Dnevni horoskop za sredo 16. novembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 16. novembra 2022

Dnevni horoskop za danes, sreda 16. novembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 16. novembra 2022, Mednarodni dan strpnosti. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zahteve drugih bodo skoraj do zadnje minute usmerjale vaš delovnik in nemirno osebnost. Jezilo vas bo, ker nikakor ne boste mogli nečesa v miru dokončati.

Horoskop nasvet za današnji dan:  V ljubezni boste simpatično naravnani, nagajivi ter pripravljeni na nenavadne korake, kar vodi k zbližanju z ljubljeno osebo.

Horoskop
Vpliv Lune

Luna je v znamenju Leva

Energija bo danes obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Vaša energija bo na višku, tudi če boste izpolnili kakšen stavni listek ali srečko.

Danes ob 14:27 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična.

Najpomembnejši rezultat vzgoje je strpnost.

Helen Keller

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Mile Klopčič, slovenski pesnik
  • Duša Počkaj, slovenska gledališka in filmska igralka
  • Franci Zagoričnik, slovenski pesnik, prevajalec
  • Danilo Benedičič, slovenski dramski igralec
  • Robert Nozick, ameriški filozof

Na današnji dan se ustanovi Društvo za Združene narode za Slovenijo. Na pobudo konference OZN nastane UNESCO. Odprtje Sueškega prekopa. ZDA in Sovjetska zveza navežeta diplomatske stike. Fjodor Mihajlovič Dostojevski obsojen na smrt. David Livingstone odkrije Viktorijine slapove. Rodil se je Burgess Meredith, ameriški filmski igralec in Jean le Rond d’Alembert, francoski filozof, fizik. Umrl je Tone Pretnar, slovenski literarni zgodovinar in Fran Levstik, slovenski pesnik, dramatik, kritik, jezikoslovec.

Nikogar ne oropaj upanja, morda je to vse, kar ima.

J. Brown
Kakšno energijo vam prinaša Zadnji krajec?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo energija Zadnjega krajca popeljala v zaključevanje.

Katera znamenja zodiaka bo danes obiskala ležernost?

Najbolj ležerni boste rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: NATAŠA PIRC MUSAR ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 15.11.-21.11.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva Zadnjega krajca v znamenju leva premislite preden odgovorite, saj vas lahko kdo popolnoma narobe razume. Situacija, ki vas je skrbela, se bo počasi umirila in stabilizirala.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav boste nekoliko zamujali, ne boste zmedeni, ampak odločni, da prevzamete pomembno vlogo. Odgovor pomembne osebe vas bo notranje umiril in močno navdihnil.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pričakujte dolg, ampak prijeten pogovor, ki vas bo prebudil. Delili boste modre ter dobronamerne nasvete in skrbno prisluhnili tistim, za katere menite, da si vašo pozornost zaslužijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na področju čustev boste bolj umirjeni, nikamor se vam ne bo mudilo. Samski raki se boste globoko zamislili kaj vse ste si v preteklem obdobju dovolili in težko si boste priznali resnico.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na prvo mesto bodo zaradi lune v vašem znamenju stopile potrebe telesa, zato naredite nekaj zase in se nikar ne vdajte lenobi. V domačem okolju se lahko znajdete v nesporazumih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z odlično energijo lune v levu boste deležni prijetnih komplimentov, ki vas bodo vsaj za nekaj čas dvignili in vam pomagali, da lažje rešite tudi poslovne zadeve, ki od vas zahtevajo napor.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Najprej boste načrtovali in razčlenjevali, nato boste samozavestno ter pogumno zavihali rokave. Na področju ljubezni nikar ne komplicirajte v nedogled, saj postaja nekdo zelo nestrpen.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ker se vse ne bo odvijalo po vaših merilih, ne boste najboljše volje. Morda vam bo celo nekdo nagajal, kar vas lahko popelje do točke, da se prenehate nadzirati in postanete še bolj zaverovani vase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pazite, da ne boste pretiravali z delom in drugačnimi fizičnimi napori, ker se vam lahko to kasneje na področju zdravja obrestuje. Raje si pričarajte kakšen prijeten trenutek in v njem uživajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Energija lune v levu vam daje priložnost, da se iztrgate iz krempljev okoliščin in ustaljenih vzorcev. Počutili se boste mnogo boljše in bolj sproščeno, kot v preteklih dneh.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na dan lahko v neprijetni in nepredvidljivi situaciji prodre ljubosumje kar lahko povzroči manjše konflikte. Ne bodite tako prepričani, da niste morda malce krivi tudi sami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Luna v levu krepi pogumne odločitve, zato se boste znašli v razno raznih dvobojih v katerih boste želeli zmagati. Poskusite srečo, zdaj imate največ možnosti da se vam nasmehne.

Vas zanima: HOROSKOP: V ČEM STA SI NATAŠA PIRC MUSAR IN ANŽE LOGAR RAZLIČNA? ali  KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE SPONTANE VENERE V ZNAMENJU STRELCA?