Dnevni horoskop za sredo 20. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 20. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 20. julija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 20. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Brzdajte ostre besede, izognite se kritiziranju, predvsem pa skušajte z energijo Zadnjega krajca delovati bolj prilagodljivo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odpravite se na lepše, zagotovo se bo nekje nekaj dogajalo, kar je lahko rešitev, da se znebite nestrpne energije. Bodite pozorni, da boste vse skupaj nadaljevali po svoji poti.

horoskop
Vpliv za astro znamenja

Danes ob 20:22 uri Luna preide v znamenje Bika

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Dan ne bo najbolj primeren za hujšanje, ustrezala vam bo pekoča hrana.

Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji.

Sadno zelenjavni napitek bo danes odlična izbira. Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega, dražjega. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol. Podajte se raje v nakupovanje, še posebej, če v svoji omari že nekaj časa pogrešate kakšen bolj drzen kos. Lahko se pojavi težava, kaj obleči in kakšno frizuro narediti. Na koncu se boste odločili za prodorne kombinacije, vendar je lahko prisotne tudi nekaj površnosti. Barva dneva bo rdeča, v vseh odtenkih, zato zberite pogum in si privoščite nenavadne kombinacije, s katerimi boste pritegnili pozornost. Čez dan se boste prebijali z močno in celo nekoliko agresivno energijo, zato se obisku raznih salonov izognite, saj boste preveč nemirni.

Danes ob 16:18 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Zelo učinkovito bo čiščenje z glino ali algami. Največ zase pa boste danes naredili, če boste obiskali savno. Končno se lahko z njegovo pomočjo znebite balasta, ki vas utesnjuje. Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti.

Zmagovalec lahko postaneš samo, če si pripravljen stopiti čez rob.

Damon Runyon

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Milan Mihelič, slovenski arhitekt in urbanist
  • Carlos Santana, mehiški kitarist
  • Primož Ulaga, slovenski smučarski skakalec
  • Haakon, norveški prestolonaslednik
  • Gisele Bündchen, brazilska igralka in model

Na današnji dan iz Atlantika izvlečejo ostanke vesoljskega plovila Mercury 4. Viking 1 pristane na Marsu. Neil Armstrong in Edwin Aldrin kot prva človeka stopita na Luno. V Trbovljah se prične splošna rudarska stavka. Jugoslovanski komite in Kraljevina Srbija podpišeta krfsko deklaracijo, ki omogoči nastanek Jugoslavije. Rodil se je Cormac McCarthy, ameriški pisatelj in Frantz Fanon, francoski psihiater, filozof. Rodila se je tudi Natalie Wood, ameriška filmska igralka. Umrl je Bruce Lee, hongkonško-ameriški filmski igralec in Pancho Villa, mehiški revolucionar.

V čem se boste danes najbolj znašli?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste najbolj znašli tam, kjer potrebujete iznajdljivost.

Katera znamenja zodiaka boste danes malce trpela zaradi povišanega ega?

Zaradi povišanega ega boste trpeli rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Službeno se bodo zadeve zaradi energije Zadnjega krajca uredile in končno se boste lahko sami odločili kako naprej. Izberite si lažjo pot, tisto ki ne vsebuje dodatnega prilagajanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pri novih poznanstvih ostanite čim bolj previdni, sogovorniki bodo želeli od vas izvedeti nekaj, o čemer bi bilo bolj smotrno še nekaj časa molčati. Kljub temu delujte kar se da iskreno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tudi če ne boste takoj dosegli tistega česar si boste želeli, skušajte ostati vztrajni, naj vas spremlja misel, da vam bo s trdim delom in zaupanjem vase končno uspelo nekaj pomembnega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili nekaj, česar še ne veste. Pripravite se na globok pogovor, ki bo odkril najbolj skrite kotičke vaših zaznav.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sprejmite spremembe, ki se vam ponujajo z energijo Zadnjega krajca. Presenetila vas bo spodbudna novica, ki se bo dotikala poslovnega in finančnega področja, ki je za vas zelo pomembno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Najbolj vam bodo ugodili, če vam bodo namenili kakšno spodbudno besedo. Vse kar počnete, se vam lahko kmalu obrestuje, saj boste brez težav rešili nekaj, kar se je zakompliciralo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sodelavci vam bodo priskočili na pomoč v odločilnem trenutku, za zmago boste žrtvovali veliko prostega časa, zato bo še kako zaslužena. Ne ustrašite se zavidljivih pogledov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pričakujte pogajanja, ki zaradi aktivne energije ovna ne bodo ravno mirovna. Z ostrimi dejstvi lahko dokažete sebi in drugim, da z vami ni šale. Hitra misel nosi s sabo rešitve.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vam ne bo verjel, dokler ne boste uporabili dejstev, zato jih zberite in predložite. V ljubezni boste neodločni. Vezani, morda se vam vse zdi idealno, vendar bodite previdni, da vas to ne bo zapeljalo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Novica ki prihaja se vam bo zdela privlačna, vseeno pa ne boste imeli dovolj moči, da bi vse skupaj korenito pretresli ali spremenili. Sprostili se boste šele, ko boste dobili potrditev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Priznati si morate, da ste se v zadnjem času na osebnem področju zelo spremenili. Želite si nekaj več, zato se usmerite po poti svojih sanj ter zaznav in jim sledite z odprtimi očmi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne spreglejte, da se drugi ob vašem neprestanem nerganju ne počutijo najbolje. V službi boste zapletli pomembno situacijo, najboljša rešitev je, da ne silite v ospredje.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG