Dnevni horoskop za sredo 27. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 27. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 27. aprila 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 27. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan upora proti okupatorju. Energija, ki jo prinaša konjunkcija med Luno in Jupitrom vodi v tehtanje, precizno analiziranje ter popravljanje stvari, ki jih lahko izboljšate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Želeli se boste popolnoma posvetiti tistim, ob katerih se čutite ljubljeni, vsi ostali vas bodo motili in vas po tihem vznemirjali. 

horoskop
Današnji Lunin vpliv

Danes ob 18:10 uri preide Luna v znamenje Ovna

Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni.

Večer, ko Luna preide v znamenje Ovna pa je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol.

Tri reči ne morejo biti dolgo skrite: Sonce, Luna, in Resnica.

Buda

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Mary Wollstonecraft, angleška pisateljica, filozofinja
  • Pavel Karađorđević, regent Kraljevine Jugoslavije
  • France Mihelič, slovenski slikar
  • Gian-Carlo Rota, ameriški matematik
  • Sheena Easton, škotska pevka

Na današnji dan v Sloveniji praznujemo državni praznik, dan upora proti okupatorju. V Ljubljani je bila ustanovljena Osvobodilna fronta slovenskega naroda. Antanta razglasi, da mora Nemčija plačati 6.65 bilijonov funtov kot vojno odškodnino. Rodil se je Samuel Finley Breese Morse, ameriški izumitelj, slikar in Herbert Spencer, angleški sociolog, filozof. Rodil se je tudi slovenski skladatelj Marij Kogoj in ameriški glasbenik, član skupine KISS, Ace Frehley. Umrl je Aleksander Nikolajevič Skrjabin, ruski skladatelj, pianist in France Bezlaj, slovenski jezikoslovec.

Kako bo vplivala na vas konjunkcija med Luno in Neptunom?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihajajo močna intuicija, dober spomin in ustvarjalnost.

Katera znamenja zodiaka boste danes občutljiva?

Danes boste najbolj občutljivi rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 26.4. – 2.5.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker boste jezni in nezadovoljni, bo najboljše da vas pustijo pri miru. V tišini in miru boste lažje opravili nekaj stvari, ki so dolgo na vašem urniku. V ljubezni se ne boste poglabljali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prisotnih bo veliko razlogov za dobro voljo. Spustite se v ljubezensko akcijo. Bodite spontani, ne obremenjujte se s prihodnostjo, niti s preteklimi razočaranji, ki se jih še niste znebili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zjutraj, ko bo luna še v ribah, bodo medsebojni odnosi zahtevali od vas precej volje in energije. Ljubezensko razmerje bo postalo bolj intimno, če boste ljubljeni osebi zaupali občutke, čustva in strahove.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prijetni občutki vas vodijo v tisto smer, ki ji vladata optimizem in sproščenost. Lotili se boste tudi večje in vznemirljive zadeve, uspeli boste z noto preciznosti in vztrajnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Popoldan, ko se luna pomakne v znamenje ovna boste polni optimizma, ter spretni tudi pri nenavadnih pogovorih. Zavihteli se boste na vrh, saj boste opaženi ter seveda pohvaljeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pozornost se bo usmerila na ljudi okoli vas in vaša razmerja z njimi. Poiščite načine, kako bi obnovili in popestrili razmerja in se rešili napetosti, ki vas zasleduje v ozadju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tokrat lahko pričakujete več telefonskih klicev. Nekdo, ki ste ga morda nekoliko zanemarili, bo tokrat prišel z zanimivim predlogom, zato boste spremenili svoje zadnje načrte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikogar nočete pustiti na cedilu, a še predobro veste, da ne morete ugoditi vsem. Skušajte delovati bolj pogumno ter samozavestno, le tako vas komentarji drugih ne bodo zmotili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V kolikor boste pokazali iskreno zanimanje, se vam bodo vse zadeve začele dozdevati lažje izvedljive. Vsekakor pa pozorno izbirajte besede, ter se nikar ne zaganjajte preveč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razpoloženje bo zaradi prehoda lune iz nežnih rib v pogumnega ovna spremenljivo. Ne zanašajte se na svoj šesti čut, ker vas moti preveč vtisov in nasprotujočih se čustev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobro se boste počutili tako med prijatelji kot tudi doma. Samski vodnarji, poiščite novo priložnost, prisluhnite osebi in se potem enkrat za spremembo odločite brez pomislekov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ukvarjajte se le z nečim, za kar lahko trdite, da resnično poznate. Pazite za volanom, raztreseni boste in hkrati v svojem svetu. Doma ne bo miru, tudi zato ker se niste pripravljeni boriti.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP ali ASTRO PROFIL ZNANIH: NEJC JEZERNIK