Dnevni horoskop za sredo 2. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 2. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 2. avgusta 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 2. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Postali boste bolj prisotni in začeli boste jasno razumeti, katere izzive je potrebno reševali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Včasih so stvari postavljene z določenim namenom. Sprejmite za hip to dejstvo in se mu prepustite.

Horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju Lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev.

Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Nihče še se ni dvignil iz pepela, kdor ni šel zmagovito skozi ogenj trpljenja.

Mahatma Gandhi

TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 1.8.-7.8.23

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Massiel, španska pevka
  • Mary-Louise Parker, ameriška igralka
  • Kati Wilhelm, nemška biatlonka
  • Robert Hrgota, slovenski smučarski skakalec
  • Dejan Judež, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je bil začetek neuspešne ilindenske vstaje v Makedoniji proti osmanski oblasti. Odprta je bila Tower Railway v Londonu, prva podzemna železnica na svetu. V Avstro-Ogrski preidejo na zlato podlago in uvedejo novo valuto krono. Napoleon pregnan na Otok Svete Helene. Rodil se je Peter O’Toole, britanski filmski igralec irskega rodu in Slavko Grum, slovenski dramatik. Umrl je Bojan Kontič, slovenski politik, elektrotehnik in Enrico Caruso, italijansko-ameriški tenorist.

Ali je dan primeren za pomembne spremembe?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bodo spremembe zgodile spontano. 

Katera znamenja zodiaka boste znala prisluhniti in svetovati?

Danes boste znali svetovati in prisluhniti rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: Mesečni horoskop AVGUST 2023 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku ponovno ustavile. Med prijatelji boste zelo iskani, čeprav vas bodo bolj mikali novi izzivi, ki bi prebudili dušo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Naredite, kljub temu da vam bodo sodelavci ves čas vsiljevali svoje mnenje nekaj tako, kot veste, da je prav, na podlagi svojega občutka. Ne skrbite, izkazalo se bo, da ste se pravilno usmerili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z energijo lune v vodnarju boste uspešni in prepričljivi, zopet se prebuja vaša komunikativnost, ter možnost, da vse obrnete v svojo korist. V nekaj pomembnega bodo vpletena tudi čustva.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tokrat boste tudi če bodo vsi ostali mislili drugače povsem prepričani o svojem prav. Čas je, da se naučite nekaj novega, posebno glede dejavnosti, ki vas mika že nekaj časa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne dovolite, da bi se ustavili na pol poti, tudi če to pomeni, da se boste morali nekomu prilagoditi. Srečanje s prijetno osebo, ki je že dolgo niste videli, vam bo pospešilo srčni utrip.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pazite pri vožnji, saj boste raztreseni. Napolnite si baterije in začnite uživati v življenju. Zdi se da si jih boste najlažje napolnili skozi iskrene pogovore, ali s sprehodi v naravo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zmotilo vas bo, da se bo veliko govorilo o stvareh, ki ste jih nekako prerasli, zato vam preostane le, da se umaknete. Previdni bodite z osebo iz preteklosti, na katero ste še čustveno navezani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ob novih poznanstvih boste zaradi slabe izkušnje v zadnjem obdobju morda nekoliko nezaupljivi. Ne zastavljajte si večjih ciljev, sicer boste vse opravili napol, poleg tega vas nekdo opazuje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čakate na nekaj odgovorov, zato ste že nekaj dni polni upanja in pričakovanj. Predvidevajte, da se nekaj lahko zgodi pozneje, kot upate, zato ne bodite tako nestrpni in nervozni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na nekaj ste že pripravili, toda še vedno se lahko kakšna malenkost zaplete v zadnjem trenutku, če ne boste dovolj organizirani. Ne bodite v odnosih z mlajšimi tako zelo strogi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vas bo prosil za uslugo. Ker bo šlo za malenkost, boste zadevo sprejeli brez pravega razmisleka, poleg tega vas bo spodbudil vpliv lune v vašem znamenju, ki prebuja dobrodelno noto.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Namenite več časa sebi, poglobite se vase, šele nato se podajte v druženje s tistimi, ki so vam najbolj pri srcu. Marsikaj se vas ne bo dotaknilo tako kot nekoč, saj boste bolj stabilni.

Vas zanima: USTVARJANJE PRISTNE MOČI JE PROCES, NE DOGODEK ali HOROSKOP: SPADATE MED NAJBOLJ SKRIVNOSTNA ZNAMENJA?