Dnevni horoskop za soboto 12. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 12. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 12. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 12. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Želeli boste delovati bolj samostojno, usmerjati tiste, ki to potrebujejo, le sledili boste tokrat nekoliko težje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Želeli boste sami sprejemati odgovornosti za svoja dejanja. Na področju prijateljskih odnosov in ljubezni ne bo pravega navdušenja.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive. Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti.

Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov. Sedaj je pravi čas za meditacijo, ki bo osredotočena, poglobite se tudi v svoje misli in skušajte poiskati odgovore na skrita vprašanja. Če se srečate z nepredvidenimi težavami, se jim raje umaknite, prav tako se umaknite zabavam in športnim aktivnostim.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Mustafa Kemal Atatürk, turški državnik
  • Vaclav Fomič Nižinski, ruski baletnik
  • Dorrit Hoffleit, ameriška astronomka
  • Liza Minnelli, ameriška filmska igralka, pevka
  • Majda Koren, slovenska mladinska pisateljica

Na današnji dan v Ljubljani ustanovljena Akademija združenih, znana tudi pod imenom Dizmova bratovščina. V Beogradu je bil umorjen Zoran Đinđić. Rodil se je Jean-Gabriel de Tarde, francoski sociolog in Gregor Maček, slovenski arhitekt, stavbar. Rodil se je tudi angleški glasbenik, član skupine Iron Maiden, Steve Harris in slovenski plavalec Matjaž Koželj. Umrla je Annelies Marie Anne Frank, pisateljica dnevnika in Janez Valentin Metzinger, slovenski slikar.

Tisti, ki ne verjamejo v čarovnijo, je ne bodo nikoli našli.

Roald Dahl
Kaj vam bo v današnjem dnevu največ pomenilo?

Danes vam bo največ pomenilo, da ste obdani z ljubeznijo, toplino in sočutjem.

Katera astro znamenja boste na področju čustev doživela presenečenje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju čustev najbolj presenečeni rojeni v znamenju rib, dvojčka in tehtnice.

Preberite tudi: GREGORJEVO, PTICE IN NJIHOV DUHOVNI POMEN ali ZAVEDAJTE SE SVOJE VREDNOSTI, NE GLEDE NA DOSEŽKE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razmislite z energijo lune v raku, kaj bi lahko storili, da bi vse skupaj potekalo bolj ustaljeno in sproščeno. Majhne in prijetne stvari bodo zopet postale zelo pomembne.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na čustvenem področju boste manj energični in bolj občutljivi. Pazite se konfliktnih situacij in tega, da ne boste nekomu razkrili preveč in kasneje vse skupaj močno obžalovali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prijatelji vas bodo spraševali za nasvete, ker dajete občutek, da vedno vse veste. Več časa boste namili odločitvam, povezanim z ljubezenskim življenjem in osebnim napredkom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Samski raki boste čutili, da še niste pripravljeni na razmerje, zato se boste izognili vsem poskusom zapeljevanja. Vezanim pa bo luna v vašem znamenju zelo naklonjena.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi lune v raku prihaja ugodno obdobje za nove ideje in ustvarjalnost. Dobili boste zanimiv namig, ki vas bo prepričal, da v domačem okolju nekaj spremenite v svoji smeri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ljubezen bo imela zaradi vpliva lune v raku več obrazov. K pogovoru in soočenjem boste pristopili na povsem napačen način. Vendar ne skrbite, že zvečer se boste boljše počutili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dovolj bo časa ter pripravljenosti, da se odločite za strasten in romantičen podvig, v katerem boste presenečali in imeli glavno besedo. Poslovne zadeve boste postavili na stranski tir.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prisiljeni boste predčasno prekiniti načrtovanje in se podati v neznano. Nove zamisli se sicer še ne bodo udejanjile, boste pa s tem korakom vsekakor bližje neizpolnjenim sanjam.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav boste notranje nemirni ne skrbite, kmalu bo drugače. Nekaj, kar se bo zgodilo med prijatelji, bo doprineslo k boljšemu razumevanju in vam ustvarilo popolnoma jasen pogled.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Svoje ljubezni ne boste skrivali, ampak boste o njej na ves glas spregovorili. Prijetna vibracija lune v raku bo ustvarila nežno vzdušje, pomembno vam bo predvsem to, da se počutite varno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Presenečeni boste, saj boste dobili pomembne odgovore na najbolj žgoča vprašanja. Posebno če ste omahovali in skušali narediti kakšen korak brez da bi preverili vse podrobnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V domačem okolju se obrnite k tistemu, ki je odgovoren za posredovanje informacij in mir v hiši. Vse boste imeli v svojih rokah, tudi čas, ki ga boste zvečer z veseljem posvetili družini.

Vas zanima: S KATERIMI ZNAMENJI SE RIBICE V ŽIVLJENJU NE UJEMATE?