Dnevni horoskop za sredo 3. julija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 3. julija 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 3. julija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne ustrašite se, nalogi, ki vam jo bodo z razlogom zaupali boste z energijo konjunkcije med Luno in Jupitrom kos.

Horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v drugi dekadi znamenja Raka. Je izredno čustvena in občutljiva oseba, romantičnega značaja. Potrebuje čim več svobode, a razvijati mora tudi vztrajnost. Družina ji ogromno pomeni in je zanjo pripravljena narediti vse. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Leva. Ima veliko ponosa in uživa delati stvari na lastno pobudo.

Živiš danes, smej se danes, danes bodi srečen!

Phil Bosmans

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Franz Kafka, češko-avstrijski pisatelj
  • Franc Flere, slovenski harmonikar
  • Tom Cruise, ameriški filmski igralec
  • Jure Šinkovec, slovenski smučarski skakalec
  • Sebastian Vettel, nemški dirkač formule 1

Na današnji dan se v Helsinkih se prične ustanovno zasedanje KEVSa. Ameriški predsednik Lyndon Johnson podpiše odlok, ki prepove rasno razlikovanje na javnih mestih. V Ljubljani odprta prva mednarodna grafična razstava, ki pomeni začetek bienala. Rojstni dan Združenih držav Amerike. Rodil se je Robert Adam, škotski arhitekt in Ramón Gómez de la Serna, španski pisatelj. Umrla je Ilka Vašte, slovenska pisateljica in Jim Morrison, ameriški rockovski pevec, pesnik.

Katera znamenja zodiaka se boste lahko pohvalila z odprtim umom?

Danes boste imeli odprt um rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Kakšno energijo prinaša konjunkcija med Luno in Jupitrom?

Dnevni horoskop napoveduje, da konjunkcija prinaša dobiček, dobre rešitve ter obilje.

Preberite tudi: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V LEVU? in SPOŠTUJTE ČAS IN DROBNE TRENUTKE SREČE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Izbirajte tudi takrat, ko si boste po tihem mislili svoje prave besede in bodite, ko boste prejeli kočljivo vprašanje kljub temu, da se luna nahaja v znamenju opravljivih dvojčkov iskreni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne odnehajte takoj zaradi ovir, na katere boste zaradi naglice, ki jo prebuja luna v znamenju dvojčkov naleteli. Dovolite, da se tokrat drugi odločijo o tem, kaj je prav in kaj ne.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav se bo luna nahajala v vašem znamenju, se iz osebnih razlogov, ko se boste znašli med sprtimi posamezniki raje držite v ozadju. Na področju čustev bodo občutki mešani.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Skušajte kljub temu, da bo vse kar vas obdaja glasno in navihano ostati mirni in premišljeni. Sprejeti boste morali nekaj, o čemer zaradi preveč različnih informacij še niste povsem prepričani.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Oseba, ki ste ji pri srcu vas bo opomnila, da si že dolgo nista vzela časa zase. Z energijo lune v dvojčkih boste odličen sogovornik in poslušalec, na konkretne korake pa še ne boste pripravljeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če se že nekaj časa trudite doseči napredek si boste lahko oddahnili, saj se bodo določene stvari rešile v iznajdljivi smeri. Pomembno bo, da si boste dovolili uživati v drobnih trenutkih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odločili se boste za zadevo, ki vam lahko omogoči boljše pogoje. Na področju kariere boste iskali bolj pogumne prijeme, prav tako se boste vsaj za trenutek znebili svoje neodločnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Naredili boste odločen korak, ki vam bo pomagal uveljaviti se v poslovnem svetu ter poskrbeti, da se bo o vas govorilo. Na ljubezenskem področju vam ne bodo najbolj všeč poglobljena čustva.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Novica, ki prihaja nepričakovano, lahko za trenutek obremeni podzavest. Veliko časa boste namenili razmišljanju o situacijah, ki jih kljub vseh svoji modrosti nekako ne razumete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub energiji lune v dvojčkih bo izgledalo, kot da bi se obotavljali, v resnici se boste po tihem spraševali, kako bi lahko obenem rešili nekaj zadev, ki so se nakopičile pred kratkim.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nečesa očitno še niste pozabili, čeprav je že daleč za vami in se nihče več ne spomni, kaj točno se je zgodilo. Ne boste dovolj samozavestni, da bi se uprli določenim zaznavam.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj, o čemer bodo razpravljali sodelavci ali prijatelji vam nikakor ni všeč. Kljub temu se potrudite glede nujnega kompromisa in dogovora, ki je za vas na področju financ pomemben.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2024 in Mesečni horoskop JULIJ 2024