Dnevni horoskop za sredo 22. junija 2022

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za sredo 22. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 22. junija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 22. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Marsom bo zapletla vse kar je še pred kratkim izgledalo spontano ter zelo enostavno. Zasanjani ter zelo občutljivi se boste težko zbrali ter prilagodili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bežali boste pred dejstvi in morebitnimi težavami, vendar vas to žal ne bo niti rešilo niti osrečilo.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Biti pripravljen pomeni že napol zmagati.

Miguel Cervantes

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Billy Wilder, ameriški filmski režiser
  • Meryl Streep, ameriška filmska igralka
  • Cyndi Lauper, ameriška pevka
  • Milan Jazbec, slovenski pisatelj in politik
  • Bojan Umek, slovenski dramski igralec

Na današnji dan belgijski izdelovalec glasbil Adolphe Sax patentira saksofon. Ameriški marinci se izkrcajo na Kubi. Leonid Brežnjev med obiskom ZDA podpiše dogovor o preprečevanju atomske vojne z medsebojnim dogovarjanjem. Rodil se je tudi Giuseppe Mazzini, italijanski politik, revolucionar in sir Henry Rider Haggard, angleški pisatelj. Umrl je Moritz Schlick, nemški filozof in Judy Garland, ameriška filmska igralka.

Kako se boste danes odzivali na razne prošnje?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste odzivali hitro in pogumno.

Katera znamenja zodiaka boste danes hitre jeze?

Hitre jeze boste danes rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali KAKO BO SONCE V RAKU VPLIVALO NA VAŠE ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskušajte glede pomembne zadeve sodelavcem prisluhniti in jih razumeti na pravi način. Skupaj boste veliko lažje poiskali rešitev, predvsem pa sledite pogumu, ki ga prebuja luna v vašem znamenju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

K zadevi na kariernem področju, ki ste jo nekoliko zanemarili, se boste vrnili samozavestno, oboroženi z novimi prijemi. Ne bodite trmasti, raje se čim prej prilagodite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Rešitev na področju čustev, ki vas notranje bremenijo je enostavna, le iskreni in direktni morate biti, kar pa z luno v ovnu zagotovo ne bo pretežko. Prihajajo tudi strastni trenutki.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V kolikor ste v prejšnjih dneh pogrešali priložnosti za sklenitev pomembnega kompromisa, boste sedaj, ko se luna nahaja v ovnu skoraj gotovo našli, kar ste iskali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V očeh drugih boste spogledljivi, resnica pa bo popolnoma drugačna, saj vas obremenjuje nekaj, česar žal ne boste želeli deliti z drugimi. Počakajte še kakšen dan, nato se izpovejte!
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Veliko boste delali, razmišljali ter se zraven zabavali, ampak kljub temu ohranili trezno glavo, še posebej v situacijah, ki bodo zahtevale od vas premišljen ter diplomatski pristop.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na finančnem področju se boste zaradi vpliva lune v ovnu nekoliko težje odločali kaj je prav in kaj ne. Po eni strani se boste trudili biti dosledni, po drugi strani vas bo mikalo zapravljanje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V službenem okolju pričakujte med sodelavci napeto vzdušje, saj vas bodo ves čas mikale zadeve, ki nikakor niso povezane s karierno vsebino. Težko se boste prilagajali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V tem trenutku vam nihče ne bo priskočil na pomoč, zato se boste žal morali rešiti sami. Zaradi vseh notranjih obremenitev, se boste bolj težko odzvali na ljubezensko povabilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi vpliva lune v ovnu boste dajali sebe na prvo mesto. Tisti, ki vas imajo radi bodo to seveda sprejeli, vsi ostali pa lahko ustvarijo zaradi vaše pretirane dobre volje manjšo napetost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na čustvenem področju, ne boste vedeli, kaj je tisto, kar si želite, primanjkovalo vam bo tudi prilagodljivosti, zato nikar ne pričakujte podpore ter srečnih okoliščin, po katerih hrepenite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ukvarjali se boste s tistimi nalogami, ki predstavljajo velik ter zanimiv izziv in preizkušali svoj tekmovalni duh. Na področju medsebojnih odnosov pričakujte neverjetno iskrenost.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP