Dnevni horoskop za torek 12. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 12. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 12. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 12. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nagnjeni boste k sprejemanju več odločitev hkrati, obdarjeni z močno voljo in sposobnostjo premagovanja ovir in dvomov.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skušajte biti bolj osredotočeni, previdni ter predvsem premišljeni. Prihajajo manjši nesporazumi, ter nerodne situacije na področju ljubezni.

luna
Vpliv lune

Danes ob 11:01 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom.

Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni.

Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Živi za danes. Počasi umira, kdor postane suženj navad, ki si vsak dan postavlja iste omejitve, kdor ne zamenja rutine, kdor si ne upa zamenjati barv, kdor ne govori s tistimi, ki jih ne pozna.

Pablo Neruda

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Günther Anders, nemški pisatelj, filozof
  • Pablo Neruda, čilski pesnik, diplomat
  • Bill Cosby, ameriški komik
  • Ivo Milovanović, slovenski športni novinar
  • Nace Majcen, slovenski plavalec

Na današnji dan je bil potres z močjo 4,5 stopnje z epicentrom pri Kobaridu. V londonskem klubu Marquee prvič javno nastopijo The Rolling Stones. V Parizu se sestanejo predstavniki 16 držav, da bi preučili Marshallov načrt. Odpravljena deželna vlada za Slovenijo. Francija je prvič postala svetovni nogometni prvak, leta 1998. Rodil se je Amedeo Modigliani, italijanski slikar, kipar in Henry David Thoreau, ameriški pisatelj, filozof. Umrl je Anton Čeh, slovensko-hrvaški dirigent, skladatelj in Daisecu Teitaro Suzuki, japonski budistični filozof.

V katerem delu dneva boste najbolj spontani in optimistični?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste najbolj optimistični zjutraj.

Katera znamenja zodiaka boste danes začela nerodno?

Dan boste pričeli nerodno rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite zjutraj, ko bo luna še v strelcu premišljeni, da ne bodo posledice kočljive situacije še bolj neprijetne. Besedni nesporazum bo povzročil, da se boste počutili razdraženo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pod vplivom lune v strelcu boste raztreseni, težko se boste zbrali in osredotočili na najnujnejše zadeve. Ker ne bo dovolj časa za vse, morate pohiteti in se čim prej odločiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

S prehodom lune v kozoroga boste na področju kariere začeli delovati v drugi smeri. Priznali si boste katere napake se vam ves čas ponavljajo, čas je, da se iz njih začnete učiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Postavite se zase! Nikar ne dovolite, da bi vas v službi dodatno obremenili z novimi nalogami. Razložite, da ste preveč izčrpani, naj bo resnica tisti faktor, s katerim se boste rešili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čas je, da si upate narediti drznejši korak, posebno z osebo, ki razmišlja podobno kot vi. Odnosi z domačimi se bodo počasi izboljšali, saj boste slej kot prej popustili in se prilagodili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Niste prepričani v nekoga, ki vas čas zatrjuje, kako je iskren. Prav ta dvom je lahko dober razlog za zavrnitev povabila, ki vam že v prvem trenutku ne bo najbolj pisano na kožo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Privlači vas nekaj, kar je od vas oddaljeno, drugačno od povprečja. Razmislite najprej, ali je vredno tvegati s stvarmi, ki jih v bistvu ne poznate dovolj dobro, da bi jih izpeljali do konca.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ponudila se vam bo priložnost, razplet pa bo odvisen od vas samih. Če želite, da se zadeva s katero se že nekaj časa spogledujete razvije v kaj več, boste morali zanjo tudi nekaj narediti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obremenilo vas bo nekaj, s čimer se še ne strinjate. Tudi glede uradnih zadev bi bilo smiselno počakati na bolj ugoden čas, kar vas, ki ste hitri in prodorni niti malo ne navdušuje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Glede na to, da potrebujete pomoč, je čas, da se nehate sprenevedati in na stanje v katerem se nahajate pogledate bolj realno. Obtoževanje samega sebe vam ne bo v nobeno pomoč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nočete več samo čakati in opazovati. Želite si prodreti in pokazati kaj znate. Zaradi energije kozoroga boste na drugi strani čutili močno zadržanost, obarvano z rahlo sebičnostjo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi prehoda lune v kozoroga boste preveč obremenjeni z določenimi slabimi lekcijami. Iztrgajte se iz njihovega primeža in se podajte v nekoliko bolj spontane odločitve.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP