Dnevni horoskop za soboto 16. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 16. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 16. julija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 16. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Lepe misli vam z vplivom konjunkcije med Soncem in Merkurjem prinašajo osebno zadovoljstvo, varujte pa se težnje po nadzoru.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zaznavali boste sposobnost občutenja in izražanja hvaležnosti skupaj z ljubeznijo in sočutjem.

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 10:18 uri Luna preide v znamenje Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti.

Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Dve dragocnosti sta najpomembnejši lepota in resnica; prvo najdemo v srcu, ki ljubi, druga pa v roki, ki deluje.

Kahlil Gibran

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Božidar Jakac, slovenski slikar, grafik
  • Guy Laroche, francoski modni oblikovalec
  • Srečko Katanec, slovenski nogometaš, nogometni trener
  • Miguel Induráin, španski kolesar
  • Robert Kranjec, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan Turška vojska izvede poizkus državnega udara. Deli kometa Shoemaker Levy 9 treščijo na Jupiter. Izstrelitev Apolla 11 proti Luni. Odprt je bil predor pod Mont Blancom. Organiziran prvi sokolski zlet v Ljubljani. Rodila se je Barbara Stanwyck, ameriška igralka in Ginger Rogers, ameriška filmska igralka, plesalka, pevka. Umrl je Josip Križan, slovenski matematik, fizik, filozof in Celia Cruz, kubanska pevka salse.

Kaj se vam bo danes najbolj vtisnilo v spomin?

Dnevni horoskop napoveduje da se vam bodo v spomin najbolj vtisnila čustva.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj občutljiva?

Najbolj občutljivi boste rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop JULIJ 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Samski ovni se boste najboljše počutili skozi dan, ko bo luna v znamenju rib prebudila čustveno zaznavo. Z lahkoto se boste pogovorili in spoznali, da ste v določeni situaciji odreagirali tako kot je potrebno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno boste kljub nežni energiji, ki prehaja v znamenje rib popolnoma prepričani vase in v svoj prav, kar lahko nekoga zmoti. Nekdo bo na vas gledal popolnoma drugače, kot ste vajeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Navduševali boste s samozavestjo, toda previdno, nikar ne zavajajte tistih ki so vam preveč blizu. Ko se boste odločili, bo vse skupaj bolj enostavno ter veliko lažje izvedljivo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dovolite si čas zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, odvečna zaskrbljenost naj malce počaka. Vezani se boste bolj kot običajno ukvarjali s pripombami, ki ne bodo najbolj smiselne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Iznajdljivost boste najlažje izkoristili na finančnem področju. Vaša pričakovanja so sicer zelo velika, vendar se lahko kljub temu uresničijo. Zavedajte se svojih prednosti in se izognite slabostim.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Skozi dan se bo vse skupaj zavrtelo v nežni smeri. Počasi se boste srečali z ugotovitvijo, da se enostavne stvari razvijajo same. Prisluhnite tudi tistim, ki vas vedno navdihnejo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dobili boste preblisk, kako se izogniti rutini. Nekaj, o čemer razmišljate že dlje časa se lahko razvije v boljši smeri kot ste predvidevali. Nikar ne držite stvari v sebi, raje jih nekomu zaupajte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Obremenjeni boste s starimi težavami, ki vas bodo prisilile v to, da se z nekom končno pogovorite o vsem, kar vas muči. Na področju denarja prihajajo nova pomembna spoznanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tokrat si želite mir in čas samo zase, pojavljalo pa se bo mnogo stvari, ki bodo kradle vaš čas in energijo. Spoznanja ki prihajajo, bodo dišala po realnem pogledu na čustveno doživljanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pogrešate več dogajanja, zato se bo vse skupaj zavrtelo precej nepričakovano. Na vas se bo spomnil nekdo, ki nima najbolj iskrenih namenov. Skušajte brati med vrsticami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi nakopičene energije bo na vrsti ljubezensko področje ter razčiščevanje povezano s tem. Nekdo je lahko po eni strani zelo čudovit, vendar vam to ni dovolj, če vas ne spoštuje dovolj.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj vam gre presenetljivo dobro, čeprav ste se bili še pred kratkim pripravljeni vdati. Počasi vam zmanjkuje izgovorov, zato se čim prej soočite z zgodbo, v kateri ste se znašli.

Vas zanima: USTVARJANJE IN OPUŠČANJE NEGATIVNOSTI