Dnevni horoskop za soboto 25. junija 2022

horoskop
dan državnosti

Dnevni horoskop za danes, soboto 25. junija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 25. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Spremenljivo razpoloženje, ki ga prinaša konjunkcija med Luno in Uranom vas bo vodilo iz dobre volje v slabo in zopet nazaj. Vse najboljše, Slovenija! 

Horoskop nasvet za današnji dan: Razpršeno delovanje in razmetavanje z energijo na nepravih pozicijah se ne bo dobro končalo.

horoskop
Slovenija praznuje dan državnosti.

Luna je v znamenju Bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil.

Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig. Prijali vam bodo zelišči čaji, še posebej okus mete, melise, žajblja in dobre misli. Področja, ki bodo bolj izpostavljena so zobje, vrat in grlo. Posegali boste po zemeljskih barvah, vzorci in živahne barve vas bodo odbijale. Za več moči in ustvarjalnosti pa uporabite tigrovo oko.

Danes praznuje George Michael: Astro profil

Njegovo Sonce v prvi dekadi Raka nakazuje na občutljivo in močno čustveno osebo, ki ji v življenju primanjkuje samozavesti in vztrajnosti. Ascendent v znamenju Device ga odlikuje na poslovnem področju, kjer je analitičen in kritičen tudi do sebe. Znajde se v še tako kočljivi situaciji in ima srečo na področju financ.

Venera v znamenju Dvojčkov mu podarja razigranost in simpatičnost za nasprotni spol, ki ga osvoji celo brez osvajanja. Ko se zaljubi je zvest in pripaden, vendar da popolnoma zaupa, potrebuje ogromno časa, sposoben je tudi preizkušati osebo, s katero funkcionira.

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

H. W. Longfellow

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Vinko Šimek, slovenski komik
  • Boris Trajkovski, makedonski politik
  • Karin Komljanec, slovenska igralka
  • Simon Ammann, švicarski smučarski skakalec
  • Vladimir Kramnik, ruski šahist

Na današnji dan je bila sprejeta Deklaracija o neodvisnosti Slovenije in Temeljna ustavna listina o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije. Slovenija praznuje dan državnosti. Hrvaška razglasi neodvisnost od Jugoslavije. Z uprizoritvijo Handkejevega Kasparja je bilo odprto ljubljansko eksperimentalno gledališče Glej. Kim Campbell kot prva ženska postane kanadska premierka. Rodil se je Tone Ljubič, slovenski učitelj, pisatel in Janko Mlakar, slovenski pisatelj. Rodil se je tudi Antoni Gaudí, španski arhitekt. Umrl je Jacques Yves Cousteau, francoski raziskovalec in Michael Jackson, ameriški pop pevec.

Ali je dan primeren za težja hišna opravila?

Dnevni horoskop napoveduje, da dan ni najbolj primeren za težja opravila.

Katera znamenja zodiaka boste danes zaskrbljena?

Zaskrbljeni boste danes rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TE ŽENSKE SO NAJBOLJŠA IZBIRA ZA SKUPEN IZLET ali MEDSEBOJNO RAZUMEVANJE V IZOGIB KONFLIKTOM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi energije lune v znamenju bika se boste veliko ukvarjali z čustvi. Priznajte o čem razmišljate že dlje časa. Sprejeti boste z navdušenjem in tokrat vam bodo resnično prisluhnili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub luni v vašem znamenju boste zadržani, raztreseni in nekoliko neodločni, kar lahko povzroči nekaj konfliktov, tudi v domačem okolju. Vse kar vas bodo prosili, vam bo odveč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Partnerstvo lahko zaniha v večje preizkušnje. Nekdo, ki ga sicer občudujete, bo zamišljen in hladen, zato se boste raje umaknili. Stik z naravo vam nudi prave odgovore.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ugotovili boste, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Najbolj smiselno bi bilo, da se v mislih vrnete na kakšno preteklo izkušnjo, ki vas lahko prebudi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z luno v biku se boste dotaknili globokega doživljanja, kar bodo opazili tudi drugi. Nekaj napetosti se lahko naniza v domačem okolju, saj se ne boste odzvali takoj, ko bo nekdo to želel.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pretirano upiranje in nepričakovane spremembe vas lahko spravijo v slabo voljo, zato se skušajte zaščititi in ostanite predvsem zvesti sebi ter svojim prepričanjem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pripravljeni boste na druženje, spontani in razumevajoči. Ker boste tako zelo optimistični, boste tudi v neznanem okolju pripravljeni pokazati svoje ekstremne sposobnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V kolikor ne boste sledili družinskim predlogom, se obetajo manjši konflikti, povezani trmastim delovanjem, ki ga boste težko tolerirali. Energija lune v biku vas tokrat ne bo pomirila.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spoznali boste, da čas prehitro teče. Povabite na pijačo dobrega prijatelja, ki ga že dolgo niste videli, boljše se boste počutili, poleg tega boste prišli do pomembnih informacij.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

S simpatično gesto boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k novim začetkom. Dovolite si danes, ko se luna nahaja v biku za nekaj trenutkov biti ležerni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Določene situacije so obtičale na mestu, zato poiščite še nekaj novih priložnosti, ki vas bodo razveselile. Okusili boste pravi pomen iskrene ter globoke ljubezni, ki vam bo všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razočarani boste, saj se bodo zadeve v domačem krogu razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Nikar ne bodite tako zelo žalostni, saj se bo vse, kar je za vas pomembno rešilo.

Vas zanima: SIMONA IMA TEŽAVE Z MAMO V DRUŽINSKEM PODJETJU