Dnevni horoskop za soboto 26. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 26. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 26. avgusta 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 26. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes vam energija odpira posebno pot do srečnih naključij in prinaša nasmeh na vaše ustnice.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bistveno danes bo, da se sami s s seboj počutite sproščeno, zadovoljno, skratka da za prijeten čas ne potrebujete nekoga, ampak si ga znate podariti sami.

Horoskop
Luna preide v znamenje Kozoroga

Danes ob 15:05 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni.

Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja.
Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Danes praznuje Shirley Manson: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 8. Hiši device, kar nakazuje na pravičnost, doslednost in praktičnost. Znajde se v vsaki situaciji, saj daje razum na prvo mesto, hkrati pa je zelo dobro materialno usmerjena v dobiček. Luna v kozorogu v 1. Hiši ji daje hladnost in zadržanost, ko pa se resnično sprosti, je zelo prikupna in komunikativna oseba, ki se zna vedno primerno obnašati.

Njena komunikacija je zaradi Merkurja v levu v 7. Hiši direktna, odprta in neskončna. Rada razglablja tudi o nepomembnih rečeh, samo da govori in se razvija. Venera v levu ji daje prodornost in moč, da se bori zase tudi v najtežjih trenutkih. Slabo počutje se pri njej redko pojavi, saj je bolj nagnjena k optimizmu. Mars v levu jo naredi do moškega spola nedostopno in vzvišeno, vendar je to le prvi vtis, ki se potem spremeni.

Uspeh ni nasprotje poraza. Tekač je morda prišel na cilj kot zadnji, toda če je potolkel osebni rekord je uspel.

Robert Shuller

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Boris Pahor, slovenski pisatelj
  • Ida Cadorin Barbarigo, italijanska slikarka
  • Tomo Križnar, slovenski popotnik in borec za človekove pravice
  • Marko Modic, slovenski fotograf in slikar
  • Macaulay Culkin, ameriški filmski igralec

Na današnji dan ženske v ZDA dobijo volilno pravico. Na Kranjskem stopi v veljavo nov deželnozborski volilni red. Francoska ustavodajna skupščina sprejme Izjavo o pravicah človeka in državljana. Luka Korošec, Matevž Kos, Štefan Rožič in Lovrenc Willomitzer se na pobudo Žige Zoisa kot prvi povzpnejo na Triglav. Podpis sporazuma Cvetković-Maček. Rodil se je Andrej Čehovin, slovenski baron in Janez Avguštin Puhar, slovenski fotograf, izumitelj. Umrl je Zmago Modic, slovenski slikar in William James, ameriški psiholog, filozof.

Kakšno energijo boste danes zaznavali?

Dnevni horoskop napoveduje, da prehajate iz svobodne energije k raznim omejitvam.

Katera astro znamenja si boste dovolila biti spontana?

Najbolj spontani boste danes ovni, levi in vodnarji.

Preberite tudi: V KATEREM ZNAMENJU SO ROJENI BIVŠI, S KATERIMI LAHKO OSTANETE PRIJATELJI? in KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA SONCA V DEVICI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čutnost bo ključ do notranjega miru in dobrega počutja, po katerem že nekaj dni vztrajno hrepenite. Ustvarite romantično vzdušje in nekoga presenetite z dobro večerjo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Razumevanje in dobra volja bosta zaznamovala trenutke, za katere si boste želeli da bi trajali v nedogled. Skrbno pa pazite na pomembne zadeve, saj vam nekdo malce zavida.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Logika se bo nekoliko porazgubila, saj boste delovali v svetu sanj, čustev in želja. Pazite, da ne boste pokvarili razpoloženja z resnimi razpravami o delu ter o finančnem stanju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaznavali boste veliko mero optimizma, tako v ljubezni kot tudi na osebni poti. Čutili boste, da ste nepremagljivi in da za vas ovire ne obstajajo. Načrtovanje dogodka z ljubljeno osebo bo uspešno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odpočijte si in si dovolite nekaj ležernih trenutkov. Razumevanje v medsebojnih odnosih bo tokrat na vaši strani. Sedaj je čas da zgladite nesporazume, ki so se nabirali v zadnjem času.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Popoldne, ko luna prehaja v znamenje kozoroga se lahko izpolnijo sanje o osebnem napredku. Ker boste odprti, sočutni in zelo domiselni boste povsod zaželeli člen vsake družbe.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je miren dan, saj si boste privoščili počasno delovanje. Spoznali boste, da ni vse izgubljeno in da obstaja upanje, ki ga tako močno na ljubezenskem področju potrebujete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Za vami so nadvse naporni dnevi, obarvani s stresom, zato je čas, da se malce ustavite. Ne oklevajte, ampak se soočite s prijetnimi vzgibi. Pokažite prijateljem, koliko vam pomenijo v resnici.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker boste odprli srce, boste končno dobili odgovor na vprašanje, ki je za vas zelo pomembno. Na področju čustev boste zelo zadovoljni, saj se bo dogajalo točno to, kar se planirali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nadzorujte svoje potrebe in delujte še posebej ob prehodu lune v vaše znamenje nekoliko bolj racionalno. Tokrat vam bo namenjeno, da se prebijete skozi težave, ki vas obremenjujejo in vlečejo navzdol.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dan boste spretno izkoristili za krepitev samozavesti, pa tudi bolj jasno boste dojeli, da je ljubezen odvisna od tega, koliko se zanjo potrudite. Prepustite se lepim energijam.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Doma boste izredno napeti, saj se ponavlja nekaj, za kar ste upali, da se je že končalo. Ves čas vas bo zasledoval občutek, da se je nekaj obrnilo na glavo, ter da niste več daleč od resnice.

Vas zanima: V KATEREM ASTRO ZNAMENJU STE ROJENE ŽENSKE, KI VAS MIKA TUJINA?