Dnevni horoskop za sredo 29. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 29. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 29. junija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 29. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Mlaj vam podarja nove moči, zato boste ves čas v pričakovanju, nemirni, motivirani ter vztrajni. Instinkti bodo povečani, prav tako tudi apetit. V negativnem smislu lahko zaznate nezadovoljstvo, pojavi se lahko tudi občutek krivde.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če želite začeti nekaj novega, je sedaj čas več kot ugoden. Izkoristite priložnost in se v mislih v določeni zadevi vrnite nazaj, tam vas čakajo pravi odgovori.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Danes ob 04:52 uri nastopi Mlaj – Prazna luna

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli. Izbira oblačil vam narekuje nekaj nenavadnega, vpadljivega.

Ena izmed prednosti poletja je, da imamo vsak dan več svetlobe za branje.

Jeanette Walls

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Bernard Herrmann, ameriški skladatelj
  • Stokely Carmichael, ameriški aktivist za človekove pravice
  • Don Carlos, jamajški pevec reggaeja
  • Peter Vilfan, slovenski košarkar
  • Tomaž Cerkovnik, slovenski alpski smučar

Na današnji dan se Arbitražno sodišče v Haagu odloči o kopenski in pomorski meji med Slovenijo in Hrvaško. Sejšeli postanejo neodvisna država. Slovenski izseljenci v ZDA sprejmejo čikaško izjavo. Isabela Peron je prisegla kot predsednica Argentine in tako postala prva predsednica v zgodovini držav Zahoda. Podjetje Apple je na trg poslalo svoj prvi telefon, iPhone. Rodil se je George Ellery Hale, ameriški astronom in Giacomo Leopardi, italijanski pesnik. Umrl je Alojzij Šuštar, ljubljanski nadškof, metropolit in Katharine Hepburn, ameriška filmska igralka.

Kako bo na vas vplivala energija Mlaja v raku?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste zaradi energije Mlaja čustveno prebudili.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj občutila vpliv Mlaja?

Vpliv Mlaja boste najbolj občutili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali KAKO POMEMBEN JE VIDEZ KO ŽELIMO NEKOGA PRITEGNITI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub energiji Mlaja ki pomirja boste pod vplivom drugih in njihovih zahtev. To vas ne navdušuje, saj boste imeli veliko dela z lastnimi spremembami počutja, tudi v ljubezenskem razmerju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pretirana naglica vam lahko škoduje, še posebej zaradi vpliva lune v znamenju raka. Čim prej skušajte spoznati, da se pomembne zadeve ne morejo premakniti čez noč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z veseljem boste igrali na vse ali nič in zmagali, čeprav bo vse kar se bo dogajalo potekalo nekoliko neobičajno, posebno v stikih z družinskimi člani, ki ne vedo kaj si želijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan zaradi nežne energije raka ne bo najbolj primeren za uvajanje večjih poslovnih sprememb, zato jih raje odložite. Tokrat se vam ni potrebno bati, da bi vas kdo prehitel.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zdi se vam, da se vrtite v labirintu, ki ni nič kaj prijeten in obetaven. Nikar se ne predajajte slabi volji, ampak raje poiščite kakšno smernico, ki vam bo vse skupaj olajšala.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Spraševali se boste, če je potrebno tako zelo komplicirati. Morda bi lahko delovali bolj neodvisno, saj vas bo skozi dan spremljal tihi občutek, da ste ves čas v časovni stiski.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Presenečeni boste nad sodelavcem. Končno se bosta pogovorila in ugotovili boste, da lahko zaupate. Potrebne bo tudi nekaj prilagodljivosti, kar pa vam ne bo predstavljalo težave.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Svoje zahteve na področju kariere postavite logično in ne komplicirajte po nepotrebnem. Nove stvari bodo prebudile zaradi Mlaja močno zanimanje, ki lahko nekoga preseneti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tik pred ciljem boste ugotovili, da v bistvu niste dovolj pripravljeni. Ne morete se odločiti, nekaj kar opažate vam ne diši preveč zato ostanite raje zvesti svojim načelom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker vam nekaj ne bo jasno, boste ves čas ugibali in spraševali. Pravih odgovorov morda še ne bo na spregled, kar vas niti ne bo preveč zmotilo. Vaš pogled bo usmerjen k zaslužku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Brez slabe vesti preložite srečanje, na katero niste povsem pripravljeni. Doma ne bo večjih težav, če boste pravočasno razložili, da vas nekaj moti ter da se z nečem nikakor ne strinjate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zoprna situacija se bo razpletla bolj optimistično, kot ste pričakovali. Pravzaprav vas bo rešilo srečno naključje, zato previdnost na področju kariere še nekaj časa ne bo odveč.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG