 : 0 doseže zgodovinsko zmago proti Alžiriji. Rodil se je William Butler Yeats, irski pesnik, dramatik in Sarah Connor, nemška pevka. Rodil se je tudi Malcom McDowell, britanski igralec in ameriški igralec, komik Tim Allen. Umrl je Anton Padovanski, portugalski redovnik, teolog, svetnik in Lúcio Costa, brazilski arhitekt.

Kaj vas bo danes najbolj zanimalo in privlačilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj privlačilo vse, kar je v tesni povezavi s čustvi.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj prijazna in iskrena?

V današnjem dnevu boste najbolj prijazni in iskreni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. JUNIJA 2023 in HOROSKOP: NAJBOLJŠI PRODAJALCI SO ROJENI V ZNAMENJU…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preko zanimivih situacij, ki se bodo odvijale, boste prišli do zaključka, da ima vsaka zgodba svoje zaplete, ter tudi srečen konec. Izborili se boste za nekaj pomembnega ter zanimivega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nečesa zaradi drzne energije lune v ovnu ne boste mogli rešiti na način, ki vam je blizu. Nekaj, kar vam ni všeč bistveno vpliva na osebno situacijo, zato se čim prej soočite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ostanite na trdnih tleh, saj imate le tako možnosti da dosežete vse kar ste si pred kratkim zastavili. Po srečanju, ki se bo odvilo naključno, boste ugotovili, katera je prava pot.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Težko se boste prilagajali in zadrževali, posebno v odnosih z nadrejenimi, ki vas vznemirjajo že nekaj časa. Spremlja vas občutek, da vam namenoma mečejo polena pod noge.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Opozorili vas bodo, da morda pretiravate, glede na to, da v resnici ni na vidiku bistvenih sprememb. Poskusite se umiriti, saj se bodo odvijale dejavnosti, ob katerih se lahko izkažete z zanesljivostjo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Razveselila vas bodo presenečenja, posebno glede prijateljskega odnosa. Težave z zdravjem in počutjem, ki ste jih bili deležni bodo počasi izzvenele, saj boste v družbi zelo zadovoljni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi energije lune v ovnu ne bo dovolj časa za vse opravke, čeprav dobro veste, čemu bi morali podariti prednost. Poskusite z majhnimi koraki prodreti naprej, poiščite nasvet, ki bo pozitiven.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar si zaradi majhne napake ne dovolite po nepotrebnem spodbujati slabih občutkov o sebi ter o svojih sposobnostih. Močnejši ste kot se zavedate, na kar vas bo opozoril tudi nekdo od sodelavcev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na vrata trkajo zadnji atomi preteklosti, kar bo logična posledica nerešene situacije, za katero ste bili prepričani da je za vami. Proti večeru vam bo uspelo najti zanimivega sogovornika.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi energije lune v ovnu boste vedno bolj nepotrpežljivi, saj boste želeli vsa nesoglasja čim prej pustili za seboj. Pazljivo ravnajte s tistimi, ki bi vas morda radi nadzirali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne morete vnaprej postoriti vsega, čeprav se trudite. Vprašajte se, kaj je pravi razlog za razne zaplete in dileme in razmislite o vsem skupaj. Morda gre le za to, da si ne vzamete dovolj časa za pogovor.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če se pripravljate na večji nakup vas lahko za trenutek zagrabi panika. Ne bo vam težko na hitro pripraviti novega načrta ali se pozanimati glede zadev, kjer imate občutek, da ste obtičali.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop od 12. do 18. junija in HOROSKOP: ZNAMENJA KI NE PODLEGAJO NEGATIVNEMU VPLIVU DRUGIH