Dnevni horoskop za sredo 23. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 23. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 23. avgusta 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za sredo 23. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopEvropski dan spomina na žrtve vseh totalitarnih in avtoritarnih režimov. Kritični ter negativni komentarji ustvarjajo strupene miselne vzorce, ki pogojujejo vaše vedenje zato se jim izognite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne prehitevajte dogodkov in raznih misli, ki bodo povezane s prihodnostjo. Usedite se in odreagirajte počasi.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Danes ob 09:01 uri Sonce preide v znamenje Device

Z lahkoto se boste znali organizirati na vseh področjih, saj so vibracije device odlične pri načrtovanju. Vsak dogodek bo vnaprej skrbno zapisan v planer, vsak nakup bo skrbno analiziran in preračunan, ves čas boste razmišljali, kako čim bolj urediti svojo dnevno rutino. Prihaja zanimiva kombinacija intelektualnega in praktičnega.

S svojo stabilnostjo in potrpežljivostjo boste lažje čakali, razumeli in dokončali kar vas bremeni. Če vam gre kdo na živce, boste sedaj to znali povedati na glas. Zaznali boste večjo pozornost do detajlov, saj energiji tega tranzita nič ne uide. Opazili boste, da je vaša splošna občutljivost povečana, in počutili se boste dovolj ozaveščeni o svoji okolici. Pretirano razmišljanje in analiziranje bi vas lahko drago stalo. Pozornost na detajle je običajno dobra stvar, včasih pa lahko doprinese tudi k nezadovoljstvu in celo zameram.

Upanje je prijatelj smeha, vendar mu solze niso tuje.

STUART – LINDA MACFARLANE

Rojeni v znamenju leva in device, dogodki na današnji dan:

  • Jure Robežnik, slovenski skladatelj
  • Jelka Reichman, slovenska slikarka
  • River Phoenix, ameriški filmski igralec
  • Alenka Gotar, slovenska operna pevka
  • Kobe Bryant, profesionalni košarkar

Na današnji dan je bil v Mariboru odprt most čez Dravo. Prusija in Avstrija podpišeta praški mir, s katerim preneha obstajati Nemška zveza in nastane Severnonemška konfederacija. Združeno kraljestvo zasede Hongkong. Zunanja ministra Nemčije in Sovjetske zveze Joachim von Ribbentrop in Vjačeslav Mihajlovič Molotov podpišeta sporazum o nenapadanju in razdelitvi interesnih sfer. Rodil se je Georges Cuvier, francoski naravoslovec in Auguste Bravais, francoski fizik, mineralog. Umrla je Vesna Rožič, slovenska šahistka in Mito Trefalt, slovenski igralec, novinar.

Kateri planetarni premik se bo zgodil danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da danes Merkur prične z retrogradnim gibanjem, Sonce pa vstopa v znamenje device.

Katera astro znamenja boste iskala potrditve?

Potrditev boste iskali biki, raki in vodnarji.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KI RAJE SLEDIJO KOT VODIJO ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z veseljem boste prisluhnili nekomu, ki vam je zelo blizu. Odprite svoje misli in premislite o sporočilu, ki vam ga bo želel predati. Pomen bo zelo širok, vendar ga boste zaznali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste igrali na odprte karte, zato boste z energijo lune v znamenju škorpijona neizprosni in neposredni. Namenite svoj čas tudi svojim željam, saj vam že nekaj časa trkajo na vrata.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar ne mešajte štren in nikar se ne zapletajte v konflikte, saj bi si zaradi vpliva lune v škorpijonu lahko naredili več škode kot koristi. Nima smisla, da pričakujete strinjanje, raje počakajte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Željo po razčiščevanju boste sicer imeli, a bo vse skupaj kljub luni v škorpijonu težko izvedljivo. Bodite odločni pri zasebnih ciljih, saj vas nekdo ves čas spremlja in čaka na vašo napako.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite do nekoga, ki išče sočutje bolj obzirni, spomnite se, da so dejanja močnejša od besed. V kariernem okolju bo vse potekalo brez težav, toda vseeno poskrbite za to, da zavarujete svoje zamisli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pred vami je z luno v škorpijonu zanimiv dan, v katerem se bodo prepletale tako dobre, kot tudi nekoliko slabše zadeve. Skušajte ohraniti pravo mero dojemljivosti za osebe, ki so vam blizu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V kolikor boste skušali osebno napredovati, ne bodite tako kritični. Izkažite ljudem, ki vas obkrožajo ljubezen in naklonjenost, kar z luno v znamenju škorpijona ne bo enostavno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Svojo požrtvovalno naravo lahko pokažete preko prostovoljnih del. Več, kot boste dali, več se vam bo v prihodnosti povrnilo. Če ste samski, poskrbite za to, da bo na sporedu nekaj žgečkljivega.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker bo na vseh področjih prisotna zanimiva tišina, bo dan idealen za ustvarjanje ljubečega in romantičnega okolja. Nasprotna stran bo pozitivno presenečena nad vašimi koraki.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če načrtujete pogovor z zahtevno osebo, potem poskrbite, da boste direktni in predvsem bolj diplomatsko naravnani. Vse bo rešljivo, če boste optimistično gledali na vse skupaj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Znašli se boste v situaciji, ko se boste morali spomniti na besede nekoga, ki vam je želel podariti ustrezen namig. Bodite pozorni in pustite svojeglavost za seboj, saj vam ne koristi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Končno boste lahko z energijo lune v škorpijonu svoje potrebe postavili pred druge. Uživajte v sedanjih trenutkih in si dovolite v sanjah stopiti malce višje, seveda bolj pogumno.

Vas zanima: KO SE V RAZMERJU POČUTITE KOT NJEGOVA MAMA ali KAKO POMEMBNI SO VZORCI VEDENJA