Dnevni horoskop za sredo 3. novembra 2021

horoskop.si
Dnevni horoskop za sredo 3. novembra 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 3. novembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 3. novembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in Merkurjem boste počeli več stvari hkrati, sami sebe boste prehitevali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zadev se ne morete lotiti tako, kot si želite, saj so se okoliščine spremenile, kljub temu se zatekajte v čustvena izsiljevanja.

horoskop danes
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena.

S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. V teh dneh se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev. V teh dneh se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev. Sedaj je pravi čas da se dogovorite, sklenete kompromis in se podate na ljubezenski sestanek. Več časa preživite pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za odlično počutje.

Ne hiti, ne skrbi. Tu si samo na krajšem obisku. Ne pozabi se ustaviti in poduhati rože.

Walter Hagen

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Josip Ribičič, slovenski pisatelj, dramatik
  • Božo Kos, slovenski ilustrator, urednik in satirik
  • Amartya Sen – Amartya Kumar Sen, indijski humanist, ekonomist,
  • Roy Stanley Emerson, avstralski tenisač
  • Anti Rinne, finski politik, predsednik vlade

Na današnji dan izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 10 proti Veneri in Merkurju. Združeno kraljestvo začne izkoriščati naftna polja v Severnem morju. Dominika postane neodvisna država. S Sputnikom 2 izstrelijo v vesolje prvo živo bitje, psičko Lajko. Bonn postane glavno mesto Zvezne republike Nemčije. Poljska razglasi neodvisnost in samostojnost. Razpad Avstro-Ogrske. Chevrolet uradno vstopi na avtomobilski trg in se spopade s Fordovim modelom T. Rodil se je Karl Baedeker, nemški založnik in Charles Bronson, ameriški filmski igralec. Umrl je Bojan Adamič, slovenski skladatelj, dirigent in Edvard Kocbek, slovenski pesnik, politik.

Kadar hočemo ustvariti nekaj velikega, moramo tudi sanjati in ne le delovati, treba je verjeti in ne samo načrtovati.

Anatale France
Kakšno počutje prinaša konjunkcija med Luno in Merkurjem?

Dnevni horoskop napoveduje, da konjunkcija prinaša nemir, akcijo in površnost.

Katera znamenja zodiaka boste danes na področju kariere zaletava?

V današnjem dnevu boste na področju kariere zaletavi rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na področju kariere zaradi lune v tehtnici pričakujte skladen razvoj situacije. Priznati si morate, da imate srečo, poleg tega se zelo radi zadržujete v družbi pravih ljudi, ki vas lahko usmerijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne vpletajte se v situacije, ki vas ne zadevajo neposredno. Če boste ostali ob strani in se prilagodili si boste ustvarili prijeten dan, poln premikov, ki lahko dobijo v prihodnosti pravo podobo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju kariere boste z luno v tehtnici delovali vestno in predano. Poslovni sestanki bodo pridobivali na intenzivnosti zahvaljujoč vašemu pogumnemu nastopu in profesionalnemu vodenju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi lune v tehtnici se ne morete odločiti, posebno glede zadev in vprašanj, ki se vlečejo v nedogled. Razmislite, da obstaja več mogočih izhodov, ki jih prinaša preostanek tedna.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne pričakujte podpore nadrejenih, ker vas ti že nekaj časa preizkušajo in budno spremljajo vaše ravnanje. Vpletanje ostalih v osebne težave je samo še večji zaplet, zato se mu izognite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo bo kljub umirjeni energiji lune v tehtnici prekoračil mejo vašega potrpljenja in dobil, konkreten odziv. Izlili boste vsa čustva in očitke, ki jih že dolgo neuspešno odrivate v ozadje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čim prej sprejmite novo nastalo situacijo in nikar toliko ne nergajte, tako pri delu kot tudi v ljubezni. Samske tehtnice, končno je prišel pravi čas, da se bolj široko ozrete okoli sebe.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sposobni boste sprejeti resno odločitev in končati z zadevami, ki so vas že dlje časa čustveno in psihično utrujale. Končno se odpirajo nove možnosti tudi na čustvenem področju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dobro opravljeno delo bo sad dobre motivacije ter vztrajnosti. Vseeno bodite previdni pri podrobnostih, saj boste morali pokazati tudi natančnost in znanje, ki ste ga osvojili v preteklosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Slišali boste nekaj novic, vendar boste dvomili o njihovi resničnosti. Nekdo vas bo prepričeval, toda vi se počasi umikate in že iščete drugačen izhod. Pazite, da ne zapravite preveč denarja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ker se bodo vaši načrti nenadoma zazdeli neizvedljivi, razmislite, morda se vaša pričakovanja nekoliko razhajajo z realnostjo. Posvetujte se s tistimi, ki so do vas iskreni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Delovno ozračje postaja vedno bolj napeto in turobno. Situacija je nepredvidljiva, čeprav ste se že pripravili na boj, ki ga bo omilila energija lune v tehtnici, ki poudarja iskrenost ter pravičen pristop.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC NOVEMBER 2021