Dnevni horoskop za ponedeljek 8. julija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 8. julija 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 8. julija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 8. julija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Delovali boste z zadostno mero samozavesti in želje po uspehu, tako da so vsi strahovi skoraj odveč.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če boste dobro motivirani in pripravljeni na prilagajanje, se vam bodo pozitivni vzgibi nizali eden za drugim.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija bo obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno.

Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Vaša energija bo na višku, tudi če boste izpolnili kakšen stavni listek ali srečko.

Danes praznuje Tadeja Ternar : Astro profil

Tadeja, ki ima Sonce v raku je previdna, zadržana in občutljiva. Zanjo je vsekakor najboljša izbira skupno, družinsko življenje, ki povečuje njen občutek varnosti. Z luno v znamenju strelca se rada podaja v neznane, globoke poti in avanture, kjer najde svoj smisel. Odlično se znajde v vseh situacijah, saj je polna entuziazma. Svoje srce nosi na dlani in zelo rada deli svoje občutke.

Pristop je iskren, pošten in obarvan s številnimi ambicijami. Tadeja je zelo močna oseba, kar odraža s svojim načinom komuniciranja. Na druge ima močan vpliv in zna biti s svojim prodornim pogledom zelo prepričljiva. Spremljajo jo predispozicije za vodenje in vladanje, saj zna s svojo prodorno naravo prepričati množico. Ker je dobra in kritična opazovalka, hitro prebere vsako zgodbo.

Naj bo tvoja samozavest večja kot tvoj ego.

Loesje

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Philip Johnson, ameriški arhitek
  • Edo Mihevc, slovenski arhitekt
  • Jožef Horvat, slovenski politik in fizik
  • Ena Begović, hrvaška filmska igralka
  • Tina Gorenjak, slovenska gledališka in filmska igralka, pevka

Na današnji dan NATO povabi v članstvo Poljsko, Češko in Madžarsko ter zavrne Slovenijo in Romunijo. Izide prva številka Wall Street Journala. Vasco da Gama se odpravi na svojo prvo pot proti Indiji. Wikipediji se pridružita različici v madžarščini in hebrejščini. Rodil se je Alfred Binet, francoski psiholog in izumitelj testa inteligentnosti ter Ferdinand von Zeppelin, nemški graditelj zrakoplovov. Umrl je Percy Bysshe Shelley, angleški pesnik in Vivien Leigh, angleška gledališka, filmska igralka.

Česa se boste danes prav z veseljem lotili?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes z veseljem poglobili v odnose.


Katera astro znamenja se boste danes podala v realizacijo svojih načrtov in ciljev?

V realizacijo načrtov in ciljev se boste podali rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ni še pravi trenutek za ljubezensko akcijo, zato pa se lahko osredotočite na poslovne podvige. Z denarjem boste spretni, saj vas bo energija lune v znamenju leva popeljala k pravim odločitvam.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prijateljstva, ki ste jih v preteklem obdobju nekoliko zanemarili, ali pa ste vanje vlagali premalo energije, bodo z luno v levu, ki vas bo usmerila v prijetno druženje zopet aktualna.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite, da ne bi prehitro obtičali v gneči ali ob načrtih, s katerimi se že na začetku niste povsem strinjali. Divja energija vas bo povabila v zanimivo dogajanje, bolj kot delo vas bo zanimal prosti čas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Priklopite se na energijo leva, ter skušajte biti spontani. Srčni utrinki bodo, v kolikor ste v resnem razmerju močni in bleščeči. Samski, na tekočem boste z vsemi pomembnimi informacijami.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo lune v svojem znamenju se boste na področju kariere prebili v ospredje, toda vprašanje je, ali vam bo to dejansko všeč, posebno če je v zraku še nekaj nepojasnjenega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nečesa še vedno niste razvozlali, zato nujno potrebujete še nekaj časa ter pomembnih informacij, ki bi vam lahko olajšale odločitev. Čutili boste precejšnje pritiske, ki jim nikar ne podlezite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Priporočljivo je, da s pomembnimi odločitvami še malce počakate, saj boste z energijo lune v levu preveč zaletavi. Prijatelji bodo od vas pričakovali, da se posvetite njihovim težavam.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zmotilo vas bo, da pomembno sporočilo zamuja. Stavite raje na rezervni načrt in uresničite, kar ste si pred kratkim zastavili. Bodite kratki in jedrnati, ter ne komplicirajte če ni potrebno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ko se bo potrebno na hitro odzvati, boste dobro pripravljeni in zagotovo ne boste ostali brez besed. Luna v levu bo prebudila ponos, ter občutek, da se v določeni situaciji odlično znajdete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo vas izredno privlači, zato boste zbirali pogum, da bi storili nekaj konkretnega in drugačnega. Ne bojte se da bi vam spodletelo, saj bo dan naklonjen iskrenim korakom in drznim potezam.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imate dobre zamisli, toda kaj, ko vas še vedno ustavlja nekaj napetosti in lastnih obremenitev. Pojasnite v službi, kako se počutite, ter razložite, da niste sposobni ustreči prav vsem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne morete se odločiti, zato vam lahko splet srečnih okoliščin, ki ga bo ustvarila luna v levu pomaga. Nekaj zamisli se uresničuje počasneje, kot ste pričakovali, zato postajate nervozni.

Vas zanima: ZNAMENJA ZODIAKA, KI PO SLABI IZKUŠNJI NE ZAUPAJO VEČ in KAKO OPREDELJUJEMO LJUBEČ ODNOS?