Dnevni horoskop za sredo 15. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 15. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 15. junija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 15. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vse, česar se boste lotili, bo od vas zahtevalo potrpežljivost in zbranost. Imejte več posluha tudi za drobne malenkosti. Notranji občutki ter čustva se lahko porazgubijo ali razblinijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pomembno bo vse, kar je razvidno z zunanje perspektive. Prava smer bo tista, ki ste si jo začrtali na podlagi vse preteklih izkušenj, tako dobrih kot tudi slabih.

dnevni horoskop
Luna preide v znamenje Kozoroga

Danes ob 00:14 uri preide Luna v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom.

Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni.

Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Danes praznuje Lea Mederal: Astro profil

Za Leo, ki ima Sonce v znamenju dvojčkov, je življenje zabava in igra, ali celo oboje hkrati. Ko si nekaj zaželi, je nič ne ustavi, vendar večkrat pozabi na kakšno podrobnost, saj je vsestranska in zabavna. Z Luno, ki se nahaja v znamenju leva je Lea vedno prepričana o sebi ter v svoj prav, markantna in izredno sposobna.

Spremlja jo dober občutek za poštenost. Zaradi živahnih misli in prodornosti so kreativni podvigi zanjo nov izziv, s katerim se bo lahko pohvalila. Bolje ocenjuje poslovne izzive, kot ljubezenske, zato ji običajno prinašajo zmagovalno kombinacijo. Nagnjena je k hitrim in številnim odločitvam. Konjunkcija med Luno in Venero nakazuje, da je Lea prikupna, ljubezniva, nežna in prilagodljiva.

Veselje je kakor iskra svetlobe, ki prodre skozi mračne oblake in se zaiskri za trenutek, vedrina vzdržuje dnevno svetlobo v duši, jo zapolnjuje s trdno in trajno radostjo.

Orison Swett Marden

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Grohar, slovenski slikar
  • Vida Taufer, slovenska pisateljica, pesnica
  • Lojze Spacal, slovenski slikar
  • Oliver Kahn, nemški nogometni vratar
  • Ice Cube, ameriški raper in igralec

Na današnji dan je bila v Baslu ustanovljena evropska nogometna zveza UEFA. Asirski Sončev mrk. Benjamin Franklin je z zmajem dokazal, da je strela električni pojav. V Španiji potekajo prve svobodne volitve po padcu Francovega režima. Rodil se je Ši Džinping, predsednik Ljudske republike Kitajske in Helen Hunt, ameriška filmska igralka. Rodil se je tudi slovenski grafik in slikar Lojze Spacal in smučarski skakalec Franci Petek. Umrl je Miloš Obilić, srbski plemič in Giovanni Ceva, italijanski matematik.

Na katerem področju lahko pričakujete uspeh?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko uspeh pričakujete na področju financ.

Katera znamenja zodiaka boste danes čustveno nedostopna?

Čustveno nedostopni boste rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub temu, da vas bo zaradi lune v kozorogu zanimalo izključno delo, boste neulovljivi in hkrati precej nepredvidljivi. Vse boste želeli opravili po svoje, čeprav to ne bo najbolj priporočljivo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pazite, da ne boste zaradi povečanih ambicioznih energij česa pozabili ali izpustili, posebno če slutite, da ne boste deležni pomoči. V ljubezenskih odnosih boste zamišljeni in nekoliko odmaknjeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zelo strogo boste zaradi vpliva lune v kozorogu ocenjevali svoje dosežke. Nekdo od domačih vam bodo poskušali prikazati bolj objektivno sliko, vendar boste neposlušni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Precej težav boste imeli, preden vam bo uspelo prebroditi raztresene misli. Ne pričakujte, da vas bodo drugi razumeli o čem vi sanjate. Osredotočite se na delo in vztrajajte do konca.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi zadeve, ki je ne razumete v pravi smeri boste deležni manjših napetosti. Vsaka težava potrebuje svoj čas in tudi tokrat bo tako. Zamotite se s kakšno drugo zadevo, ki bo preusmerila misli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z lahkoto boste izražali svoja čustva in tudi od bližnjih boste pričakovali, da bodo jasno povedali, kaj jim leži na srcu. Razjasnili boste zoprne nesporazume, ki so na sporedu že dlje časa.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če je ozračje v službi napeto, se boste lahko sprostili v bolj osebnem vzdušju. Pogovorite se na štiri oči, saj lahko kljub hladni energiji lune v kozorogu ujamete bistvo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prisluhnite enkrat za spremembo brez da bi nekoga prekinjali. Včasih ste tako zaprti v svoje okvirje, da preprosto ne opazite drugih odtenkov. V spalnici boste vsekakor dovolj energični.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sodelavce boste poskusili prepričati v nekaj, kar se sicer dobro obnese, ni pa edini možen način. Dobro bi bilo, da bi jim omogočili odločitev po lastni presoji. Ne silite jih v nekaj kar jim ni všeč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo od sodelavcev vas bo potegnil v pravo smer. Ugodno bo tako za dajanje pobud kot tudi za fizično delo. Če vas v službi čakajo novi projekti, se jih čim prej lotite s svojo iznajdljivostjo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Lotili se boste raziskovanja in odkrivanja tistega, kar vam predstavlja osebni izziv. Intuicija bo zelo močna, prihaja tudi čustvenost, ki se bo najbolj izražala pri tistih, ki ste v razmerju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav boste želeli v miru razmisliti, vas bo tok dogajanja neusmiljeno vlekel naprej, novim izzivom in priložnostim naproti. Zmotila vas bo oseba, ki ne bo odnehala v zvezi z zoprno situacijo.

Vas zanima: Mesečni horoskop JUNIJ 2022 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2022