Dnevni horoskop za sredo 20. oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 20. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 20. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 20. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V ospredje bo zaradi Polne lune stopilo vztrajno spremljanje razlogov, ki vas vzpodbujajo h kritičnosti in nadzoru nad sabo in drugimi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Izražanje svobodne volje danes ne bo moteno, saj vas pri izpostavljanju ne bo strah, da ne boste zadostili svojim kriterijem in kriterijem drugih.

horoskop.si
Polna luna – Ščip

Danes ob 21:59 uri Luna preide v znamenje Bika

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Znali se boste postaviti zase in izstopati.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Danes ob 16:57 uri nastopi Polna luna – Ščip

Noč ima svojo moč. Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi.

Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti. Polna luna je že od nekdaj krivec za nespečnost, živčnost na cestah, povečano število prometnih nesreč in še marsikaj, zato bodite v tem času bolj previdni in bolj budni.

V naravi ni najti nič lepšega in popolnejšega od glasbe. Ona usmerja človeka v globino njegove duše.

Marij Kogoj

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Ivo Pogorelić, hrvaški pianist
  • Boris Strel, slovenski alpski smučar
  • Kamala Devi Harris, ameriška pravnica, političarka
  • Snoop Dogg, ameriški raper
  • Danielle Jane – Dannii Minogue, avstralska pevka, igralka, modna oblikovalka

Na današnji dan je bilo uradno odprtje operne hiše v Sydneyju. Izideta cesarjev manifest in oktobrska diploma, ki v Habsburški monarhiji obnovita parlamentarizem s poudarjeno vlogo deželnih zborov in deželnih avtonomij. Marija Terezija postane avstrijska vladarica. Rodil se je Mirče Acev, makedonski narodni heroj in Edwin Powell Hubble, ameriški astronom. Umrl je France Bučar, slovenski pravnik, politik in Jovanka Broz, vdova Josipa Broza Tita.

Na katera znamenja zodiaka bo imela Polna luna v ovnu največji vpliv?

V današnjem dnevu bo imela Polna luna največji vpliv na rojene v znamenju ovna, raka in strelca.

Čemu se je danes zaradi vpliva Polne lune smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti prerekanju in raznim prošnjam, saj bi lahko bili zavrnjeni.

Hip-hop je tisto, zaradi česar se svet vrti.

Snoop Dogg

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 19.10.-25.10.21

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čutili boste, da ste na pravi poti, zato nikar ne dovolite, da bi se vam začela preveč vmešavati čustva. Nekaj vam je jasno in treba bo preiti k dejanjem, ne glede na morebitno nasprotovanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Polna luna bo omogočila, da pri presoji dogodkov ne boste najbolj taktni in diplomatski. Lahko se ravnate na podlagi občutka, saj vam bo le tako uspelo kar ste si zastavili. Bodite bolj spontani in razigrani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Stanje ni tako problematično, kot se vam zaradi vpliva Polne lune zdi. Imate pa premalo zaupanja vase, v svoje sposobnosti in v ljudi, ki vas obdajajo, zato ne vidite prave rešitve.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Izogibajte se večjim naložbam na finančnem področju. Veliko časa boste namenili razmišljanju o dosedanjih dosežkih, kar vas bo precej vznemirilo ter prebudilo v nemirne misli.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Umirite se, preden boste odgovorili na izziv, ki je provokacija. Več prahu kot boste zaradi napetosti, ki jo prinaša Polna luna vzdignili sami, težje boste prišli do želenih rezultatov in cilja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čaka vas precej nalog in obveznosti, vendar jih boste bolje izpolnjevali, če si boste vmes privoščili čas za oddih. Kar nekajkrat bo prišlo zaradi energije ovna do nepričakovanih prepirov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ospredju bodo skozi dan, ko se vas bo dotikala energija Polne lune v znamenju ovna malenkosti, povezane s poslom, ki vam ni najbolj pri srcu. Vsekakor nekaj, kar je pretežko prestavite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Razum postavite zaradi intenzivnih vibracij Polne lune malo na pašo. Zelo hitro boste nagrajeni. Obeta se vam priznanje, na katerega ste dolgo čakali. Zadeve se obračajo na boljše.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Naj vas ne prevzame melanholija, ki jo lahko ustvari Polna luna, zato se izognite obujanju preteklosti. Sedaj je pravi čas, da bi lahko obrnili nov list v svojem življenju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V jutranjih urah boste uspešni, potem pa naenkrat spoznavate prave namene sodelavcev ali znancev. Sporočilo, ki prihaja nepričakovano vas bo prepričalo, da imate prav.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Lotite se zadev, s katerimi ste v zaostanku. Občutek samozavesti bo zaradi lune v ovnu zelo velik. Zgodba se lahko prav kmalu razvije v kaj več, čeprav ste prepričani, da je zaključena.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čas s Polno luno ni najbolj primeren za sprejemanje finančnih odločitev, o katerih premišljujete že dlje časa. Razmišljali boste stvarno, vendar premalo odločno, da bi lahko vse skupaj rešili.

Vas zanima: SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA KI ZELO RADA PAMETUJEJO? ali TEDENSKI HOROSKOP OD 18. DO 24. OKTOBRA 2021