Dnevni horoskop za soboto 9. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 9. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 9. decembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 9. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopdan boja proti korupciji. Na prihodnost glejte s pomočjo konjunkcije med Luno in Venero z optimizmom, le tako ste lahko prepričani, da se bodo tudi tista neverjetna pričakovanja kmalu spreobrnila v realno podobo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čas je za dejanje, ki vam bo še dolgo ostalo v spominu.

Horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti.

Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Če je korupcija bolezen, je preglednost osrednji del njenega zdravljenja.

Kofi Annan
  • Kirk Douglas, ameriški filmski igralec
  • Judi Dench, britanska filmska igralka
  • John Malkovich, ameriški filmski igralec, režiser
  • Jean-Claude Juncker, luksemburški politik in predsednik Evropske komisije
  • Bixente Lizarazu, francoski nogometaš

Na današnji dan princ Charles in Diana oznanita namero o sporazumni ločitvi. Velika delavska stavka v Litostroju. Douglas Engelbart javno predstavi pionirski hipertekstni sistem. V Mariboru prvič zasedajo predstavniki Združenja visokošolskih zavodov, kar pozneje pripelje do ustanovitve Univerze v Mariboru. Ustanovljen nogometni klub Newcastle United. Rodil se je Fran Govekar, slovenski pisatelj, dramatik in John Milton, angleški pesnik. Umrl je Paolo Rossi, italijanski nogometaš in Jože Toporišič, slovenski jezikoslovec.

Če vas lahko kaj pokvari, ste bili že pokvarjeni.

Bob Marley
Katera znamenja zodiaka se boste bolj težko zbrala?

Danes se boste težje zbrali rojeni v zračnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka si boste danes privoščila poglobitev vase?

Danes se boste z veseljem poglobili vase rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: VENERA V ŠKORPIJONU VAS VODI V ISKANJE GLOBINE ali ASTRO PROFIL ZNANIH: ANA KLAŠNJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ni vam treba odgovoriti prav na vsako vprašanje, kljub temu celotno zadevo izpeljite s pozitivnim pridihom in premišljeno diplomacijo. Pričakujte z luno v škorpijonu nekaj ljubezenskih iskric.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Naj vam ne bo nerodno, posebno ko se boste izpostavljali in predstavljali svoje zamisli, saj prihaja kompliment s strani nekoga, ki vam je že dlje časa po tihem izredno simpatičen.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z luno v škorpijonu zaupajte, da se stvari ki so zakomplicirane še vedno lahko obrnejo, le ne obžalujte preveč starih časov, naredite nov načrt in se ga poskusite dosledno držati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z energijo lune v škorpijonu, ki prebuja strast, boste dobili odgovor na nekaj žgočih vprašanj, kar vas bo pozitivno presenetilo. Vse skupaj ste si zamislili popolnoma drugače, kot se odvija sedaj.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na nekaj vprašanj, ki so za marsikoga kočljive narave boste odgovorili preprosto. Na področju ljubezni bo prisotne nekaj labilnosti, tudi zato, ker nihče očitno noče popustiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pozitivne okoliščine bodo ugodno vplivale na vaše počutje. Na vsak način se potrudite in pokažite, da ste pripravljeni glede določene zadeve poskusiti znova in se vsem, ki so vključeni prilagoditi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite se, če nečesa ne zmorete urediti sami dogovoriti z osebo, ki vam zelo je naklonjena in vam lahko pomaga. Marsikaj bo v vaših rokah in le od vas bo odvisno, kako boste odreagirali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub temu, da se bo luna nahajala v vašem znamenju, se lahko zaplete pri stvareh, ki ste jih pred časom že obvladali. Vsega skupaj se lotevate na napačen način, česar se morda ne zavedate.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju medsebojnih odnosov, kjer z luno v škorpijonu na dan prihajajo temne skrivnosti in pikre pripombe, bi se morali pravočasno ustaviti in razmisliti o pomenu celotne zgodbe.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dan bo po vašem okusu, saj ne bo preveč težkih nalog in še manj napetih trenutkov. Vse se bo končalo dobro tudi na ljubezenskem področju, če se boste držali tistega, kar ste pred kratkim obljubili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne morete rešiti vsega naenkrat, prav tako vas muči vprašanje, ki bi ga najraje preskočili. Posvečali se boste zamislim, kako bi lahko v prihodnosti izboljšali svoje finančno stanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na ljubezenskem področju se boste kljub temu, da se bo luna nahajala v škorpijonu otresli pomislekov, saj si močno želite umirjenega delovanja ter občutka, da lahko nekomu zaupate.

Vas zanima: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE SONCA V STRELCU? ali SVOBODNO RAZMERJE NI ENOSTAVNA IZBIRA