Dnevni horoskop za soboto 19. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 19. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 19. avgusta 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 19. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Bistveno danes bo, da se sami s s seboj počutite sproščeno, zadovoljno, skratka da za prijeten čas ne potrebujete nekoga, ampak si ga znate podariti sami.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dobro izkoristite energijo, ki vodi k zaključevanju in ponujene priložnosti, saj bo na razpolago samo omejen čas. 

Horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Danes ob 13:53 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Bodi dober in radodaren brez pričakovanj o nagradi, in se pomiri z dejstvom, da bo dobrota našla svojo pot nazaj do tebe.

Princesa Diana

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Bill Clinton, ameriški predsednik
  • John Deacon, angleški glasbenik Queen
  • Cesare Prandelli, italijanski nogometaš in trener
  • Matthew Perry, ameriško-kanadski igralec
  • Marco Materazzi, italijanski nogometaš

Na današnji dan leta 2010, po sedmih letih vojne se iz Iraka umakne večina ameriških vojakov. Boris Jelcin z nastopom pred stavbo ruskega parlamenta prepreči državni udar konservativcev. Grčija postane republika. Vstaja v Parizu. Newyorški časnik New York Herald poroča o najdbi zlata v Kaliforniji, kar povzroči zlato mrzlico. V Baltimoru ustanovljen sindikat National Labour Union, ki se začne boriti za osemurni delavnik. Rodil se je tudi Vladimir Lamut, slovenski slikar, grafik in Coco Chanel, francoska modna oblikovalka. Umrl je Federico García Lorca, španski pesnik in Ladislav Fuks, češki pisatelj.

Užitek je srečati pogled tistega, kateremu si pred kratkim storil kaj dobrega.

Jean de La Bruyère
Katerim znamenjem se bo danes vsaka težava zdela večja, kot v resnici je?

V današnjem dnevu se bodo težave zdele večje kot so rojenim v zemeljskih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka se boste danes najboljše počutila?

V današnjem dnevu se boste najboljše počutili rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: JEZA, KI JO ZADRŽUJETE V SEBI VAM ŠKODI ali ŽENSKE, KATERO LASTNOST NJEGOVEGA ZNAMENJA BI MORALE SPREJETI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pogovorite se tam kjer je napeto in najdite skupen kompromis. Dajte jim vedeti, da ste samo človek ter obrazložite, da nečesa sami žal ne zmorete. Zvečer se bo vse skupaj umirilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če boste v določeni situaciji nemočni, nikar ne sopihajte, raje nekoga, ki vam je blizu zaprosite za pomoč, da ne bo prepozno. Počasi se daleč pride, kmalu vam bo boljše kot sedaj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z osebo, ki se smuka okoli vas bodite iskreni, ker sama ne more ugotoviti, kaj si mislite. Do prelomnega trenutka zberite moči in se osredotočite na tisto, kar bi morali storiti in razčistiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vzrokov za dobro voljo vam ne bo manjkalo. Vse se vam bo odvijalo kot po maslu. Dobro boste razumeli načela in podarili prednost temu, kar čutite. Tudi ljubezen bo v ospredju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V kolikor se boste pravočasno izognili konfliktu, se prebuja občutek, da ste tik pred zmago, tudi za ceno, da boste povedali pravo resnico. Z rezultatom boste zelo zadovoljni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj pomembnega boste začeli brez pravih idej, vendar pričakujte presenečenje od nekoga, ki vas ni pozabil. Več časa boste preživeli v globokem razmišljanju in se lotili spornih situacij.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Misel na ljubezen vam bo v pomoč, da se ne boste psihično zlomili, ko se bo približala težavna situacija. Pogum vas bo popeljal k ciljem, zato bodite čim bolj optimistično naravnani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pazite, da vas nezbranost in raztresenost ne spravita v nehvaležno situacijo. Privoščite si nekaj prostega časa, kajti vse, kar ste si v zadnjem času planirali, se bo dobro izteklo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vas bo vneto prepričeval da se mu pridružite, čeprav brez uspeha, saj je vaša pot že začrtana. Izogibajte se pogovoru o temi, ki vas že nekaj časa preveč obremenjuje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Škoda je, da bi zapravljali čas za nekoga, ki vas v bistvu sploh ne posluša in ne upošteva, raje se usmerite v nekaj prijetnega. Več strpnosti boste pokazali v domačem krogu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Že nekaj časa dajete vtis, kot da ne veste, kaj bi sami s sabo. Razmere vam bodo popoldne, ko luna prehaja v znamenje tehtnice zopet pisane na kožo. Načrti bodo jasno zastavljeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihaja trenutek, v katerem se boste osvobodili nekaterih jeklenih načel. Rešuje se nekaj, pri čemer ste bili najbolj negotovi, zato boste vedno bolj zagnani in prepričani, da boste uspeli.

Vas zanima: V KATEREM ASTRO ZNAMENJU STE ROJENE ŽENSKE, KI VAS MIKA TUJINA? ali KAJ STORITI, KO SUMITE DA STE SE ZNAŠLI V PRIMEŽU NEZVESTOBE?