Dnevni horoskop za soboto 23. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 23. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 23. julija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 23. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pričakujte mentalno budnost, hitro razmišljanje, prilagodljivost in radovednost. Pričakujte razgibane odnose ter številne stike s sosedi, brati, sestrami in prijatelji.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dan je odlična priložnost za izmenjavo mnenj. Čeprav najraje delujete po začrtanih poteh, tokrat ne boste znali ničesar predvidevati.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 07:10 uri Luna preide v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Ali se odločiš ostati v plitvem delu bazena, ali pa se poženeš v ocean.

Christopher Reeve

Danes praznuje Monica Lewinsky: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Leva, kar ji dodaja kraljevi priokus, eleganco in močan temperament. V življenju si sama postavlja meje in ne mara, da je v podrejenem položaju. Kljub vsaki težavi zna poskrbeti zase in za tiste, ki ji veliko pomenijo. Zaradi lune v znamenju Rib je zelo nežna in romantična, vendar le takrat, ko se popolnoma prepusti in je resnično zaljubljena.

Njena Venera in Mars se nahajata v znamenju zračnih Dvojčkov, zato je zelo komunikativna, razigrana in v določenih situacijah premalo odločna. V odnosih ni ravno globoka, ampak se zadovolji že s površinskimi odnosi, ter ostaja nasmejana.

Rojeni v znamenju Leva in dogodki na današnji dan:

  • Vera Cooper Rubin, ameriška astronomka
  • Lojze Slak, slovenski harmonikar
  • Saul Hudson Slash, angleško-ameriški kitarist
  • Maurice Greene, ameriški atlet
  • Daniel Radcliffe, angleški igralec

Na današnji dan je bil ponovno zgrajen Stari most v Mostarju. V Londonu se poročita princ Andrew in Sarah Ferguson. Izstreljen satelit Landsat 1. Telstar začne prenašati televizijski signal prek Atlantika. Fox Film odkupi patent za zvočni film. Jugoslovanska vlada z zakonom potrdi ustanovitev Univerze v Ljubljani. William Burt patentira pisalni stroj. Rodil se je Vladimir Prelog, švicarski kemik hrvaškega rodu in Franz Adolf Berwald, švedski skladatelj. Umrla je Amy Winehouse, britanska pevka in David Wark Griffith, ameriški filmski režiser.

Kaj vas lahko danes razjezi?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko razjezijo počasni ljudje.

Katera znamenja zodiaka boste danes opravljiva?

Najbolj opravljivi boste rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: NESTALNOST IN ŽIVLJENJSKI CIKLI USPEHA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubezensko področje bo zaradi vpliva lune v dvojčkih obarvano z razigranim pristopom in novimi dogodivščinami. Samski ovni boste deležni zanimivega poznanstva ali povabila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na področju partnerskih odnosov bo potrebno zadeve jemati bolj resno. Prilagajanje vam ne bo najbolj ustrezalo, kar vas lahko popelje v krajšo fazo nezadovoljstva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar se ne izogibajte potrpežljivosti, ki bo nujno potrebna, če boste želeli ohraniti mirne in harmonične odnose, še posebej v domačem okolju, ko bo od vas neprestano nekaj pričakovali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odnosi bodo zaradi lune v dvojčkih, ki na plano vabi radovednost bolj izpostavljeni. Brez odvečne razlage in brez slabe vesti se boste odločali v svoji smeri in nizali predlog za predlogom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prišli boste do nenavadnih zaključkov, ki vas bodo vsaj delno razbremenili. Nekoliko manj ugoden bo dan na področju posla in finančnih zadev, saj se ne boste znali v miru odločiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Radovednost in igrivost, ki ju prebuja luna v znamenju dvojčkov bosta razlog za razposajeno delovanje in dobro voljo na vsakem koraku. Tudi ljubezenske iskrice se počasi prebujajo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spoprimite se sami s sabo in se raje, namesto da neprestano tehtate in analizirate za nekaj ur podajte v naravo. Na misel vam bodo prišle zadeve, ki ste se jim do sedaj nekako izmikali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi lune v dvojčkih boste razdražljivi in pripravljeni na boj z okolico. Nikar ne pretiravajte, saj v tem primeru sledijo zamere, ki imajo lahko celo dolgoročen predznak.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nastopili boste samozavestno in pogumno. Tokrat se odlične možnosti za nova poznanstva nakazujejo tudi tistim strelcem, ki ste že dlje časa samski in celo malce obupani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skozi dan, ki ga bo polepšala luna v dvojčkih, se bodo ves čas pojavljale drobne malenkosti, ki vas bodo vznemirjale v pozitivnem smislu. Uporabite iznajdljivost!
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z ugodno energijo si boste pogumno izborili naklonjenost osebe, ki vam je všeč že dlje časa, pa ste nekoliko oklevali. Obeta se vam nekaj prijetnih trenutkov, ki jih boste še dolgo ohranili v spominu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobro premislite o nečem, kar vam je bilo v zadnjem času ponujeno in se nekoliko posvetujte z osebo, ki ji lahko zaupate. Nikar ne sklepajte prehitro, saj bi lahko kasneje obžalovali.

Vas zanima: MIHA IMA ŽENO SRČNO RAD, VENDAR GA MIKA