Dnevni horoskop za soboto 29. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 29. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 29. junija 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za soboto 29. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z veseljem boste neobremenjeno stavili na odprte karte. Vsakemu boste povedali kar si mislite, popolnoma brez zadržkov. Razumeli boste namere drugih, zato bo vam lažje delovati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Radovednost bo tista, ki vam lahko prinese pomembne odgovore ter višja spoznanja, ki jih boste učinkovito pretvorili v orodje za osebno rast.

Horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč.

Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

ENA IZMED PREDNOSTI POLETJA JE, DA IMAMO VSAK DAN VEČ SVETLOBE ZA BRANJE.

Jeanette Walls
  • Bernard Herrmann, ameriški skladatelj
  • Stokely Carmichael, ameriški aktivist za človekove pravice
  • Don Carlos, jamajški pevec reggaeja
  • Peter Vilfan, slovenski košarkar
  • Tomaž Cerkovnik, slovenski alpski smučar

Na današnji dan se Arbitražno sodišče v Haagu odloči o kopenski in pomorski meji med Slovenijo in Hrvaško. Sejšeli postanejo neodvisna država. Slovenski izseljenci v ZDA sprejmejo čikaško izjavo. Isabela Peron je prisegla kot predsednica Argentine in tako postala prva predsednica v zgodovini držav Zahoda. Podjetje Apple je na trg poslalo svoj prvi telefon, iPhone. Rodil se je George Ellery Hale, ameriški astronom in Giacomo Leopardi, italijanski pesnik. Umrl je Alojzij Šuštar, ljubljanski nadškof, metropolit in Katharine Hepburn, ameriška filmska igralka.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj razdražljiva?

Danes boste najbolj razdražljivi rojeni v zemeljskih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nasmejana in sproščena?

V današnjem dnevu boste najbolj nasmejani rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: Mesečni horoskop JULIJ 2024 in KOGA ALI ČESA NE LJUBITE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekomu boste s takšno milino pihali na srce, da se bo navsezadnje omehčal. Zadovoljni boste tudi s prijetnim razpletom družinske situacije, ki vas je še pred kratkim zelo močno skrbela.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prijetno energijo, ki jo prebuja luna v znamenju ovna boste širili kjerkoli boste, tudi doma. Dovolj prepričljivi boste, da lahko storite vse kar ste planirali, tudi najtežje naloge vas ne bodo znervirale.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Iskren pristop, ki ga prebuja energija lune v ovnu vam lahko pomaga pri pomembnih pogajanjih. Vezani se boste najlažje izognili stresu in prepirom tako, da se izognete stvarem, ki vaju vedno vznemirijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na čustvenem področju se boste zavrteli v začaranem krogu, saj niste prepričani vase ter v to, kar vam določena oseba govori. Pred vami ni najbolj idealen dan, zato se preveč ne izpostavljajte.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Težave v domačem okolju bodo zaradi notranjih napetosti, ki jih lahko prebudi luna v znamenju ovna prišle na dan. Ne dovolite, da vas trma obremeni, ostanite raje kar se da potrpežljivi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Luna v ovnu bo prebudila ugodno energijo za uvajanje novosti in dajanje iskrenih pobud. Z veseljem boste odmislili nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice in vas obremenilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prihaja novica, ki vas niti ne bo presenetila, saj ste s svojo odlično intuicijo že dlje časa slutili, kaj se bo, ker nekdo ni bil previden zgodilo. Zvečer vas bo močno zamikal nagajiv pristop.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prileglo se vam bo več sprostitve in poglobitve v svoje zaznave. Ne zavrnite dobrih predlogov, izkoristite vse, kar se vam v tem trenutku ponuja, saj vam lahko vse skupaj nekoliko olajša.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V določeni situaciji boste začeli dvomiti vase namesto da bi zaupali v ugodne rešitve. Bolj resen pristop je lahko za marsikoga, ki vas pozna kot sproščene in navihane velika uganka.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prenehajte neprestano iskati napake drugih. Pomembno je, da najprej poskrbite zase in se vprašate, če tudi sami nekaj delate narobe. Preverite, ali ste shranili vse, kar v naslednjih dneh potrebujete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Morda se boste začeli nekoliko dolgočasiti, saj morate čakati na nekoga, ki bo precej zaseden. Pravzaprav boste obzirni, toda vse se lahko spremeni, če ugotovite, da nekdo preizkuša vašo potrpežljivost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozorno poslušajte, ko vam bo nekdo povedal kaj si misli o situaciji, v kateri ste se vsi skupaj znašli. Določena sporočila bodo skrita med vrsticami in bodo najverjetneje potrdila nekatere domneve.

Vas zanima: KAKŠNA JE RAZLIKA MED RAKI ROJENIMI JUNIJA ALI JULIJA? in URŠULA JE OBUPANA NAD ODRASLIM SINOM