TEDENSKI HOROSKOP OD 27. JUNIJA DO 3. JULIJA 2022

Tedenski horoskop od 27. do 3. julija napoveduje prijetno energijo
Tedenski horoskop od 27. do 3. julija napoveduje prijetno energijo

Tedenski horoskop od 27. junija do 3. julija napoveduje prijetno energijo

Predviden čas branja: 2 minutes

Sonce v znamenju raka bo pričaralo prijetno vzdušje, le nekaj več občutljivosti se lahko pojavi v odnosih, še posebej, če ne boste deležni takšnega razpleta določene zgodbe, kot ste si ga zamislili. Pojavi se lahko tudi občutek manjvrednosti, ki ga vsekakor skušajte izničiti. Približali se boste notranjim željam, ki bodo vedno bolj intenzivne.  Potrebne bo le nekaj umirjenosti in prilagodljivosti v kočljivih situacijah.

Imeli boste občutek, da potrebujete več pozornosti in nežnosti.

Skrivnosti boste znali obdržati zase in z lahkoto boste ločili pomembne zadeve od nepomembnih, ki vas niti ne bodo obremenjevale. Energija raka vas vodi v zanimive zgodbe, ki lahko zajamejo tudi kakšen občutek užaljenosti ali solzico. Vse boste doživljali zelo intenzivno, tudi opazke svojih sodelavcev.

Tedenski horoskop od 27. do 3. julija napoveduje prijetno energijo

Venera v znamenju dvojčkov bo razburkala odnose, vendar v prijetni smeri. V tej poziciji je lahko prisotna malce ošabna in samosvoja energija, zato ne bodite presenečeni, če vam bodo v določenih situacijah pripisali katero od teh dveh lastnosti. Vendar se ne boste preveč obremenjevali, saj boste zadovoljni sami s sabo in pripravljeni na nove podvige. Vsi vas bodo občudovali in v družbi boste osvajali s svojim šarmom.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, leva in rib.

Katera astro znamenja boste v tem tednu na področju kariere deležna največ priložnosti?

Največ priložnosti prihaja za rojene v znamenju bika, dvojčkov in vodnarja.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub razigrani energiji se boste v začetku tedna težko zadrževali v množici ljudi ali v skupini, saj bodo vaše osebne misli čisto drugače naravnane. Ne razmišljajte toliko o preteklosti ampak se čim prej zazrite v prihodnost. V zadnjih dneh tedna boste na delovnem mestu zelo slabe volje, mogoče boste tudi zaskrbljeni zaradi finančnih težav. Počasi bo potrebno narediti kakšen korak in se soočiti z nastalo situacijo. Veliko dela se obeta doma v nedeljo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Naključja, ki se bodo pojavljala, bodo nosila s sabo sporočila, ki jih bo treba prebrati in predvsem razumeti. V sredini tedna bo ljubezensko področje zavidanja vredno. Počasi vendar premišljeno prehajate v drugačno obdobje, ko se vam ne bo več treba ukvarjati s starimi izzivi in nalogami. V petek prihaja povečana možnost ugodne rešite finančnih zadev, ki se kopičijo že nekaj časa. Daleč na prvem mestu bodo pogovori, ki odpirajo tudi skrivnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Strastne energije boste v ponedeljek, ko bo luna v vašem znamenju deležni na ljubezenskem področju. Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli še več, zato se boste naloge na področju dela lotili na pravi način, tokrat veliko bolj zbrano. Ovire, ki se bodo pojavile, bodo posledica vdora višje sile. Prav nič drugega ne morete storiti, kot da se umaknete in počakate na naslednjo priložnost. Čeprav boste v nedeljo izjemno ustvarjalni, vam nekdo ne bo privoščil.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Treba bo pozabiti na zastarane vzorce in se osvoboditi navlake, predvsem pa živeli za prihodnost. Čustvena umirjenost vas bo spodbujala k zaupanju in lepim trenutkom. Dnevi konec tedna vam ne bodo najbolj naklonjeni, saj se boste počutili tako nemirni in osamljeni kot bi bili ledena gora, kar bo še poglobil vpliv planetov. Zamislili si boste željo po spremembi, ki ne bo naletela na veliko nerazumevanja, zato boste morali nastopiti bolj prepričljivo, da vas bodo začeli resno jemati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne ustrašite se če si v sredo, ko nastopi Mlaj v raku celo zaželite nekaj novega, drugačnega. Notranje boste v tem občutljivi in le s težavo boste v določenem odnosu naredili korak. Laž bo naredila nekaj škode, a jo boste spretno popravili s svojo simpatičnostjo. Poskrbeli boste za optimistično vzdušje, saj bodo v zadnjih dneh tedna vsi okoli vas bolj napeti. Tudi doma, kjer ne bo najbolj enostavno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Imejte čim bolj na široko odprte oči, še posebej na ljubezenskem področju, kjer vam pretijo manjše ovire. Lahko zahtevate nekaj več, premislite pa tudi o kakšni spremembi. Ne čudite se, če bodo v četrtek prisotne pikre pripombe, ki se jim skušajte izogniti. Več prijetnega počutja se vam nakazuje proti koncu tedna. Na ljubezenskem področju boste končno pripravljeni tvegati in skoraj zagotovo vam je zagotovljen uspeh, ki vam bo veliko pomenil.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na zasebnem področju se vam sredi tedna, ko bo nastopil Mlaj v raku odpirajo poglavja, ki vam na prvi pogled ne bodo všeč, po tehtnem razmisleku pa boste ugotovili, da vam lahko dolgoročno prinesejo srečne okoliščine. Hrepeneli boste po globokih pogovorih. Na čustvenem področju vas lahko v nedeljo zmoti nerazpoloženje ljubljene osebe, ki se ukvarja s svojimi težavami in se ne bo sposobna prilagoditi vaši situaciji.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Imate dovolj časa za skrbno načrtovanje vseh podrobnosti. Radodarni boste in prepričani, da vam ne more spodleteti. Ker si boste s tem pridobili prednost pred drugimi boste zelo zadovoljni. Pojdite konec tedna malo na spletno stran, ker vas čaka prijetno presenečenje. Na čustvenem področju se lahko v nedeljo pojavijo manjša trenja, zato nikar ne bodite tako zelo trmasti, raje uživajte v pravi meri.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse se bo dobro končalo in tudi v ljubezni boste zadovoljni, kar vam bo nekdo zavidal. Prijetna energija vam bo omogočila, da boste lažje kot v preteklih dneh ujeli sijajno priložnost. Nečesa ne razumete, vendar to ne pomeni, da bi se morali upreti in se oklepati starih zadev. Doma nekdo ne bo preveč razpoložen, da bi vam prisluhnil, zato bodite nevsiljivi. Ostanite nepristranski, ne dovolite, da bi vas težave drugih spravile v slabo voljo. Odločitve bodo v nedeljo preudarne.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Merkurjem boste med najbolj prepričljivimi, tudi glede stvari, ki so težje dosegljive. Sodelujte in ne odlašajte glede pomembnih odločitev. Čeprav bi vse skupaj v petek, ko se obetajo nesporazumi najraje preskočili, se boste morali z nekaterimi preprekami soočiti. Namesto tarnanja se pogumno in predvsem vztrajno lotevajte tistih zadev, s katerimi ste že dlje časa v zaostanku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dogodki na ljubezenskem področju vas bodo presenetili in spodbudili snovanje simpatičnih načrtov za prihodnost. V tem tednu se boste z energijo Sonca v znamenju raka sprostili in si končno vzeli nekaj časa zase. Ujeli boste nepričakovano možnost za krajši oddih. Prevzemite na kariernem področju pobudo v pomembni situaciji, saj prihajajo dobri rezultati. Na osebnem področju lahko storite v nedeljo kakšen korak v bolj drzni smeri, obrestovalo se vam bo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskusite biti bolj odločni, zlasti glede ljubezenskih odnosov, kjer velikokrat prehitro popustite v svojo škodo. Ne ozirajte se več nazaj, ampak začnite graditi mostove za prihodnost. Reši vas lahko direktna in iskrena komunikacija, s katero boste spoznali, da se počasi daleč pride. V pomembni zadevi si želite, da bi vam kdo priskočil na pomoč, toda izkazalo se bo, da morate vse opraviti kar sami. Energije bo dovolj, zato se ne obremenjujte.