TEDENSKI HOROSKOP OD 25. APRILA DO 1. MAJA 2022

Tedenski horoskop od 25. aprila do 1. maja napoveduje prehod Merkurja v znamenje dvojčkov
Tedenski horoskop od 25. aprila do 1. maja napoveduje prehod Merkurja v znamenje dvojčkov

Tedenski horoskop od 25. aprila do 1. maja napoveduje prehod Merkurja v znamenje dvojčkov

Predviden čas branja: 2 minutes

V tednu pred vami bo Sonce v Biku poskrbelo za stabilnost v odnosih in boljše počutje. Prihaja vztrajnost, ki jo boste znali spretno uporabiti tudi tisti, ki običajno niste prodorni. Ne bodite presenečeni, če se bo pojavilo nekaj ležernosti, ali če kakšen dan ne boste imeli dovolj energije, da dokončate z delom, nič vam ne bo ušlo izpod nadzora, saj boste kljub vsemu zbrani in motivirani. Veliko se boste ukvarjali tudi z domačimi vprašanji, še posebej v povezavi z otroci ali starejšimi osebami, za katere boste imeli v tem obdobju občutek, da so vam še bližje.

Počutili se boste bolj stabilno in odločno, zato boste tudi lažje prodirali.

Težko vas bodo prepričali le, da se lotite nečesa novega ali naredite nekaj na povsem nov način. Oboževali boste dobro hrano in pijačo, potrebovali boste preprosto, vendar udobno okolje. Dobro bi bilo, da bi v tem obdobju malce omejili svojeglavost in vsaj malo manj zavračali novosti. Vaši miselni procesi bodo do petka, ko bo Merkur v biku potekali nekoliko počasneje.

Tedenski horoskop od 25. aprila do 1. maja napoveduje prehod Merkurja v znamenje dvojčkov

Vsako stvar boste pretuhtali, preden boste ukrepali. Veliko bolj boste praktični pri delu materialne narave. Merkur ki v petek prehaja v dvojčka prinaša nepotrpežljivost, agresivno izražanje in površnost. Mnenja se bodo kresala, veliko bo prepirov in besednih bojev.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, dvojčkov in leva.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da se Merkur v petek pomakne v znamenje dvojčkov.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ljubezni bo v tem tednu zaradi Venere in Marsa v ribah več iskrenosti in zaupanja. Dobili boste nekaj novih obveznosti, ki se vam bodo zdele popolnoma obvladljive. Poskusite živeti bolj stabilno in se nikar toliko ne obremenjujte z vsakodnevnimi težavicami, ki vam bodo prekrižale pot. Rešili boste odnos, ki vas bremeni že dlje časa. Direktno izpostavite svoja čustva in ne bodite tako prestrašeni, ko se je treba postaviti zase. Dajte času čas in zaupajte vase, lažje vam bo, še posebej v nedeljo, ko se boste znašli v dobri družbi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ponedeljek boste želeli stopiti stopničko višje, saj boste začutili, da si zaslužite nekoliko več. Želi boste sadove preteklega dela, kar vas bo napolnilo z optimizmom in vas ponovno vrnilo v umirjeno obdobje. V zadnjih dneh tedna vam lahko planeti na poslovnem področju malce ponagajajo, saj se vam bodo nakopičile neljube situacije, ki jim boste težko sledili. Hitro boste želeli končati z vsem in si privoščiti nekaj počitka.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh tedna si boste kovali načrte, v četrtek se boste težko znova vključili v vsakodnevne obveznosti. Z okolico si boste v laseh, s partnerjem pa se boste prepirali okoli malenkosti. Čustvene reakcije bodo pretirane, drobnarije vas lahko spravijo celo v jok. Priredite si v domačem okolju v soboto in nedeljo veselje. Očitno je, da si soočenja, vsaj zaenkrat ne želite zato nikar ne izpostavljajte kočljivih tem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj bi lahko popravili hitreje, kot ste predvidevali. Morda le predolgo čakate na druge, da se strinjajo z vami. Krepite odločnost, saj boste na koncu izredno zadovoljni. Znani ste po trmi, ki se po navadi zbudi, ko je največ težav in preglavic. Tokrat boste zagotovo dobili zeleno luč, še posebej proti koncu tedna Ljudje vas poslušajo precej bolj pozorno, kot vi mislite in čutite. Morda boste naredili neko manjšo napako, vendar to še ne bo razlog za paniko in nezadovoljstvo. Koristilo bi vam, če bi malce okrepili samozavest.

 
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Lažje kot v preteklih dneh boste shajali z možnostmi, ki se vam bodo sproti odpirale ena za drugo. Pravega zadovoljstva pa ne boste našli, zato boste že kmalu začeli kovati drugačen načrt. Vaše občutljivo srce bo v sredini tedna napolnjeno z jezo. S tem, ko zadržujete vsa negativna čustva v sebi, nikomur ne naredite koristi, še najmanj pa sebi. Prepustite se dogajanju. Razmišljali boste o nekem predlogu, ki vam je vedno bolj všeč in je povezan s prijatelji.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Še vedno imate dovolj energije, da naredite kakšen smotrn korak srce pa vas vodi v pravo smer. Tokrat pravočasno menjate taktiko, čeprav se boste težko sprostili in prilagodili, saj boste z mislimi pri lepih stvareh. Pokažite samozavest in vedite, da vam ni potrebno biti slabe volje samo zato, da se bodo drugi počutili bolje. Premislite o možnosti za to, da bi opravljali nekaj manj zahtevnega, kar pa vam bo po drugi strani ponudilo več notranjega zadovoljstva. V ljubezni pa bo v nedeljo zopet vse lepše.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikakor ne pridete na zeleno vejo, in čim prej si začrtajte drugačne, boljše cilje, saj se vse skupaj zopet zapleta. Preveč se boste v torek sprostili, in to lahko vpliva na vaše odnose na poslovnem in osebnem področju. Branili se boste z vprašanji, kar pa trenutni ni ravno najboljša možnost. Nikar ne razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša nekaj zoprnih sitnosti in obremenitev. Če boste dovolj pogumni, se vam bodo odprla vrata do boljšega zaslužka. Na simpatičen način se boste v nedeljo izpostavili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Začutili boste prijeten val pozitivne energije. Pošljite prošnjo, odpravite se na konkreten pogovor, saj vam ne bo žal. Priložnosti, ki se pojavljajo preprosto ne bi smeli zamuditi. Osredotočite se in nadaljujte, kar ste si zastavili. Skrbno boste razčistili vse, kar vas bremeni in se neobremenjeno podali naprej.  Priznati si morate, da ste zelo občutljivi, posebno, če je vpleteno preveč čustev. Nikar pa ne dovolite drugim, da bi se vmešavali, ker vse lahko rešite sami.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V kolikor želite na področju ljubezni napredovati, bodite malce bolj odprti bodite in bolj zaupljivi. Tudi delali boste lažje, če bo ob vas nekdo, ki vas ima rad. Imate velike načrte, ki bi jih najraje že danes uresničili. Vendar tako hitro to ne gre. Bodite bolj strpni in tudi rezultati bodo bolj zadovoljivi. Kakor si boste v domačem okolju  postlali, tako boste spali. Takoj dajte vedeti, kje je vaše mesto. Spoštovali vas bodo in pomagali, če se bo le dalo. Imate vse možnosti, da vam uspe doseči zastavljene načrte, ki bodo poželi pohvalo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Soočili se boste z notranjimi strahovi in ugotovili, čemu se morate še posebej posvetiti, da boste bolj zadovoljni.  Na ljubezenskem področju boste postavljeni pred dejstva. Petek pa bo dan, ko se boste odločali kako dalje in s kom dalje. Upoštevajte tudi razum, ki vas tokrat nikakor ne bo pustil na cedilu. Preveč dvomite glede osebe, ki vse zaznava veliko bolj preprosto in optimistično. Pričakovali ste drugačen razplet, kljub temu se boste morali z določeno situacijo soočiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Teden pred vami bo zaznamovan s spremembami, kljub vaši želji, da bi vse skupaj ostalo enako. Počutite se varne in zadovoljne, zato nikakor ne želite drastičnih sprememb. Zavedati se morate, da morda ne bodo slabe, saj bodo v vas zbudile željo po odkrivanju novih stvari. Na področju ljubezni boste najbolj aktivni v soboto in nedeljo, ko se bodo nizale tudi prijetne priložnosti. Nekaj stvari morate za vsako ceno obdržati zase. Naenkrat boste v nedeljo zamorjeni, brez prave volje do življenja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z domačimi se nikakor ne morete umiriti, zato pazite, ker bo nekaj obojestranskega nezaupanja. Prijatelj vam bo obzirno povedal svoje mnenje, kar vas bo najprej vznemirilo, po tehtnem razmisleku mu boste dali prav. Pomembno je, da si vzamete čas zase, saj bo prisotnih nekaj težav, tudi glede odnosov ali v zvezi z nečim, kar vas že nekaj časa vznemirja. Proti koncu tedna se bo počutje izboljšalo. Ves čas si boste želeli odpotovati daleč vstran in se odklopiti, ampak realnost bo drugačna.